تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 215 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

اگه نباشه جاش خالی می مونه ماراتون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    یزد - اردکان

پيش فرض

توي سايت freeserial كه رفته بودم (البته بيشتر شما مي دونيد كه اين سايت براي سريال و كرك هست) براي ديدن يكي از سريالها مجبور شدم كه ActiveX را نصب كنم . حالا يك برنامه دزد اومده نصب شده كه خيلي اذيتم ميكنه قبلا مشابه اش رو ديده بودم اسم برنامه اش Trust toolbar هست كه هي يه پيغام مربوط به اينكه كامپيوتر شما ويروسي است رو نشون ميده ميخواهد وصل يك سايت بشه تا اونجا پدرم رو در بياره. يك علامت ضربدر قرمز توي سيني ساعت. البته تونستم تقريبا پاكش كنم (با رفتن به محيط داس و پاك كردن و سرچ دستي) ولي يه خورده مثل اينكه كار داره. فعلا غيرفعال هست ولي دوباره برنامه نصبش ميخواهد دانلود كنه يا اينكه دوباره نصب كنه كسي راه حل توپ و درست و حسابي نداره كه كاملا از شرش راحت بشم ممنون

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Monica
    سلام
    راستش سیستمم یه ویروس گرفته که دیوونم کرده
    با بیشتر 4 تا انتی ویروس سیستممو اسکن کردم اما بازم این ویروس از بین نرفته.
    فولدر آپشنو از بین برده یعنی اصلا نمی تونم فولدر آپشنو پیدا کنم.
    هر فایلی که باز می کنم این ویروسه یه فایله EXe به صورته مخفی با همون نام درست می کنه. کاره کله سیستم مختل شده فقط از صبح تا شب باید هی اسکن کنم و این فایلها رو پاک کنم که ایجاد شده. 3 تا فایل هم هست که هیچ کدوم از آنتی ویروسام نمی تونن از بین ببرنش جاشو می دونم اما چون به صورت هیدن هست نمی تونم پاکش کنم
    با کاسپر که اسکن می گه اسمه ویروس :
    Email- worm.win32.brontok.a
    یا
    winlogon.Exe
    کسی می تونه کمکم کنه؟
    گفتم شاید یه آنتی ویروس مخصوصه همین ویروس وجود داشته باشه که بتونه کلا از بین ببرتش ....
    پیشاپیش از همه ممنونم
    سلام دوست عزیز

پاک کردنش کمی مشکل است ولی روش زیر را امتحان کن:

1.اول system restore ویندوزت را غیر فعال کن.

2.پس از آپدیت کاسپرسکی در حالت safe mode سیستمت را به طور کامل اسکن کن.

3.برنامه زیر را داونلود و اجرا کن(برای اجرا کردنش روی آن راست کلیک کرده گزینه instal را انتخاب کن)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4.در رجیستری ویندوز در مسیر زیر

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run

گزینه (value) زیر را حذف کن:

"Bron-Spizaetus" = "C:\WINDOWS\PIF\CVT.exe"

5.در کنترل پانل ویندوز گزینه Scheduled Tasks را باز کرده وتمام گزینه های موجود در آن را که نمی شناسی پاک کن.

6.دوباره در حالت safe mode سیستمت را به طور کامل اسکن کن.

اگر مشکلت حل نشد بگو تا چاره دیگری بکنیم.

Banned masoud-lat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران/کشتی کج

پيش فرض

من انتي تروجان ميخوا ستم كي داره

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ببينم كي جواب مي ده
    تعدادي ويروس در فولدر System Volume Informationبودند كه با آنتي ويروس حذف مي شوند ولي در راه انداز مجدد عمل اسكن ديسك انجام شده و سعي در باز گشت آنها دارد و يكي از آنها باعث مي شود در هنگام ورود در دسك تاپ متوقف شوم به گونه اي كه موس هيچ واكنشي نشان نمي دهد و سه كليد تركيبي فايده ندارد در ريسيتي كه با كيس مي كنم قبل از هر چيز پيامي آمده و مانع مشاهده منوي انتخاب مي شود و بايد با پاور خاموش شود در بوت بعد با انصراف از اسكن ديسك باز ويروس مي آيد و اگر حذفش كنم با همان دردسرها روبرو مي شوم لطفا يك راهنمايي كامل كنيد

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

خوب اول سيسم ريستوري رو غير فعال كن
    بعد با سيف مود بيا بالا سيستم رو اسكن كن(ضد ويروس )
    انشا اله مشكلت حل مي شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7918+khoram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    من مدتي است يك ويروس جالب روي سيتم من آمده كه هر وقت مي خواهم كانكت شم روي usere و pass من اين گار يك صفحه ديگر قرار گرفته و من بايد هر بار usrer خودم را تايپ كنم البته وقتي ويندوز بالا ميآيد برنامهاي با نام tray bar ولي وقتي آن را غير فعال مي كنم باز هم اين مسئله وجود دارد اما وقتي من windows task manager رو فعال مي كنم ديگر اين مسئله وجود ندارد
    در ضمن با آنتي ويروسم از بين نرفت
    با تشكر _خرم

پروفشنال MEMA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    IN HELL

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط masoud-lat
    من انتي تروجان ميخوا ستم كي داره
    تو قسمت دانلود همین سایت میتونی پیداش کنی.

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    چند وقت پیش وقتی داشتم یک اسکرین سیورو دانلود میکردم هنوز تموم نشده یکدفعه سیستم ریستارد شد . بعد از اون موقع بعضی چیزها رو که میخوام دانلود کنم بازم ریستارت میشه . وارد رجیستری هم میشم ok میده و ریستارد میشه . در my picture هم یک فایل internt exploer با نامabout.Brontok.A هست که هر چقدر پاکش میکنم بی فایده است .. و وقتی ک دارم کامپیوترو خاموش میکنم یک برنامه با نام service.exe باید end now بشه .....
    ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    مشكل من اين بود كه كلي فايل اضافه توي هر فولدري با اسم همون فولدر و با پسونر اگزه ساخته مي شد . جالب اينجاست كه چه در حالت عادي و چه سيف مد بلافاصله بعده بالا اوومدن سيستم ، ري استارت مي شد .
    راهي كه من رفتم و جواب گرفتم اينه :

1- به محض بالا اوومدن سيستم و بعد از وارد كردن پسورد با گرفتن كنترا آلت ديليت ، تسك بار رو باز كردم و سريع قبل از اينكه سيستم ري استارت بشه برنامه اضافي رو كه با يوزر نيم من ساخته شده بود رو حذف كردم .

2- آنتي ويروس كاسپر اسكاي رو نصب كردم
    3- بعد از ري استارت شدن دوباره مثه حالت 1 عمل كردم
    4- آنتي ويروس رو آپديت كردم و شروع به اسكن كل سيستم كردم و همه فايلهاي ويروسي رو پاك كردم . اين كار حدود 8 ساعت طول كشيد ( البته با توجه به ظرفيت هارد من و حجك بالاي اطلاعات توش و مدت زماني كه از ويروسي شدن سيستم مي گذشت).
    4- حالا ويوروس هام پاك شده بود اما نه فولدر آپشن داشتم نه ريجستري
    اما با گرفتن فايل Enable registtry ( از همينجا) كه يه اسكريپته تونستم با يه ري استارت ريجستري رو فعال كنم و با گرفتن برنامه EFO ( از همينجا) تونستم فولدر آپشن رو هم برگردونم .
    الان الحمدولله سيستم به حالت قبلش برگشته اما فكر كنم يه خورده سرعتش اوومده پايين كه وقتي اوونم حل كردم اينجا مي نويسم

پروفشنال zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

نميدونم اين ويروسه يا تروجان ........اينم عكسش:

البته آنتي ويروس بيت ديفندر اون شناخت ولي نميتونه پاكش كنه و هي اخطار ميده البته فكر كنم كه اونو بلوكه كرده ولي كاسپر و نود32 اونو نشناختن برام جاي تعجبه .........
    ميخوام بدونم چجوري ميشه به طور كامل پاكش كرد و ديگه اينكه اصلا اين كلا چي هست و آسييهايي كه ميزنه چيه و آيا خطرناكه .......ممنون.......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •