تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: بیماری سفر

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام ودرود
    سالهای دور که داروهای شمیایی نبود حکیمانی هم چون ابن سینا بودند که با گیاهان و رژیم غذای بیمارها رو درمان میکردند و هنوز هم از تجربیات ابن سینا دارن استفاده میکنن،البته درمانهای سنتی رایج امروز بسار متفاوت با درمان های قدیمی هستش.گیاهان دارویی که فکر کنم اثرشون خیلی وقته ثابت شده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز داروهای گیاهی هم فرمول شیمیایی دارند و نمی توان گفت که تافته جدا بافته ای هستند

در مورد درمان بیماریه هم فقط تاثیر یک ماده نیست که مهمه بلکه پزشک باید در مورد مکانیزم اثر دارو . دوز دارو . مدت مصرف دارو و از همه مهمتر عوارض دارو اطلاعات کامل داشته باشه که درمورد داروهای ژنریک این اطلاعات موجوده ولی در مورد داروهای گیاهی اطلاعات و مشاهدات کامل نیستند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arpanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

داروي گياهي" جي جي تون "از هربي دارو بصورت كپسول بوده و حاوي 365 ميلي گرم زنجبيل ميباشد براي بيماري مسافرت- سرگيجه وتهوع- موثر است

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

دوست عزیز داروهای گیاهی هم فرمول شیمیایی دارند و نمی توان گفت که تافته جدا بافته ای هستند
    با سپاس از جوابتون بنده هم نگفتم تافته جدا بافته هستن گفتم برای خودشون تاثیرات و فواید زیادی دارن.
    در مورد درمان بیماریه هم فقط تاثیر یک ماده نیست که مهمه بلکه پزشک باید در مورد مکانیزم اثر دارو . دوز دارو . مدت مصرف دارو و از همه مهمتر عوارض دارو اطلاعات کامل داشته باشه که درمورد داروهای ژنریک این اطلاعات موجوده ولی در مورد داروهای گیاهی اطلاعات و مشاهدات کامل نیستند
    کاملا موافقم، اما شما مطمئنید همه عوارض داروهای شمییایی که خیلیهاشون تو چند سال اخیر به دلیل رشد علم وکشفییات شناسایی شدن؟

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اما شما مطمئنید همه عوارض داروهای شمییایی که خیلیهاشون تو چند سال اخیر به دلیل رشد علم وکشفییات شناسایی شدن؟
    شاید که خیر ولی حداقل مطمئنم که تیمهای مجرب علمی مدتها روی آنها کار کرده اند و بعد از رد شدن از مراحل بسیار سخت مجوز تولید و مصرف آنها داده شده است ولی همین کار را روی درمانهای سنتی انجام نمی دهند .

در مورد تاثیر هر داروی گیاهی هم بحثی نیست شاید تاثیر خوبی داشته باشند ولی همانطور که عرض کردم برای علم پزشکی تنها تاثیر مهم نیست و برای تجویز یک دارو مراحل دیگری هم باید طی شوند .

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

واسه پیشگیری و درمان از بیماری مسافرت یا Motion Sickness همونطور که دوستان گفتن داروی دیمن هیدرینات مفیده. نیم ساعت قبل از حرکت نصف قرص رو بالا بندازین. درضمن قرص هیوسین هم میتونه مفید باشه اگه داروی اولی در دسترس نباشه. خودم بچه بودم این مشکل رو داشتم ولی از 18 سالگی به بعد خود به خود حل شد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

من قبل از مسافرت هاي طولاني يه دونه آلپرازولام 1 ميزنم تا موقعي كه ميرسم به مقصد اصلا هيچي نميفهمم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •