انگلیسیا بدتر از این ************* داور *********![]()
انگلیسیا بدتر از این ************* داور *********![]()
Last edited by sakura; 27-06-2010 at 20:33.
منم قبول دارم . ولی به نظرم انگلیس حقش نبود با این تیم بالاتر از این بره . درسته نتیجه شاید تغییر میکرد ولی انگلیس واقعا ضعیف بازی کرد . احتمال بردش خیلی پایین بود .عادل بش از حد داشت آلمانی گزارش میکرد ! من ک طرفدار هیچ کدوم نبودم واسم قابل هضم نبود که یه طرفه و به قصد کوبیدن انگلیس بخواد گزارش کنه
اون اشتباه داور بی تاثیر نمیتونست باشه تو این نتیجه : هم میشه احتمال داد که آلمان بازی رو میبرد و هم اینکه میتونست ببازه اگه گل 2 انگلیس قبول میشد ولی ..
همه بازی رو میبینن و القای نظر گزارش به اینکه کی کی رو میبخشه و کی نمیبخشه به خود بیننده مربوطه نه اینکه 1000 بار ذکر بشه که انگلیس لایق تحقیر بوده
امروز عدل رو هم جو گرفته بود !
آرژانتین که خودش بزرگترین دشمن انگلیسهآرژانتین انتقام میگیرد !!!![]()
آقا باید انگلیس دیر به خودش اومد و البته رو اون صحنه گل هم داوری واقعا گند زد که خودش یجور تضعیف روحیه بود و همه چی دست به دست هم داد تا انگلیس حذف بشه و فوتبال هم همینه
.:farewell to 2014:.![]()
خودتون قضاوت کنید این عکس رو ببنید:
هر کسی هم که تونست عکس مستقیم رو بزارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه روش نمیشد از انگلیس تعریف کنه (تازه طرفداره برزیله) عجب بازیی کرد انگلیس مارو یاد عربستان خدا بیامرز انداخت
حالا یه شوخی کوچیک بود
جدا از همه ی این ها انگلیس چوب تیم های به ظاهر انگلیسی لیگش رو خرد
اونها به راحتی تیمای باشگاهیشون رو در اختیار هر کی از راه میاد و پول داره میذارن
و هیچ نظارتی وجود نداره
می خواستم تسلیت نگم چون انگلیس همیشه با ناداوری برده
اما اتفاق بازی و گرفتن انتقام سال 1966 باعث شد که یبهتون تسلیت بگم
و دعا کنم 4 سال دیگه بیاین تو 8 تا
تعریف که نه : ولی بدتر از خیابانی روی مخ بود : یک صحنه و یک جمله رو چند بار باید تکرار کرد ( من که فن انگلیس نبودم ولی بیچاره کسایی که فن انگلیس )
من به شخصه از حذف انگليس خيلي ناراحت شدم و دلم نميخواست به اين زودي اين دو تيم به هم بخورن
به هر حال بازي خوبي بود و من به همه ي طرفداران انگليس ميگم كه خودشونو ناراحت نكنن و به جاي اين كه به مربي اين همه پول بدن برن يه دروازهبان خوب تربيت كنن كه اون موقع وقت قهرماني اون ها ميشه ...
ولی روی این صحنه . یه جور احقاق حق شد !
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
با این تفاوت که گل سال 66 خیلی تعیین کننده تر بود !
همین دیگه!!!
اگه 2-1 هم بازی تموم می شد دنیا رو به صلیب می کشیدن
اول همه اون کمک داور رو (هرچند همین الان داره وصیت نامه تنطیم می کنه)
حتی شاید خود من وجدان درد می گرفتم.
اما این نتیجه حرفی باقی نذاشت.تیمی که عقبه باید سعی خودشو بکنه
نه اینکه بازی رو ول کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)