آقا ديگه نمي خوام.دستت درد نكنه.
رو زمين يكي دروپش كرده بود برش داشتم!!!
كي بگه چه جوري آيتم enchant كنم؟!
آيتمو كه ميذارم عكس Soul Crystal مياد.Crystal رو كه ميذارم اون پايين هنوز enchant دكمش غير فعاله.هر كاري كردم نشد.
آقا ديگه نمي خوام.دستت درد نكنه.
رو زمين يكي دروپش كرده بود برش داشتم!!!
كي بگه چه جوري آيتم enchant كنم؟!
آيتمو كه ميذارم عكس Soul Crystal مياد.Crystal رو كه ميذارم اون پايين هنوز enchant دكمش غير فعاله.هر كاري كردم نشد.
Last edited by Arrowtic; 27-06-2010 at 18:36.
نه . یه اکانت نمیشه.
اگه دو تا سیستم داری که عالیه. مثل من راحت می تونی پیشرفت کنی.
دو تا اکانت بساز و به خودت کمک کن و Duo کن.
ما رو فیلم کردیا
این KingVisage درسته ؟ من یه چار دارکی ساختم توی گایا پی ام می دم نمی رسه .
کلمه enchantرو توی سایتش سرچ می کردی
انچنت Lapisia لازم داره و بدرد pvp می خوره .. و وقتی شما hm با um مود باشی . الان بدردت نمی خوره پولش رو هم نداری بخری .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره.KingVisage هستم.
ببخشيد.نمي خواستم اينجوري بشه.ولي خوب شانسه ديگه!!
چطوری میشه اینترنت به جفتشون بدی با یه مودم؟
خیلی از مودم ها دو تا خروجی دارن حتی ارزوناش. در بدترین حالت باید یه خروجی کابلی و یه دونه هم USB داشته باشن مثل مال من.
که usb رو به PC می زنم و کابل رو به لپ تاپ.
مودم من اونقدر قدیمیه که اونم نداره ! در نتیجه طبق آموزش زیری شبکه کردم . خیلی هم راحت بود فقط یه کابل کراس خریدم 3 تومن
از plvl متنفرم حتی نمی تونم خودم رو plvl کنم . فقط از لپ تاپ برای خرید از lilah استفاده می کنم . gear خوب اونجا زیاده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه فقط plvl نیست. خیلی کار ها میشه باهاش کرد. مثلا همزمان تو pvp 1-15 , 1-60 بازی کردن ! البته یه سری تمرین یوگا هم باید انجام بدی قبلش که بتونی رو دو جا تمرکز کنی و مغزت به دست چپ و راست جدا فرمان بده lolاز plvl متنفرم حتی نمی تونم خودم رو plvl کنم . فقط از لپ تاپ برای خرید از lilah استفاده می کنم . gear خوب اونجا زیاده .
dual box خیلی وقت ها باعث میشه از بیکاری در بیای و حوصلت سر نره ! من که عمرا نمی تونم فقط بشینم و شایا بازی کنم، سریع حوصلم سر میره . مانیتور بزرگ دارم ، همیشه نصف صفحه فیلم . سریال هست و با دو تا سیستم هم تو بازی هستم ! اینطوری مغزم 100% مشغول میشه. البته dualbox بستگی به کلاس بازی هم داره . مثلا همزمان نمیشه با دو تا تانک grind یا pvp کرد .
Last edited by mhv_kntu; 27-06-2010 at 20:15.
آره تقریبا همه ی اونایی که الان توی طرف لایت گایا رنک بالا هستن همزمان این کار رو می کنن . بدون این کار رنک نمی شه گرفت .مثلا همزمان تو pvp 1-15 , 1-60 بازی کردن !
من نه همون یه چار رو هم به زور بازی می کنم.اکثر اوقات یه گوشه می شینم و چت می کنم . تفریحم صحبت با دوستام هست که یکیش لبنانی هست یکی هم که bg ه ! یکی دیگه هم هستخیلی آدمای باحالین و دوستداشتنی .
موسسه ی خیریه تاسیس شد
هر کی تازه اومده و یا لولش کم تر از 8 هست . این ID رو ADD کنه : Goddess_Blade
لول آپ می کنیم .
سرور 3 Light
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)