تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین بازیکن تاریخ فوتبال

راي دهنده
245. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • پله

19 7.76%
  • بکن بائر

21 8.57%
  • کرایف

4 1.63%
  • مارادونا

88 35.92%
  • فن باستن

3 1.22%
  • زیدان

81 33.06%
  • رونالدو

18 7.35%
  • بازیکنهای دیگر

11 4.49%
صفحه 14 از 16 اولاول ... 410111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 156

نام تاپيک: بهترین بازیکن تاریخ فوتبال

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

کدوم بی منطقی؟ من که گفتم نگفتم معجزه شما خودت برداشت کردی. من می گم تابلو بوده و همه دیدن به غیر از داور پس به نظر عادی نیست. به هر حال من نه می تونم نه می خوام نظر شما رو عوض کنم. فقط خواستم نظرمو بگم.

خوب اینم مربوط به قدیم دیگه.
    وقتی هی میای میگی عادی نیست عادی نیست یعنی غیر عادیه دیگه...یعنی یه چیز خارق العاده اتفاق افتاده...یعنی خدا هم خواسته از انگلیسیها انتقام بگیره...حالا حتما ملاک کلمه معجزه نیست...معنی حرفت همینه.

دوست گرامی اینکه شما از مارادونا بدت میاد نظر شخصی شماست و من هم به نظر شما احترام میذارم
    اما شما فک می کنید اگه کسی بر خلاف نظر شما طرفدار ارژانتین و مخصوصا مارادونا باشه یعنی طرفداری کورکورانه

یه حرفی میزنی ها اینکه تو لیگ ایران دست های پشت پرده وجود داره دیگه از روشنی روز هم روشن تره تعجب می کنم از این حرف شما .

خوب شما میگی این قضایا قدیمی شده ما هم از قدیما داریم صحبت می کنم
    خوب به حرفام دقت نکردی...تک تک آدمای دنیا حق دارن عاشق بازی مارادونا باشن...از جمله خود من...اما اینکه یکی بیاد از شخصیت مارادونا تعریف کنه واقعا جایگاه نداره...علتش هم اینه که چون بازیشو خیلی دوست داره براش اسطوره شده و دیگه بدیهاشو نمی بینه...من به این قسمتش می گم کورکورانه..
    وگرنه گل با دست و انواع و اقسام درگیری ها و دوپینگ و اعتیاد و اینها دیگه قابل طرفداری نیست.

بعدشم میگی از قدیما صحبت می کنم...واقعا من تعجب می کنم ...منظور من از اینکه فلان چی دیگه قدیمی شده یعنی اینکه دیگه این حرفا خریدار نداره...نه اینکه این اتفاق قبلا افتاده یا همین الان!!دقیقا به این می گن پیچوندن بحث و مغلطه!

فکر می کنم دیگه هم من و هم خشایار نظراتمونو گفتیم ...بهتره قضاوت با خواننده ها باشه...امیدوارم کدورتی هم پیش نیومده باشه...در این زمینه دیگه پستی نمی دم...البته سعی می کنم

ولی بالا برین پایین بیاین مارادونا بی شخصیته

2. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

وقتی هی میای میگی عادی نیست عادی نیست یعنی غیر عادیه دیگه...یعنی یه چیز خارق العاده اتفاق افتاده...یعنی خدا هم خواسته از انگلیسیها انتقام بگیره...حالا حتما ملاک کلمه معجزه نیست...معنی حرفت همینه.
    هر چیزه غیر عادیه رو شما میگی معجزه؟ من نمیذونم دیگه چی بگم. وقتی یه ماشین تو اتوبان با سرعت 180 حرکت می کنه می گن غیر عادیه و اگه شما می گی معجزه پس زبان فارسی رو بلد نیستی یا خودتو زدی به اون راه که گزینه دوم محتمل تره.
    خوب به حرفام دقت نکردی...تک تک آدمای دنیا حق دارن عاشق بازی مارادونا باشن...از جمله خود من...اما اینکه یکی بیاد از شخصیت مارادونا تعریف کنه واقعا جایگاه نداره...علتش هم اینه که چون بازیشو خیلی دوست داره براش اسطوره شده و دیگه بدیهاشو نمی بینه...من به این قسمتش می گم کورکورانه..
    وگرنه گل با دست و انواع و اقسام درگیری ها و دوپینگ و اعتیاد و اینها دیگه قابل طرفداری نیست.

بعدشم میگی از قدیما صحبت می کنم...واقعا من تعجب می کنم ...منظور من از اینکه فلان چی دیگه قدیمی شده یعنی اینکه دیگه این حرفا خریدار نداره...نه اینکه این اتفاق قبلا افتاده یا همین الان!!دقیقا به این می گن پیچوندن بحث و مغلطه!
    این که شما میگی این حرفا الان خریدار نداره کاملاَ نشونه بی تفاوتی شماست. یعنی همه چیز در جهان درست و صادقانه انجام میشه؟ این حرفو انسان های آفتاب پرست مانند میزنن که با توجه به شرایط هی خودشونو با محیط وفق میدن و نه حاضرن قبول کنن وضعیت بده و نه برای تغییرش تلاش می کنن.
    دوپینگ مارادونا اثبات نشد و همون طور که گفتن اعلام شد مدرکی بزای تبرئه اش وجود نداره. شما هم اگه در مورد اطلاعاتی نداری می تونی سکوت کنی.

ولی بالا برین پایین بیاین مارادونا بی شخصیته
    ملاک اینجا شخصیت نیست و مهم بازیشه. این صد و یک بار. واقعاَ فهم این خیلی سخته؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

[QUOTE=xerxes again;5098714]

آقا انصافاَ بازی های مارادونا رو ببینید نظرتون 100% مثه من میشه و توش تردید نخواهید کرد.
    نه زیدان نه کرایف و ... نمی تونستن مثه مارادونا نتیجه بازی رو عوض کنن(حتی مسی هم نتونسته به مارادونا برسه، در کل تکرار نخواهد شد). وقتی هم مارادونا رو می بستن و نمی ذاشتن دریبل بزنه پاس های مشتیشو می داد مثه فینال 86.
    پله هم به خاطر پیشرفت کمتر فوتبال در زمان خودش در رده دومه.
    بازی هاشو ببینید، آخه کی از کرنر گل زده؟اونم چند بار.

---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

اگه به بازی های زیدان خوب توجه کردی باشی میبینی که اون بارهای نتیجه بازی رو عوض کرده نمونهش فرانسه برزیل سال 2006 یا فرانسه انگلیس سال 2004
    تو پاس دادن که تو تاریخ رو دست زیدان نمی آد اینو همه میگین
    اگه ملاکت برای انتخاب کردن گل زدن از کرنره با عرض معذرت باید بگم یه خورده آماتورانه داری نگاه میکنی زیدان گلهایی زده که مارادونا نمی تونه بزنه و همچنین مارادونا گل هایی زده که زیدان نمی تونه بزنه
    در کل زیدان فقط تو یه چیز از مارادونا کمتر بود اونم سرعته وگر نه زیدان کجا مارادونا کجا زیدان تو عرش و مارادونا تو فرش

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

زیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــدان

6. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

زیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــدان
    تایید میشه!

مارودونا نمیتونه بهترین باشه، اون بازی رو برد اما زندگی رو باخت، ولی زیدان جفتش رو برد!

8. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اگه به بازی های زیدان خوب توجه کردی باشی میبینی که اون بارهای نتیجه بازی رو عوض کرده نمونهش فرانسه برزیل سال 2006 یا فرانسه انگلیس سال 2004
    تو پاس دادن که تو تاریخ رو دست زیدان نمی آد اینو همه میگین
    اگه ملاکت برای انتخاب کردن گل زدن از کرنره با عرض معذرت باید بگم یه خورده آماتورانه داری نگاه میکنی زیدان گلهایی زده که مارادونا نمی تونه بزنه و همچنین مارادونا گل هایی زده که زیدان نمی تونه بزنه
    در کل زیدان فقط تو یه چیز از مارادونا کمتر بود اونم سرعته وگر نه زیدان کجا مارادونا کجا زیدان تو عرش و مارادونا تو فرش
    چه عجب. یوزر عجیب پیداش شد. شما تو رای گیری شرکت کردی. آیدیت هم تابلوئه فقط واسه رای گیری عضو شدی.
    به هر حال،
    1. پاس های مارادونا آخرشه
    2. دریبل های پشت سر هم مارادونا رو زیدان تو خواب هم نمی تونه بزنه
    3. زیدان در مقابل سرعت مارادونا همانند لاک پشت می ماند
    4. ضربه آزاد های مارادونا رو هم زیدان تو خواب نمی تونه بزنه.
    5. سانتر های مارادونا هم عــــــــالی بودن.
    جتی مخالفان مارادونا هم معتقد نیستن زیدان از اون بهتره و پله رو بهتر می دونن. من نمی دونم چرا این جا زیدان این قدر طرفدار داره. زیدان در بازی با برزیل یه ضربه ایستگاهی رو ارسال کرد و این هانری بود که گل زد و کار اصلی رو انجام داد. ولی زیدان اون بازی برزیلی ها رو رو کرد تو قوطی ولی نتیجه رو هانری عوض کرد.
    در بازی با انگلیس هم یادم نیست گل فرانسه رو کی زد و چطور ولی می دونم اون بازی 1 گل فرانسه جلو بود که 1-1 مساوی شد.
    مارادونا خیلی بیشتر نتیجه بازی رو عوض کرده. وگر نه هر بازیکنی حتی علی دایی خودمون هم نتیجه بازی رو عوض کرده.
    به هر حال بهترین گل دنیا متعلق به بهترین بازیکن دنیا هستش دیگه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه only4u-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من که به زیدان رای دادم ولی علاوه بر تمام برتری های زیدان نسبت به مارادونا داره که دوستان اشاره کردند... استیل بازیکن هم خیلی مهمه ...
    مثلا شما از هر زاویه ای به این دوتا بازیکن نگاه کنید زیدان رو 100 % بهتر می بینید... مارادونا از همون اوایل بازیش قد کوتاه , خپل , و اون شکمش رو که دیگه نگو الانم که مربی آرژانتینه نمی دونم کی بهش گفته کت شلوار بهت میاد!!!!!!!!!

از نظر شخصیت هم خیلی مهمه که مارادونا فکر می کنم از نظر بی شخصیتی دست همه بازیکن های فوتبال ریز و درشت رو از پشت بسته من که یادم نمی یاد بازیکنی اینقدر مواد مخدر و .... تو کارنامه داشته باشه

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در کل هر کدوم تو مقطع زمانی خودشون بهترین بودن و نمیشه گفت کی بهتر و کی بدتر بوده ! شرایطها با هم فرق داره و نمیشه اینجوری به صراحت قیاس کرد چون خصوصیاتشون فرق داره با هم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مارودونا نمیتونه بهترین باشه، اون بازی رو برد اما زندگی رو باخت، ولی زیدان جفتش رو برد!
    مارادونا بخشی از زندگی رو باخت. بعد این اسپم شما چه ربطی داره؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من پایه ای مقایسه نکردم. المپیک مگه پایه ایه یا جام کندفدراسیون ها؟
    بازیکنایی مثه مسی، ماسکرانو، آگوئرو و .. که تو همین المپیک 2008 قهرمان شدن پاین؟ یا رونالدینیو. هر بازیکن فقط یه بار می تونه تو المپیک حاضر بشه ولا سن مهم نیست.
    اگه اون طوره نفرین مارادونا هم به دلیل خرابی خط ها تو 96 قطع شد و آلمان قهرمان شد. دوباره درست شد. پس قهرمانی آلمان میره تا کابل برگردون بعدی.
    المپیک که پایه ای هستش دیگه،زیر 23ساله.آرژانتین هم با فوق ستاره هایی مثل مسی و آگوئرو و اینا که زیر23سال بودن قهرمان شد دیگه
    احتمالا این دوره دوباره قراره خطا قطع بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •