خودم اولش خواستم اين كارو بكنم.ولي دلم نيومد.عينكمو خيلي گرون خريدم .حيفه سر يه عكس سه بعدي خرابش كنم.
ولي وقتي 90 درجه كل عينكو ميچرخونم هيچي نميبينم.يعني اينكه هر دوتا شيشه ي عينك من يا افقي هست يا عمودي.در صورتي كه بايد يكي عمودي باشه يكي افقي
خودم اولش خواستم اين كارو بكنم.ولي دلم نيومد.عينكمو خيلي گرون خريدم .حيفه سر يه عكس سه بعدي خرابش كنم.
ولي وقتي 90 درجه كل عينكو ميچرخونم هيچي نميبينم.يعني اينكه هر دوتا شيشه ي عينك من يا افقي هست يا عمودي.در صورتي كه بايد يكي عمودي باشه يكي افقي
من همین الآن اساسین کرید رو سه بعدی با این عینکهای آناگلیف بازی کردم.
هیچ مشکلی هم نداشت. هیچ سایه ای نداشت. خیلی هم کیفیتش خوب بود.
البته شاید چون خیلی خوشحال بودم مشکلاتش رو نفهمیدم. ولی واقعا سایه نداشت.
رفتم روی این سیمها که بین ساختمونها بود ایستادم پایین رو نگاه کردم و سرم گیج رفت بعد افتادم پایین!
از این جا خریدم عینک رو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by p30worldapm; 27-06-2010 at 21:41.
سلام
مسئله زیبایی بازی خیلی وقته که حل شده داداش.مسئله اینه که بعد از نیم ساعت بازی وقتی عینک رو برداشتی دنیا رو چطوری میدیدی؟روی سرت میچرخید یا تو روی دنیا میچرخیدی؟
![]()
من روز اول که خریدم حدود 5 ساعت داشتم فیلمهای سه بعدی یوتوب رو نگاه می کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم.
البته بگم که داداشم بعدش می خورد تو درو دیوار (مغزش دیگه نمی تونست فاصله ها رو بفهه) ولی من هر روز 2-3 ساعت انیمیشن و فیلم سه بعدی می بینم که هیچ مشکلی قبل بعدش و همون لحظه ندارم!
البته قبل از عینک کلی از این فیلم دوتایی ها که کنار هم بود رو بدون عینک چشامو یه جوری می کردم که بتونم ببینم. ولی الآن که با عینک می بینم کیفیتش یکم کمتره.
الآن هم که دارم با بازیها حال می کنم.کلی گشتم بینم کدوماشون سه بعدی حال می ده.
می خوام کرای سیس و درت 2 و میرور اج رو دوباره سه بعدی بازی کنم.
فكر كنم شما به اين عينك معصونيت داريد.![]()
شرمنده الآن وسط امتحانها هستم نمی تونم همه پستها رو بخونم.
جایی تو اینترنت هست که بشه از این عینکهای پلاریزه اینترنتی خرید؟ چنده؟
آیا می شه با این مانیتورهای معمولی دید با اونها یا نه؟
فیلمهاش رو من نتونستم پیدا کنم. با اینها فرق می کنه؟
Last edited by p30worldapm; 28-06-2010 at 20:05.
سلام
فقط بخاطر اينكه توي امتحانات هستي جوابتو ميدم
امكان پيدا كردنش توي ايران 1 درصد است.
اره با مانيتورهاي معمولي ميشه ديد.
نه فقط بايد توي نت سرچ كني 3d polarized movie كه خيلي اين نوع فيلم كم است.
و يه راه ديگه هم هست اونم فيلمهاي Stereoscopic است كه خيلي زياد و كيفيت بهتري نسبت به اون يكي داره و براي ديدنش نياز به نرم افزار Stereoscopic player يا nvidia 3d player داري![]()
سلام
شاید باورت نشه که منم همینطوری بودم ولی منم برادرم که حتی یک دقیقه هم نگاه کرد چشماش اشک اورد ولی من حتی چشمام هم تا اخر باز میکردم و چیزیم نمیشد البته با این تقلبیها حالا که میخوام اصل بخرم چه شود.
ای بابا قبلا که 5درصد بود حالا شد 1درصد چرا داره کم میشه![]()
آخه با خودم فكر كردم اگر 5 درصد باشه كه راحت پيدا ميشه.اگر 5 درصد باشه بايد توي تهران پيدا شه.ولي نيست.
حالا كه اينطور شد اصلا 0.5 درصد![]()
یکی تو pt فرموده اندکی صبر سحر نزدیک است و پولاریزه میخواد بیاره...
ببینیم چگونه میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)