تویه تاپیک بروبچ آلمان همه حسابی دارن کری می خونن ! اما اینجا ساکته ساکته ! آخه آلمان تیمی نیست که این همه وقت تلفش کنیم ! نیازی به کری خوندن نیست !
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
![]()
تویه تاپیک بروبچ آلمان همه حسابی دارن کری می خونن ! اما اینجا ساکته ساکته ! آخه آلمان تیمی نیست که این همه وقت تلفش کنیم ! نیازی به کری خوندن نیست !
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
![]()
طلا ،طلا ،این حرف رو باید طلا گرفتآخه آلمان تیمی نیست که این همه وقت تلفش کنیم ! نیازی به کری خوندن نیست !
به امید پیروزی انگلیس و درخشش رونی
خوشم میاد این جا بیشتر بحث های منطقی و مفید انجام میشه ولی توی تاپیک آلمای بعضی وقتا یه سری حرفای بچه گانه زده میشه
دوستان بعد از برد انگلیس در بازی امروز حتما سعی کنید بیاید اینجارو مثل همیشه داغ نگه داریم
الان سعی می کنم یه سری آمار از بازی های انگلیس و آلمان بذارم.
Last edited by vahidgame; 27-06-2010 at 13:08.
اخه من خیلی ادم در نازکی هستم .... همینه که از الان ماتم گرفتم واسه شکست روحی که دوستای هوادار المانم خواهند خورد !![]()
خواهشا دیگه عکس میمون نذارید توی کشور خودمون کم میمون داریم باید اینارو هم ببینیم!
تاریخ جدید تر از 14 سال پیش نبود که آلمانها از انگلیس حالگیری کرده باشن؟هنوز به خوبی چهره زننده پنالتی ششم آلمان در برابر انگلیس و در نیمه نهایی یورو 96 یادم هست
معمولآ آخرین حالگیری حساب میشه واسه کرکری !
آخرین حالگیری هم همون 5-1 معروف باید باشه درسته ؟ !
Last edited by MORINIO; 27-06-2010 at 15:00.
زحمت کشیدی واقعآ ! تیم ملی آلمان رو یادش رفت !![]()
بعد از برزیل دوست دارم انگلیس موفق بشه(به خاطر بازیکنای چلسی) هر چند تعصب اونجوری ندارم نسبت بهش، ولی در هر صورت حال آلمانو بگیرین : دی
آقا اینا رو ول کنید ....جواب ابلهان خاموشیست... بیاین بصورت آنلاین برای انگلیس ووووزلا بزنیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آلمان و انگلیس یه بازی هم در سال 2007 داشتن
انگلیسیها تازه ورزشگاه جدید ویمبلی رو تاسیس کرده بودن همون ورزشگاه که فردوسی پور به توالت هاش می نازید و میگفت 2000 تا سرویس بهداشتی داره
و بعد از اتمام ساختش یه بازی دوستانه ترتیب دادن با آلمان به عنوان بازی افتتاحیه ورزشگاه ملی جدید که آلمان اون بازی رو دو بر یک برد و حالشون گرفته شد و ویمبلی جدید با باخت مقابل آلمان شروع به کار کرد
بعد از اون بازی یکی از روزنامه های انگلیسی تیتر زد که باز هم آلمانیها جشن ما را خراب کردند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)