تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 134 اولاول ... 246470717273747576777884124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1332

نام تاپيک: تایپیک رسمی تیم ملی >>آرژانتین<<

داره خودمونی میشه sakura's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    inferno

پيش فرض

آقا یه فکری :

اگه اسپانیا به آرژانتین بیفته میریم با این دختره قرارداد میبندیم بیاد پشت دروازشون هی به کاسیاس چشمک بزنه

Last edited by sakura; 26-06-2010 at 20:55.

2. 8 کاربر از sakura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه naderloosaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ته جهنم

پيش فرض

من پستای قبلی رو نخوندم ولی دیروز شنیدم مارادونا گفته اسپانیا اگه بهمون بخوره 10 بر 1 میبریمش پس احتیاجی نیست شما با این دختره قرارداد ببندین!!!

4. 3 کاربر از naderloosaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مارادونا: به مسی نمی‌گویم کجا بازی کند / هیچ بازیکنی 30 درصد مسی و توز هم نیست

او از مردان خود ستایش کرده است.

سایت گل - دیه‌گو آرماندو مارادونا مربی آرژانتین گفته هیچ بازیکنی را در جام جهانی ندیده که به گرد پای لیونل مسی و کارلوس توز، دو بازیکن تهاجمی تیمش برسند.

او می‌گوید: «حتی 30 درصد هم نه! در این جام جهانی حتی بازیکنی ندیدم که 30 درصد مسی باشد. نمی‌دانم فردا به من خواهند گفت متکبر یا نه، اما من حتی بازیکنی که 30 درصد توز باشد را هم ندیده‌ام. کارلوس وقتی بازی می‌کند شما را به هیجان می‌آورد. می‌فهمید؟»

مسی مدت‌ها مورد انتقاد بود که برای تیم ملی بهترین بازی‌اش را انجام نمی‌دهد، اما مارادونا نظر دیگری دارد: «از لیو تشکر می‌کنم، چون او می‌خواهد به این سبک بازی کند. او خوب است، خوشحال است و از بازی لذت می‌برد و می‌خواهد بازی کند. هر کسی که می‌گوید مسی سرود ملی آرژانتین را نمی‌خواند و ناراحت هست بشنود: آقایان! کدام بازیکن دلش می‌خواهد ببازد و از باخت خوشحال می‌شود؟ خب ما هم در مرحله مقدماتی می‌باختیم!»

او ادامه می‌دهد: «خوشحال کردن مسی باعث افتخار هر کسی است، از جمله هم‌تیمی‌هایش. امروز دیدید که مسی با خاویر پاستوره و آریل گارسه شوخی کرد، افرادی که تا حالا در زندگی‌اش آنها را ندیده بود. او با ورون هم صحبت کرد و من پاگوش ایستادم و حرف‌هایشان را شنیدم. ورون روشنفکر فوتبال است و بسیار بیشتر از لیو درباره فوتبال می‌داند، ولی وقتی آنها با هم حرف می‌زنند مسی به خوبی پاسخ ورون را می‌دهد.»

او درباره پست سی می‌گوید: «دوست ندارم او ایستا باشد. می‌خواهم حس کند به توپ نزدیک است، چون این مساله به ما فرصت ضدحمله، ایجاد موقعیت و پاس گل می‌دهد. به مسی گفتم هیچ کسی به من نگفت کجا باید بازی کنم. پس نمی‌توانم به مسی بگویم کجا بازی کند. او خودش باید تصمیم بگیرد کجا حضور یابد. مسی باید بگوید توپ مال من است. دوستان، هیچ کس مانند من این حرف مسی را نمی‌فهمد. وقتی به سن او بودم دقیقا همین کار را انجام می‌دادم و حالا نوبت اوست.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/6/25

ایگواین: همه از بازی کردن برای مارادونا خوشحالیم

او درباره دیه‌گو مارادونا، مربی تیم هم می‌گوید: «او انگیزه‌دهنده فوق‌العاده‌ای است. در این تردیدی نداشته باشید. او مربی خیلی خوبی است و از این بهتر نمی‌شود تیم را هدایت کند».
    سایت گل - گونسالو ایگواین، مهاجم آرژانتین با آن که فقط 22 سال دارد اما دومین جام جهانی خود را تجربه می‌کند. بازیکن رئال در تیم خوسه پکرمن در جام جهانی 2006 حضور داشت اما بازی نکرد. البه او تنها عضو خانواده نیست که در جام جهانی حضور داشته. پدر او خورخه نیکولاس که او هم بازیکن بود، در جام جهانی 1998 فرانسه حضور داشت و اخبار رقیبان آرژانتین را برای دانیل پاسارلا جمع می‌کرد.

ایگواین به سایت گل می‌گوید: «ما در خانه یکی از بستگان اقامت داشتیم و پیروزی آرژانتین مقابل انگلیس را از روی سکوها تماشا کردیم.»
    ایگواین نسبت‌های نزدیکی با کشور فرانسه دارد.به گزارش سایت گل او در شهر شمالی بره در فرانسه متولد شده و فرصت بازی در جمع آبی‌ها را هم داشته است، اما دعوت آنها را رد کرد تا برای آرژانتین محبوبش بازی کند. او می‌گوید از این تصمیم پشیمان نیست: «اوضاع نامتعارفی بود اما همیشه به بازی برای آرژانتین فکر می‌کردم، نه چیز دیگری. خوشبختانه زمان نشان داد حق با من بود. اکنون بسیار از بازی لذت می‌برم.»

به گزارش سایت گل از آفریقای جنوبی او درباره دیه‌گو مارادونا، مربی تیم هم می‌گوید: «او انگیزه‌دهنده فوق‌العاده‌ای است. در این تردیدی نداشته باشید. او مربی خیلی خوبی است و از این بهتر نمی‌شود تیم را هدایت کند. چه کسی از این که برای او بازی کند خوشحال نمی‌شود؟ او همه را خوشحال و با اعتماد به نفس نگاه می‌دارد. این ویژگی اوست و من به آن بسیار احترام می‌گذارم.»

او درباره تیم می‌گوید: «باید در برخی مناطق بهتر شویم. ما تیمی بزرگ هستیم که برای قهرمانی آمده ایم. راهی طولانی در پیش داریم اما امیدواریم این کار را انجام دهیم.»

کد:
    2010/6/25

خوشبینی دیه گو میلیتو نسبت به گلزنی

ستاره باشگاه اینتر هنوز نتوانسته در جام جهانی گلزنی کند.

سایت گل - دیه گو میلیتو مهاجم تیم ملی آرژانتین در صحبتهایی اعلام کرد که در پی عدم گلزنی در دیدار مقابل یونان، همچنان خوش بین است و برای موفقیت تیمش نهایت تلاشش را به کار خواهد گرفت.

دیه گو میلیتو در کنفرانس خبری گفت: «توضیح دادن این مسئله واقعا سخت است. در اینتر من بازیهای زیادی را انجام می دهم ولی در دیدار مقابل یونان کار بسیار سختی را پیش رو داشتم و این هم به خاطر برنامه های تاکتیکی یونانی ها بود ولی من هر روز به سختی تمرین می کنم.من خیالم راحت است و در آرامش هستم. گاهی وقتها اوضاع خوب پیش می رود و گاهی وقتها هم نه...به همین سادگی.»

ستاره باشگاه اینتر و تیم ملی آرژانتین در ادامه صحبتهایش با اشاره به حذف زودهنگام تیم ملی ایتالیا از گردونه رقابتها، ابراز امیدواری کرد که آرژانتین بتواند به مراحل نهایی جام جهانی برسد.

میلیتو ادامه داد: «جام شگفتی هاست.از حذف ایتالیا در مرحله اول این رقابتها واقعا متعجب شدم. فرانسه هم بازیکنان بسیار خوبی داشت. جام جهانی بسیار عجیبی است ولی تیمها آمریکای جنوبی نمایش خوبی را به اجرا می گذارند و امیدوارم که تیم ما نیز به مراحل نهایی رقابتها راه یابد.»

کد:
    2010/6/26

مارادونا: ایگواین مانند باتیستوتا و کرسپو است

مارادونا خودش را هم در انتخاب مهاجم رئال مادرید ستایش کرده!

سایت گل - دیه‌گو مارادونا، مربی آرژانتین گونسالو ایگواین را به گابریل باتیستوتا و ارنان کرسپو تشبیه کرده است. ایگواین اکتبر گذشته اولین بازی خود برای آلبی‌سلسته را انجام داد و البته به سرعت تاثیر خود را نشان داد و باگلزنی مقابل پرو توانست شرایط تیمش برای صعود به جام جهانی را فراهم آورد.

مارادونا گفته: «ایگواین کیفیت باتی و کرسپو را با هم دارد. او آینده‌ای درخشان در پیش رو دارد و بهترین لحظاتش را سپری می‌کند. او را در موقع خوبی به تیم فراخواندم.»

ایگواین مقابل کره جنوبی هت‌تریک کرد و پا جای پای گابریل باتیستوتا گذاشت (باتیستوتا در جام‌های 1994 و 1998 هت‌تریک کرده بود).

او و داوید ویا با سه گل بهترین گل‌زنان جام هستند.

کد:
    2010/6/26

6. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این مارادونا خیلی باحاله

خوراکه خندس

باحال حرف میزنه ...

اگه با اسپانیا بازی کنیم 10 بر هیچ میبریم اونا شخصیت قهرمانی ندارن
    10 بر یک.
    خیلی خودتونو دست کم گرفتین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMANOKIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

7

نوبتی هم باشه دیگه نوبته آرژانتینه!

دوست عزیز کار زشتی کردی که امضای منو از سایت تاپ گل برداشتی و اینجا به نام خودت کردی ...البته من این کار گرافیکی رو دوباره ویرایش کردم و ایدیمو توش وارد کردم که امثال تو از کارای دیگران سوء استفاده نکن

---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------

امضامو خودم برا آرژانتین طراحی کردم یکم رو اعصاب میره

خجالت هم خوب چیزیه والله ... چرا مثل ........ دروغ میگی؟
    حداقل داش مجتبی منو خوب میشناسه ..... الان هم میبینی که ایدیمو وارد امضام کردم تا امثال تو روش کم بشه ... بچه مفت خور آماده خور ...
    تو حتی نفهمیدی که رنگ زمینه این امضا مال سایت دیگری هست؟؟؟ آره عزیزم دیگه از این کارا نکن ...

بیا اینم امضا دوم من ازش استفاده کن وای نگو خودت ساختی اوکی؟

Last edited by IMANOKIA; 26-06-2010 at 18:59. دليل: دروغهای دیگران

9. 3 کاربر از IMANOKIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

این چیه دیگه؟

11. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Iman_m123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیــــــــراز

پيش فرض

این رو کشور هایی که نتیجه نمیگیرن زدن که مارادونا رو گیر بیارن بکنن سر مربی تیمشون تا نتیجه بد بد نیارن حذف بشن تو مرحله گروهی ولی مارادونا که پیدا نمیشه

13. 8 کاربر از Iman_m123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فیلم ویدئویی کابوس مارادونا
    فیلم مارادونا که در خواب می بیند که در ترکیب تیم برزیل که رقیب دیرینه آرژانتین می باشد بازی می کند. و سراسیمه از خواب می پرد.
    این فیلم را می توانید از یکی از سرور زیر دریافت کنید:
    کد:
    کد:
    منبع سایت علمی نخبگان جوان. تاپیک هواداران آرژانتین.

15. 2 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برو بکس هر کی رای نداده بره رای بده تو این تاپیک که فاصله کم شده.
    کد:

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من مكزيك مثل دوره هاي گذشته نيست
    اما هميشه برابر برزيل و آرژانتين خوب بوده
    مسي بايد گل بزنه و به قول معروف راه بيفته
    اون موقع ميشه گفت آرژانتين شخصيت قهرماني پيدا ميكنه
    هر چند تا حالا هم بدشانسي آورده
    باز به نظر من خيلي كم با ديماريا بازي ميشه
    خيلي باهوش و تك ضرب بازي ميكنه
    مسي براي تقسيم توپ خيلي داره انرژي ميزاره
    اگه كمي از اين وظيفه به ديماريا منتقل بشه
    مثل كاري كه اينيستا توي بارسا ميكنه
    شايد مسي مارادونا به مسي گوارديولا نزديك بشه

18. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •