5-1 .... سال 2001 ... المپیک مونیخ ...!اگه اشتباه نکنم انگلیس تو مقدماتی 2002 آلمان رو 5-1 یا 4-1 تو آلمان زد. آخرین بازیشون کی بوده؟
آخرین بازی هم :
دوستانه ... تو آلمان بود... 2-1 به نقع انگلند !
5-1 .... سال 2001 ... المپیک مونیخ ...!اگه اشتباه نکنم انگلیس تو مقدماتی 2002 آلمان رو 5-1 یا 4-1 تو آلمان زد. آخرین بازیشون کی بوده؟
آخرین بازی هم :
دوستانه ... تو آلمان بود... 2-1 به نقع انگلند !
لب خوانی ویژه از کاپلو در جام جهانی:بشین !چرا نشستی؟پاشو!
مربی سابق میلان و رئال مادرید پشت سر هم جمله محبوبش را تکرار میکند: «پرس لعنتی روی توپ! پرس لعنتی روی توپ!» و سپس خطاب به هافبک تیمش فریاد میزند: «بری! اون توپ نکبت! بری!
سایت گل – شبکه اسپانیایی Cuatro گزارش جالبی از رفتار فابیو کاپلو روی نیمکت انگلیس در جریان بازی این تیم مقابل اسلوونی تهیه کرده و حرفهای کاپلو را لبخوانی کرده و آنها را زیرنویس کرده است.
این برنامه که «نمایش کاپلو» نام دارد به این ترتیب شروع میشود: مربی سابق میلان و رئال مادرید پشت سر هم جمله محبوبش را تکرار میکند: «پرس لعنتی روی توپ! پرس لعنتی روی توپ!» و سپس خطاب به هافبک تیمش فریاد میزند: «بری! اون توپ نکبت! بری!»
کاپلو در ادامه بارها با دست به استوارت پیرس، اسطوره سابق انگلیس و دستیار فعلیاش ضربه میزند و او را به اطراف میراند.
کاپلو پس از آن که به زبان اسپانیایی به داور چهارم اعتراض میکند، روی نیمکت مینشیند. او میبیند که پیرس در کنارش ننشسته است و به او دستور میدهد: «بگیر بشین! بگیر بشین!» وقتی مدافع سابق ناتینگهام فارست مینشیند، مربی انگلیس نظرش عوض میشود و میگوید: «چرا نشستی؟ چرا؟ پا شو!» در این لحظه گری لوین، بدنساز انگلیس پوزخندی میزند.
کاپلو در ادامه بازی همچنان به شدت خشمگین است و مرتبا به اطرافیانش ضربه میزند. او پس از سوت پایان با دیوید بکام دست میدهد و سپس چندین بازیکن مانند فرانک لمپارد و وین رونی را در آغوش میکشد.
بیتردید دوربینها در دیدار روز یکشنبه انگلیس و آلمان هم روی دون فابیو متمرکز خواهند شد. پیرس هم بهتر است روی یک صندلی دور از نیمکت انگلیس بنشیند. رفتار کاپلو و پیرس، بسیاری را به یاد گراهام تیلور و فیل نیل میاندازد.
تمرینات امروز انگلیس در استادیوم Royal Bafokeng : (مثل این که بیشتر به شوخی گذشته)
ویرایش شد. خیلی جالبه! یکی اومده یک نظری تو تاپیک آلمانیا داده بد اومدن در جوابش عکس از این جا رو گذاشتن .
خیلی زشته از هر چیزی بخواین سو استفاده کنین.
حالا که فابیو اومده همچین مودبن
Last edited by shayan3001; 26-06-2010 at 19:06. دليل: پایین بودن جنبه - فرصت طلبی عده ای
این آپسون به نظر من خوب بازی کرد بازی با اسلوونی ... نظر شما چیه دوستان؟ کرگر بهتره یا این ؟؟
به نظر من آپسون خیلی بهتر بازی کرد...
من ا کرگر چیزی خاصی ندیدم
الان که به بازی با آرژانتین کاری نداریم ...
چیزی که الان مهمه اینه که آلمان رو ببریم...
ویرایش:
" توی صفحات قبل هم یادمه اومده بودین همین پست رو زده بودین که با آرژانتین حذفین!"
توی تاپیک خودتون هم همینقد موج منفی میدین؟
Last edited by attractive_girl; 26-06-2010 at 19:47.
ایشون کلاً تو تاپیکهای دیگه همینطوری پست میدن که سوراخید و به ارژانتین میخورین و ...
بعدشم ویرایش میکنن اصولا!
راستی!
• وین رونی میرسه به بازی ؟
• درواه بان کی میخواد باشه ؟
راستی به نظر منم آپسون بهتر از کرگر بود!
رونی که توی تمرینا حاضر شده 100% میاد...
دروازهبان هم هنوز خبری نشده!
به احتمال زیاد همون جیمز باشه/
به نظر من ترکیب همون ترکیب بازی با اسلوونی باشه ! معمولا ترکیب تیم برنده رو دست نمی زنن مگه اینکه کاپلو اندیشه ی دیگه در سر داشته باشه .
تویه این بازی رایت فیلیپس با توجه به سرعتش می تونه موثر باشه . اگه به بازی سرعت بدیم و دفاع ها بدون اشتباه بازی کنند برنده هستیم بدون شک !
ولی به نظر من کرگر بهتر بود دلیلم هم اینکه در بازی هایی که تری زیاد خوب بازی نمی کرد کرگر بود که تیم رو نگه داشته بود ولی بازی با اسلونی تری فوق العاده بود و احیانا سوتی های دیگر دفاها رو جبران می کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)