بله دوست عزیز چون MS متوجه میشه بازیتون اصل نیستاین نوشته درسته؟ حالا من که قبلا بازیهام stealth نبوده اگه لایو وصل بشم بن میشم؟
بله دوست عزیز چون MS متوجه میشه بازیتون اصل نیستاین نوشته درسته؟ حالا من که قبلا بازیهام stealth نبوده اگه لایو وصل بشم بن میشم؟
كسي فروشگاه اينترنتي داره ميخوام بازي ايكس باكس بخرم كه Stealth Patch باشه
نه میشکلی نداره.
من که بلد نیستم.ولی یه راه تو ذهنمه که 360 رو به کارت کپچر وصل کنم و خروجی بگیرم.![]()
ممکنه این سوال مبتدی باشه ولی اگه توضیح بدید ممنون میشم چون تازه کنسول خریدم:
این stealth که میگید چیه؟
بعد live هم اگه میشه کامل برام توضیح بدید؟اگه میخوام بن نشمو و.............بازم ممنونم ازتون
من یکی سراغ دارم, بازی ها رو خودم تست کردم stealth هستند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by smit.doctor; 26-06-2010 at 00:03.
ببینید من فقط چند بار دیسک های غیر stealth رو اجرا کردم و تا الان live وصل نشدم. حالا اگه اون دیسکها رو stealth کنم بعد live وصل بشم بازم بن میشم؟ ixtereme lt هم نصب کردم.
خیالت راحتو همه چیز ردیفه. شما همه چیزتون درست هستببینید من فقط چند بار دیسک های غیر stealth رو اجرا کردم و تا الان live وصل نشدم. حالا اگه اون دیسکها رو stealth کنم بعد live وصل بشم بازم بن میشم؟ ixtereme lt هم نصب کردم.
منم تو تبریز هستم می دونم کی رو میگی اون یارو خر و رنگ می کنه بجای ایکس باکس به آدم میفروشهاگه بری چهل ستون هم اونجا دور و بر 430 تومن میدن من خودم که از فتحی گرفتم خیلی راضیم
من متوجه نشدم!
یعنی چی؟
یعنی منی که قبلا با دیسک های معمولی بازی کردم الان بخوام با دیسک Stealth Patch در محیط لایو بازی کنم بن میشم؟
جدی؟
اگه اینطوری باشه خیلی بده:((
فروشگاه پیناتا توصیه میشه!
pinata.ir
ميشه يه سايت ديگه بدين با فروشنده دعوام شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)