تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدوم تیم یا تیم ها بدتون میاد؟

راي دهنده
315. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آفریقای جنوبی

3 0.95%
  • مکزیک

5 1.59%
  • اروگوئه

1 0.32%
  • فرانسه

28 8.89%
  • آرژانتین

13 4.13%
  • نیجریه

0 0%
  • کره جنوبی

5 1.59%
  • انگلیس

53 16.83%
  • آمریکا

10 3.17%
  • الجزایر

3 0.95%
  • آلمان

65 20.63%
  • استرالیا

3 0.95%
  • صربستان

2 0.63%
  • غنا

2 0.63%
  • هلند

5 1.59%
  • دانمارک

3 0.95%
  • ژاپن

0 0%
  • کامرون

1 0.32%
  • ایتالیا

27 8.57%
  • پاراگوئه

0 0%
  • نیوزیلند

0 0%
  • اسلواکی

0 0%
  • برزیل

26 8.25%
  • کره شمالی

16 5.08%
  • ساحل عاج

1 0.32%
  • پرتغال

17 5.40%
  • اسپانیا

9 2.86%
  • سویس

1 0.32%
  • هندوراس

9 2.86%
  • سایر تیمها

7 2.22%
صفحه 33 از 34 اولاول ... 23293031323334 آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 335

نام تاپيک: از کدوم تیم یا تیم ها بدتون میاد؟و علت تنفرتون چیه؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نه برزیل نه ایتالیا هیچ کدوم به اندازه آلمان انقدر توی فینال ها و 4تیم تورنومنت های مختلف حاضر نبودن
    آلمان 7فینال حاضر بوده،54 و66 و و74 و 82 و86 و 90 و 2002

ایتالیا توی 6تا،1934 و 38 و 70 و 82 و 94 و 2006

برزیل هم توی 6تا حاضر بوده
    1958 و62و70و94 و و98و2002
    توی سال 1950 هم که نایب قهرمان شدن قهرمان به روش امتیازی محسوب میشده و فینالی در کار نبوده که بخوایم حسابش کنیم
    توی اروپا هم که آلمان باز پرافتخار ترین تیمه و موفق ترین تیم هم توی جام جهانی هم توی یورو در رسیدن به مراحل بالاتره

حالا شما میشه چندتا از موفقیتهای تیم گوشت شیرین خودتو لطف کنی بگی

من اولین جام جهانی که دیدم 90 بود...خیلی کوچیک بودم ولی عاشق آلمان بودم..چه بازیکنهایی....کلینزمن...فولر. .ماتیوس...تون...خصوصا اندی برمه که من هنوزم عاشقشم...چه پای چپ هنرمندی داشت..

ولی الان که نگاه کنیم می بینیم آلمان شده منتخب جهان...درسته شاید شما بگی اینا آلمانی هستن و مثلا چندین ساله اونجا زندگی می کنن و تابعیت دارن و اینها..ولی میشه حدس زد حتی مردم آلمان هم دوست دارن که بازیکنهای تیمشون آلمانی باشن...نه صرفا تابع آلمان...

می خوام بگم اون نسل آلمان رفت و واقعا جانشینی براشون نیومد...تک و توک چرا...ولی نه به شکل تیم...

یه موضوع دیگه که شاید باعث شده اینهمه بچه ها از تیم آلمان بدشون بیاد یکیش غرور آلمانی ها و شایدم تا حدی غرور طرفدارهای آلمان باشه!!

اینکه شما بخوای مثلا برزیل رو زیر سوال ببری واقعا عجیبه ...بعضی دفاع کردنهای الکی نتیجه معکوس میده...دیگه همه می دونن برزیل پر افتخارترین تیم جهانه و اینکه شما بیای بگی فلان و فلین نمی تونه این قضیه رو لوث کنه...

2. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اولین جام جهانی که دیدم 90 بود...خیلی کوچیک بودم ولی عاشق آلمان بودم..چه بازیکنهایی....کلینزمن...فولر. .ماتیوس...تون...خصوصا اندی برمه که من هنوزم عاشقشم...چه پای چپ هنرمندی داشت..

ولی الان که نگاه کنیم می بینیم آلمان شده منتخب جهان...درسته شاید شما بگی اینا آلمانی هستن و مثلا چندین ساله اونجا زندگی می کنن و تابعیت دارن و اینها..ولی میشه حدس زد حتی مردم آلمان هم دوست دارن که بازیکنهای تیمشون آلمانی باشن...نه صرفا تابع آلمان...

می خوام بگم اون نسل آلمان رفت و واقعا جانشینی براشون نیومد...تک و توک چرا...ولی نه به شکل تیم...

یه موضوع دیگه که شاید باعث شده اینهمه بچه ها از تیم آلمان بدشون بیاد یکیش غرور آلمانی ها و شایدم تا حدی غرور طرفدارهای آلمان باشه!!

اینکه شما بخوای مثلا برزیل رو زیر سوال ببری واقعا عجیبه ...بعضی دفاع کردنهای الکی نتیجه معکوس میده...دیگه همه می دونن برزیل پر افتخارترین تیم جهانه و اینکه شما بیای بگی فلان و فلین نمی تونه این قضیه رو لوث کنه...
    هر کشوری یه دوره ای داره با یه نسل طلایی مخصوص اون دوره و وقتی دوران اون نسل طلایی تموم میشه شاید 20سال طول بکشه تا جایگزیناشون پیدا بشن
    الان ایتالیا دوران نسل طلاییش تموم شد و بازمانده هاش که توتی و دلپیرو و نستا و ......... بودن هیچکدوم این جام دعوت نشدن و حذف هم شدن
    نسل طلایی انگلستان این دوره آخرین فرصتش برای گرفتن جام جهانی هستش.شما به طور مثال جانشینای لمپارد و جرارد و اشلی کول و جان تری و .... رو که این دوره اومدن برای قهرمانی رو نام ببر.بعد اینکه اینا برن دیگه انگلستان بازیکنایی در سطح اینا نداره
    آلمان هم نسل طلاییش دهه 70 بود و دهه 90
    این بازیکنا الان همه جوونن و زیر25سال
    اینا شاید 4سال دیگه بشن نسل طلایی جدید فوتبال آلمان.
    اون بازیکنا هم 90 درصد در آلمان به دنیا اومدن و پدر یا مادرشون ممکنه که آلمانی نباشه وگرنه تمام با ویژگی و خصوصیت آلمانا بزرگ شدن به جز کاکائو
    بعدشم،شما از کجای حرف من نتیجه گرفتی که من برزیل رو بردم زیر سوال و نتایجش رو لوث کردم؟
    من فقط گفتم آلمان بیشترین تعداد فینال رفتن رو توی کل تیمای جام جهانی داره و به هیچ وجه نتایج بقیه رو زیرسوال نبردم
    حرف شما مثل کار روزنامه نگاراست که سعی میکنن برای فروش بیشتر تیترایی بزنن از صحبتای طرف مصاحبه کننده که اصلا حقیقت نداره مثل انگلیسیا که از قول بکن باور تیتر زدن انگلستان احمقه،در حالی که کل مصاحبه رو بخونید حتی شبیه همچین جمله ای رو پیدا نمیکنی
    ولی به هر حال وقتی قصد کوبیدن مطرح باشه طرف مقابل سعی میکنه هرجوری که میتونه آتو پیدا بکنه
    به هر حال با تنفر شما از آلمان نه آلمان کوچیک میشه نه شما بزرگ و هیچ اهمیتی نداره که کی از کی متنفر باشه چون تیما توی زمین میبرن یا میبازن((تاثیرای خارج زمین از قبیل حمایتی پشت پرده رو در نظر نمیگیریم حالا))

4. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

هر کشوری یه دوره ای داره با یه نسل طلایی مخصوص اون دوره و وقتی دوران اون نسل طلایی تموم میشه شاید 20سال طول بکشه تا جایگزیناشون پیدا بشن
    الان ایتالیا دوران نسل طلاییش تموم شد و بازمانده هاش که توتی و دلپیرو و نستا و ......... بودن هیچکدوم این جام دعوت نشدن و حذف هم شدن
    نسل طلایی انگلستان این دوره آخرین فرصتش برای گرفتن جام جهانی هستش.شما به طور مثال جانشینای لمپارد و جرارد و اشلی کول و جان تری و .... رو که این دوره اومدن برای قهرمانی رو نام ببر.بعد اینکه اینا برن دیگه انگلستان بازیکنایی در سطح اینا نداره
    آلمان هم نسل طلاییش دهه 70 بود و دهه 90
    این بازیکنا الان همه جوونن و زیر25سال
    اینا شاید 4سال دیگه بشن نسل طلایی جدید فوتبال آلمان.
    اون بازیکنا هم 90 درصد در آلمان به دنیا اومدن و پدر یا مادرشون ممکنه که آلمانی نباشه وگرنه تمام با ویژگی و خصوصیت آلمانا بزرگ شدن به جز کاکائو
    بعدشم،شما از کجای حرف من نتیجه گرفتی که من برزیل رو بردم زیر سوال و نتایجش رو لوث کردم؟
    من فقط گفتم آلمان بیشترین تعداد فینال رفتن رو توی کل تیمای جام جهانی داره و به هیچ وجه نتایج بقیه رو زیرسوال نبردم
    حرف شما مثل کار روزنامه نگاراست که سعی میکنن برای فروش بیشتر تیترایی بزنن از صحبتای طرف مصاحبه کننده که اصلا حقیقت نداره مثل انگلیسیا که از قول بکن باور تیتر زدن انگلستان احمقه،در حالی که کل مصاحبه رو بخونید حتی شبیه همچین جمله ای رو پیدا نمیکنی
    ولی به هر حال وقتی قصد کوبیدن مطرح باشه طرف مقابل سعی میکنه هرجوری که میتونه آتو پیدا بکنه
    به هر حال با تنفر شما از آلمان نه آلمان کوچیک میشه نه شما بزرگ و هیچ اهمیتی نداره که کی از کی متنفر باشه چون تیما توی زمین میبرن یا میبازن((تاثیرای خارج زمین از قبیل حمایتی پشت پرده رو در نظر نمیگیریم حالا))
    ببین دوست عزیز وقتی شما میای میگی آلمان 7 بار فینال بوده یه جورایی مارادونا رو ول کردی غضنفر رو چسبیدی...مهم قهرمانیه ...نه حضور تو فینال...اگه آلمان بیشترین تعداد قهرمانی رو داشت میومدی تعداد حضور در فینال رو بشمری؟نه! پس یه جورایی قصد داشتی بگی آلمان سره...

البته اینها همه مربوط به گذشته هست و مهم الانه...من از آلمان متنفر نیستم ...فقط علاقه ای که بهش داشتم با رفتن نسل طلایی و جایگزین نشدنشون کم شد.

بعدشم من چه تیتری زدم؟ای بابا اصلا حرف نمیشه زد با کسی اینجا...درجا جبهه می گیری چرا...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قضیه اینجاست که اون دوست اسپانیایی گفته بود آلمان در مقایسه با برزیل و ایتالیا پایین تره که منم ملاکای غیر از قهرمانی رو مثال زدم که نشون بدم در اکثر زمینه ها به جز قهرمانی آلمان بهترینه،چه در زمینه حضور در فینال چه در زمینه حضور در بین 4تا تیم،اگرم پستمو دقیق بخونی گفتم موفق ترین تیم نگفتم پرافتخار ترین تیم توی جام جهانی ولی هیچ شکی نیست که آلمان پرافتخار ترین تیم اروپا هستش که اینم توی پستم گفتم
    توی اروپا هم که آلمان باز پرافتخار ترین تیمه و موفق ترین تیم هم توی جام جهانی هم توی یورو در رسیدن به مراحل بالاتره
    بعد شما اومدی میگی که من دارم افتخارات برزیل رو لوث میکنم

بعدشم من چه تیتری زدم؟ای بابا اصلا حرف نمیشه زد با کسی اینجا...درجا جبهه می گیری چرا...
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Last edited by بردیا; 25-06-2010 at 13:54.

7. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه p_0631's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    nO whEre

پيش فرض

ولی حیف شد ایتالیا حذفید.
    اگه تیم های مطرح بیان بالا و اگه بهم برخورد کنن بازیهای جذابیو خواهیم دید.
    به هوادارایه ایتالیا تسلیت میگم.
    ما رو هم تو غم خودتون شریک بدونید.
    در ضمن باید آلمان از صحنه خذف بشه.

9. 2 کاربر از p_0631 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

امان از این یوزرهای خیالی.......
    اخه یه نظر سنجی چه ارزشی داره؟
    عشق است آلمان

11. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

از کره جنوبی و ژاپن بدم میاد! همیشه بدم میومده
    تو آسیا نتیجه هاشون معمولیه، بعضی وقتا با تیمهای متوسط هم مشکل دارن، ولی میرن سطح جهان یه دفعه نتیجه های عجیب می گیرن
    این دو کشور، جام جهانی 2002 رو هم با دستکاری قرعه کشی و رشوه دادن به داورها تبدیل به بدترین جام جهانی کردن که من تا حالا دیدم!

دلیلی هم نداره چون آسیایین ما طرفداشون باشیم ، چون دیگه برای ما خیلی سخته که به ژاپن ، کره و ... برسیم و باید با سطح دوم فوتبال آسیا مثل لبنان و تایلند و ... رقابت کنیم.
    Last edited by taghi_ramzi; 25-06-2010 at 14:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

عجب!
    پس علت نفرت شما بازیکنای خارجی در تیم آلمان هستن؟
    من تعجب می کنم اگه آلمان بازیکن خارجی نداشته باشه به نژادپرست بودن متهمش می کنن اگر هم داشته باشه میگن شده تیم هفتاد و ملت!

بگذریم
    در مورد نسل طلایی هم باید بگم که بعد از اتحاد دو آلمان در سال 90 که در همون سال هم آلمان غربی قهرمان جام جهانی شد با اون بازیکنان بزرگ مشکلات اقتصادیی برای آلمان به وجود اومد در اثر ادغام آلمان غربی با آلمان شرقی کمونیسیتی که بیشترین تاثیر منفی رو روی فوتبال آلمان گذاشت و اونا دیگه نتوستن در زمینه بازیکن سازی زیاد سرمایه گذاری کنن که البته مدیریت غلط هم مزید بر علت شد.برای همین دیدیم که با پیر شدن و کنار رفتن اون نسل طلایی دیگه کسی نبود که جایگزینشون بشه و آلمان عملا از سال 98 تا 2004 بدترین دوران تاریخ فوتبالش رو پشت سر گذاشت.ولی بعد از اومدن کلینزمن و جوونگرایی که در تیم ملی آلمان صورت گرفت فوتبال آلمان در یک روند رو به رشدی قرار گرفته که هنوز ادامه داره.و بازیکنان جوان آلمانی هم مثل دهه قبلش کم استعداد نیستن بلکه می تونن ستاره های آینده دنیای فوتبال باشن همسن الان تیم ملی آلمان در رده های سنی زیر 21 و 19 و 17 قهرمان اروپا شده.
    در مورد بازیکنان خارجی هم منم دوست دارم که نباشن وعلتش هم همون عدم بازیکن سازی در اون مقطعیه که گفتم که باعث حضور این بازیکنان در تیم ملی آلمان شده و در آینده تعدادشون گمتر خواهد شد. و البته این بازیکنان خارجی هم که نیستن بلکه خارجی تبار هستن.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

قضیه اینجاست که اون دوست اسپانیایی گفته بود آلمان در مقایسه با برزیل و ایتالیا پایین تره که منم ملاکای غیر از قهرمانی رو مثال زدم که نشون بدم در اکثر زمینه ها به جز قهرمانی آلمان بهترینه،چه در زمینه حضور در فینال چه در زمینه حضور در بین 4تا تیم،اگرم پستمو دقیق بخونی گفتم موفق ترین تیم نگفتم پرافتخار ترین تیم توی جام جهانی ولی هیچ شکی نیست که آلمان پرافتخار ترین تیم اروپا هستش که اینم توی پستم گفتم
    بعد شما اومدی میگی که من دارم افتخارات برزیل رو لوث میکنم

.
    .
    .
    .
    .
    .
    خوب قضیه اینه که دوستمون کاملا درست گفته...ملاک قهرمانیه...

عجب!
    پس علت نفرت شما بازیکنای خارجی در تیم آلمان هستن؟
    من تعجب می کنم اگه آلمان بازیکن خارجی نداشته باشه به نژادپرست بودن متهمش می کنن اگر هم داشته باشه میگن شده تیم هفتاد و ملت!

بگذریم
    در مورد نسل طلایی هم باید بگم که بعد از اتحاد دو آلمان در سال 90 که در همون سال هم آلمان غربی قهرمان جام جهانی شد با اون بازیکنان بزرگ مشکلات اقتصادیی برای آلمان به وجود اومد در اثر ادغام آلمان غربی با آلمان شرقی کمونیسیتی که بیشترین تاثیر منفی رو روی فوتبال آلمان گذاشت و اونا دیگه نتوستن در زمینه بازیکن سازی زیاد سرمایه گذاری کنن که البته مدیریت غلط هم مزید بر علت شد.برای همین دیدیم که با پیر شدن و کنار رفتن اون نسل طلایی دیگه کسی نبود که جایگزینشون بشه و آلمان عملا از سال 98 تا 2004 بدترین دوران تاریخ فوتبالش رو پشت سر گذاشت.ولی بعد از اومدن کلینزمن و جوونگرایی که در تیم ملی آلمان صورت گرفت فوتبال آلمان در یک روند رو به رشدی قرار گرفته که هنوز ادامه داره.و بازیکنان جوان آلمانی هم مثل دهه قبلش کم استعداد نیستن بلکه می تونن ستاره های آینده دنیای فوتبال باشن همسن الان تیم ملی آلمان در رده های سنی زیر 21 و 19 و 17 قهرمان اروپا شده.
    در مورد بازیکنان خارجی هم منم دوست دارم که نباشن وعلتش هم همون عدم بازیکن سازی در اون مقطعیه که گفتم که باعث حضور این بازیکنان در تیم ملی آلمان شده و در آینده تعدادشون گمتر خواهد شد. و البته این بازیکنان خارجی هم که نیستن بلکه خارجی تبار هستن.
    نه دوست عزیز...من که گفتم از آلمان بدم نمیاد...پست 323...

بعدشم اینهمه تیم ملی که بازیکنهای خارجی ندارن به نژاد پرست بودن متهم میشن مگه؟عجب حرفیه...

حالا از همه اینها بگذریم خیلی دوست دارم آلمان با آرژانتین روبرو بشن...بازی توپی میشه...

مارادونا گفته اگه به اسپانیا بخوریم 10-1 می بریم!!!و گفته اسپانیا شخصیت قهرمانی نداره...انقدر بدم میاد از اینطور حرف زدن...واقعا نمی تونم ازش متنفر نباشم

15. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مارادونا گفته اگه به اسپانیا بخوریم 10-1 می بریم!!!و گفته اسپانیا شخصیت قهرمانی نداره...انقدر بدم میاد از اینطور حرف زدن...واقعا نمی تونم ازش متنفر نباشم
    داداش شوخی می دونی چیه؟
    من اصلاَ نمی تونم از برزیلی ها و انگلیسی ها و آلمانی ها متنفر نباشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •