تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 146 اولاول ... 34349505152535455565763103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1459

نام تاپيک: تاپیک تیم ملی اسپانیا

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

میزبان فینال:

برزیل - هلند
    اروگوئه - کره جنوبی - آمریکا - غنا - اسلوواکی - شیلی یا سوییس

مهمان فینال:

اسپانیا - آرژانتین - آلمان - انگلیس - پرتغال
    مکزیک - پاراگوئه - ژاپن

////////////

اسپانیا اول گروه:

بازی اول با (احتمالا) پرتغال
    بازی دوم با ...
    نیمه نهایی با آرژانتین آلمان انگلیس
    فینال

اسپانیا دوم گروه:

بازی اول با (احتمالا) برزیل
    بازی دوم با هلند
    نیمه نهایی با ...
    فینال

////////////

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

خیلی مسخره شده .

همه تیم های خوب یه طرف افتادن و هر چی تیم ضایع البته به جز برزیل و هلند اونطرف افتادن .

فقط خداکنه ما اول گروه بشیم به برزیل نخوریم .

حیف دو تا تیم خوب تو این مرحله به هم بخورن .

4. 2 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sakura's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    inferno

پيش فرض

خیلی مسخره شده .

همه تیم های خوب یه طرف افتادن و هر چی تیم ضایع البته به جز برزیل و هلند اونطرف افتادن .

فقط خداکنه ما اول گروه بشیم به برزیل نخوریم .

حیف دو تا تیم خوب تو این مرحله به هم بخورن .
    میتونید جدولو در تاپیک زیرهم ببینید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by sakura; 25-06-2010 at 13:37.

6. این کاربر از sakura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مصاحبه با سسک:چابی باید کاپیتان کشتی اسپانیا باشد

سایت گل- ستاره جوان و تواناي باشگاه آرسنال و تيم ملي اسپانيا ديدارهاي تيم ملي کشورش را از روي نيمکت ذخيره ها آغاز مي کند و در ترکيب فيکس ماتادورها قرار ندارد. او در صحبتهايي با روزنامه آ.اس از اوضاع اردوي اسپانيا مي گويد:

* بازي مقابل هندوراس را چطور ديدي؟
    ** تماشاي بازي از داخل استاديوم تفاوت زيادي با تماشاي آن از تلويزيون دارد. براي رسيدن به گل اول سختي زيادي کشيديم ولي زماني که به گل اول رسيديم، تيم به مراتب بهتر شد و بازي روان تري را به نمايش گذاشت..
    * اين روزها در اسپانيا بحث روز برسر مدل و سبک بازي تيم است.آيا با بهره گيري از جناحين، سيستم تيم تغيير کرده؟
    ** ببينيد، قطعا تيمي که ناباس در آن بازي مي کند، همان تيمي نيست که سيلوا در آن توپ مي زند. بدين ترتيب ، سبک بازي تيم اندکي تغيير مي کند ولي من معتقدم که هر دو سبک بازي تيم ما، بسيار خوب و مثبت بوده است و ما موقعيتهاي زيادي براي بازي کردن داريم .
    * بحث از اينجا آغاز شد که اسپانيا با تيکي تاکا به قهرماني رسيد و اين سبک بازي، سبک مورد علاقه هواداران تيم است. به علاوه در رقابتهاي يورو بيشتر شاهد ضدحملات اسپانيا بوديم
    ** اين يک سبک بازي است ولي هر مربي اي ايده ها و عقايد خاص خودش را دارد و آن کاري را که از نظر خودش براي تيم بهتر است را انجام مي دهد. رقابتهاي جام جهاني به مراتب سخت تر و پيچيده تر از رقابتهاي يورو است و در اين هيچ شکي نيست. در رقابتهاي يورو، تيم هايي مثل برزيل و آرژانتين حضور ندارند، البته اصلا نمي خواهم از ارزش کار بزرگي که در يورو 2008 انجام داديم بکاهم.
    * اظهارنظر آراگونس در مورد تيم دل بوسکه را چطور مي بيني؟
    ** گاهي وقتها سؤ برداشتهايي پيش مي آيد. لوئيس انسان بزرگي است و هميشه با ما رفتار بسيار خوبي داشته است. هيچ کسي نمي تواند چيز بدي از او بگويد.اکنون ما مربي داريم که امور را به خوبي پيش مي برد و از 78 درصد بازيکناني که در تيم لوئيس حاضر بودند بهره مي برد. بايد از اين حاشيه ها فاصله بگيريم.
    * اوضاع و احوال خودت چطور است؟ با اين سيستم حضورت در ترکيب فيکس تيم، کار بسيار سختي است..نه؟
    ** اين مربي تيم است که امور را در دست دارد. دوازده بازيکني که بازي نمي کنند، دوست دارند تا براي تيم به ميدان بروند. ما فوتباليست هستيم و براي بازي کردن به اينجا آمده ايم ولي بازيکنان بسيار خوبي هستند و مي دانند که بايد به تصميم مربي تيم احترام گذاشت. مورد ديگر اين است که زماني که بيست يا بيست و پنج دقيقه بازي مي کني، مثل ديدار مقابل هندوراس، تمام توانت را براي تيم به کار مي گيري و گهگداري بيش از حد تلاش مي کني
    * زوج بوسکتس - آلونسو به نظر تو، زوجي تدافعي است؟
    ** ترجيح مي دهم تا وارد اين سبک بحث ها نشوم. بازيکن نبايد در امور مربي وارد شود، چرا که اين مربي است که تصميم گيري مي کند و بهترين ها براي تيم را مي داند و مي بايست تا آنجا که مي توانيم براي موفقيت تيم تلاش کنيم.
    * فقط در اين مورد بگو. به نظر تو، چابي بيش از حد رو به جلو بازي نمي کند؟
    ** ببينيد من در آرسنال در آن پستي بازي مي کنم که چابي مقابل هندوراس بازي کرد و پستي که در دقايق پاياني ديدار در آن قرار گرفتم.من و چابي دوست داريم توپ را در اختيار داشته باشيم. چابي بازيکني است که مي بايست هدايت کننده و رهبر تيم باشد و سکان هدايت تيم را به دست بگيرد و اوست که سکان هدايت بارسلونا و تيم را در دست دارد. ما در يورو به قهرماني رسيديم، چون چابي پاسهاي گل زيادي به بازيکنان مي داد. او بازيکني خارق العاده اي است و بايد با احترام فراواني در مورد او صحبت کرد
    *ترجيح مي دهي تا اسپانيا در گروهش اول شود يا دوم؟
    ** مهمترين نکته صعود به دور بعد است و اگر به برزيل بخوريم، مطمئن باشيد که نهايت تلاشمان را براي پيروزي به کار خواهيم گرفت.همه چيز سخت خواهد بود.مهمترين نکته پيروزي مقابل شيلي و صعود است.مي بايست خودمان را براي مصاف با هر تيمي آماده کنيم.
    * بازي بعدي تيم مقابل شيلي است. چه خاطره اي از ديدار دوستانه مقابل اين تيم در ال مادريگال داري؟
    ** ما در آن ديدار با نتيجه 0 - 3 به پيروزي رسيديم.به ياد دارم که آنها تيمي جنگنده بودند که اجازه تمرکز نمي دادند و البته زماني که به دو گل رسيديم، بازي را تحت کنترل در آورديم ولي درنيمه اول سختي هاي زيادي را متحمل شدند.
    * از شرايطت در اردوي تيم عصباني هستي؟
    ** اگر قرار باشد که از کسي عصباني باشم، آن فرد خودم هستم.همان طور که مادرم مي گويد، فوتبال 90 درصد زندگي من است و زماني که بازي نمي کنم حسادت دارم؛ مثل ساير فوتباليستها
    * آيا دوست داري که همان طور که در آرسنال حکمراني مي کني، اينجا هم يکي از مهره هاي کليدي و اساسي تيم باشي؟
    ** قطعا...ولي مي بايست به پروژه هاي تيم احترام گذاشت و دانست که بازيکنان حاضر در اردوي تيم ،بازيکنان بزرگي هستند و بايد فروتن بود.
    * از آينده ات بگو..احتمال انتقالت به بارسا به کجا کشيد؟
    ** من آرام هستم وبه بازيهاي تيم ملي تمرکز کردم و به چيز ديگري به جز جام جهاني فکر هم نمي کنم.

8. 3 کاربر از masud-000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ترکیب احتمالی اسپانیا و شیلی در بازی امشب

10. 2 کاربر از masud-000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

دمش گرم اینیستا تو بازیه .

من که از بازی ناواس خوشم نیومد .

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

توروخدا کاسیاس چیزیش نشه
    اونم بره من قید جام جهانی رو میزنم اصلا میرم طرفدار غنا میشم
    امشب اسپانیا باید بترکونه تا ثابت کنه قهرمانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مارادونا: اسپانيا را 10 بر يك می‌بريم

فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين گفت: اسپانيا را 10 بر يك شكست مي‌دهيم.

ديه‌گو آرماندو مارادونا تصريح كرد: با تماشاي دو ديدار اسپانيا برابر سوئيس و هندوراس به اين نتيجه رسيدم كه اين تيم شخصيت قهرماني ندارد و در بهترين حالت در مرحله يك هشتم نهايي حذف خواهد شد.

مارادونا درباره احتمال بازي با اسپانيا گفت: اگر با اين تيم بازي كنيم اسپانيا را 10 بر يك شكست مي‌دهيم. اين تيم با داشتن بازيكناني چون چاوي، تورس، ويا و سيلوا، از سوئيس شكست خورد و اگر دل بوسكه دوست دارد اين تراژدي را فراموش كند، من هرگز آن را فراموش نخواهم كرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

ديه‌گو آرماندو مارادونا تصريح كرد: با تماشاي دو ديدار اسپانيا برابر سوئيس و هندوراس به اين نتيجه رسيدم كه اين تيم شخصيت قهرماني ندارد و در بهترين حالت در مرحله يك هشتم نهايي حذف خواهد شد.

مارادونا درباره احتمال بازي با اسپانيا گفت: اگر با اين تيم بازي كنيم اسپانيا را 10 بر يك شكست مي‌دهيم. اين تيم با داشتن بازيكناني چون چاوي، تورس، ويا و سيلوا، از سوئيس شكست خورد و اگر دل بوسكه دوست دارد اين تراژدي را فراموش كند، من هرگز آن را فراموش نخواهم كرد.

با اینکه خیلی خیلی با تیم آرژانتین و مارادونا حال میکنم ولی مارادونا رو یه کم جو گرفته .

باخت به سوییس فقط و فقط بد شانسی بود نه چیز دیگه .

امیدوارم امشب اول بشیم تو گروه و بازی بعد پرتغال رو ببریم و تو نیمه نهایی خواهیم دید کدوم تیم اون یکی

رو 10 بر 1 نابود میکنه .

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

تیمی که شخصیت قهرمانی داره 6 تا از بولیوی نمیخوره
    این یارو هم در حالت عادی نبوده مث اینکه
    داره زور میزنه یکم دوربینا بگیرنش
    Last edited by B L A S T E R; 25-06-2010 at 18:33.

16. 6 کاربر از B L A S T E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •