polarized همون polaroid هست یا چیز دیگه هست؟
آخه polaroid بیشتر واسه فیلم عکاسی استفاده میشه تا عینک
polarized یه خاصیتی هست که در عینک باعث میشه نور که به اجسام میخوره بازتابش اون که به چشم ما میرسه پخش نشه
polarized همون polaroid هست یا چیز دیگه هست؟
آخه polaroid بیشتر واسه فیلم عکاسی استفاده میشه تا عینک
polarized یه خاصیتی هست که در عینک باعث میشه نور که به اجسام میخوره بازتابش اون که به چشم ما میرسه پخش نشه
اولاً تا اونجايي كه من گشتم توي ايران نيست.ولي ميدونم توي سايت amazon زده 7 دلار
والا اگر ميدونستم از كجا بيارم كه الان اينجا نبودم
دقيقا همون polorized با همون خاصيتي كه گفتي است.
در اين عينكهاي يكي از شيشه ها پلاريز افقي است.و ديگري هم پلاريز عمودي.به همين دليل يك تصوير رو يكي دريافت ميكنه اون يكي دريافت نميكنه.و بلعكس![]()
شما امتحان کردی میشه 3 بعدی دید فرقش با عینک مقوایی pro x زیاده ؟ارزش داره 30 تومن بدیم بگیریم؟در اين عينكهاي يكي از شيشه ها پلاريز افقي است.و ديگري هم پلاريز عمودي.به همين دليل يك تصوير رو يكي دريافت ميكنه اون يكي دريافت نميكنه.و بلعكس
آره من امتحان كردم.فوق العاده است.محشره.به هيچ عنوان براي چشم ضرر نداره.و به هيچ عنوان سايه نمي اندازه.
كي گفته 30 تومن؟خوب پست بالارو ميخوندي ديگه ضرر نداره.
تازه اين pro x هم 10 دلار هست.يعني حتي قيمتش از پلاريز هم بيشتره
اگه این میگی
توی ایران 30 تومنه چند وقت پیش هم یکی اورده بود توی پرشین تولز میفروختاولاً تا اونجايي كه من گشتم توي ايران نيست.ولي ميدونم توي سايت amazon زده 7 دلار
حذف شود .................................
Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 09:58.
اینطوری که فهمیدم یک فیلم 3 بعدی میگذاری با همین مانیتورهای معمولی خیلی ساده نگاه میکنیمی تونید بگید چه جوری از عینک های پلاریزه استفاده کنیم؟ با همین مانیتورهای معمولی هم میشه ؟
اين فيلمها رو دقيقا ميشه مثل فيلمهاي آناگليف ديد كه دو راه داره.
1-فيلمهاي پلاريز كه كم پيدا ميشه.
2-فيلمهاي Stereoscopic كه با نرم افزار Stereoscopic Player ميشه به راحتي تماشا كرد.
به هيچ امكاناتي هم احتياج نيست.نه ويندوز خاصي نه سيستم خاصي نه مانيتور خاصي.
راستي اينو حتما ميدونيد كه اين فيلمها ديگه قرمز آبي نيست.
يك نمونه از عكس لاريز
راستي دوستان عزيز براي درك بهتر كار عينك پلاريز عكس زير رو نگاه كنيد
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
اوه اوه.چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه داره طلا جواهر ميفروشه
به من بگن 15 تومن هم نميخرم.
سلام
میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟!من که از حرفاتون انصافا هیچی حالیم نشد؟!ممنون میشم
چيزه پيچيده اي نسيت كه.پست بالا رو خوب بخون.عكسهارو نگاه كن.متوجه ميشه.
ولي بازم يه توضيح كوتاه ميدم.
ببين دوست عزيز.ما 2 نوع عينك داريم كه براي تماشاي سه بعدي بدون نياز به تجهيزات استفاده ميشه
عينگهاي اناگليف(مثل قرمز-فيروزه اي)و عينكهاي polarized مثل عكسي كه توي همين صفحه است.
خوب با جفتشون هم ميشه سه بعدي ديد.ولي polarized خيلي بهتره چون ديگه خبري از دورنگي و چشم درد نيست.و انگار داريد همه چي رو با چشم معمولي ميبينيد.
اگر كامل نبود معذرت ميخوام![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)