تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 117 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1166

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی انگلیس

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

بازيكن تيم ملي فوتبال انگلستان: اين جام براي ماست

جو كول يكي از بازيكنان تيم ملي فوتبال انگستان پيش ديدار تيمش با تيم ملي آلمان در مرحله يك هشتم جام جهاني اظهار داشت: اين بار نوبت انگلستان است تا جام جهاني را تصاحب كند.

وي كه به تازگي اختلافاتش را با فابيو كاپلو سرمربي تيم ملي فوتبال انگلستان كنار گذاشته، اظهار داشت: براي اينكه بتوانيم به انتظارات مردم كشورمان پاسخ دهيم بايد سخت تلاش كنيم.

وي افزود: ما مي‌توانيم نه تنها برنده مسابقه پيش رو باشيم بلكه مي خواهيم با دست پر به خانه بازگرديم.

كول در خصوص آخرين ديدار تيمش در دور مقدماتي دربرابر اسلووني كه در پايان با نتيجه يك بر صفر به نفع انگستان به پايان رسيد و باعث صعود انگلستان به دور بعد شد، گفت: بازي بسيار سختي را پشت سر گذاشتيم.

وي افزود: اين مسابقه فشار بيشتري از مسابقه در فينال جام حذفي يا فينال ليگ قهرمانان داشت.

كول در خصوص بازي كردنش در اين ديدار به عنوان بازيكن جانشين نيز گفت:
    فوتبال يك بازي تيمي است، بنابراين اگر مربي هر وقت بخواهد از من استفاده كند، در اختيارش خواهم بود.

جو كل با بيان اينكه تيم ملي فوتبال كشورش هم اكنون به پيروزي نياز دارد ، اظهار داشت: اگر با هم متحد شويم مي‌توانيم به هدفي كه در سر داريم ، دست پيدا كنيم.

تيم انگليس عصر روز چهارشنبه هفته جاري در ورزشگاه نلسون ماندلا شهر پورت اليزابت با يك گل حريف خود اسلووني را شكست داد تا به عنوان تيم دوم گروه سوم راهي مرحله بعدي شود.

اين تيم روز يكشنبه هفته آينده در مرحله يك هشتم نهايي مقابل تيم ملي آلمان صدرنشين گروه چهارم قرار خواهد گرفت.

2. 2 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اون موقع من گفتن که انگلیس خیلی از دفعات قبلش بازی میکنه... و همین طور هم شد.

ولی به نظر من برد تا 75% مال ماست...

چون بخوای حساب کنید بازیمنای ما خیلی از ژرمنها بهترن...

البته اگر لمپارد و جرارد و رونی در حد و اندازه های خودشون ظاهر بشن...

چون توی بازی های قبل این بازیمنان از حد اکثر توانشون برای برد استفاده نمیکنن...

چون میترسن یه دفعه بهشون آسیب برسه و یه فصل باشگاه را از دست بدن.

ولی این بازی فرق میکنه...

به امید برد با تفاضل
    گل بالا انگلیس
    از نظر بازيكن كه انگليس خيلي بالاتره اما مثل جامهاي جهاني قبل اين المانيا نميدونم چطوري ولي شانسي شانسي ميرن بالا .

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اریکسون: انگلیس آلمان را می‌برد، چرا که نه؟

سایت گل - سون گوران اریکسون، مربی سابق تیم ملی انگلیس می‌گوید تیم فابیو کاپلو آلمان را شکست خواهد داد. مربی ساحل عاج در دیدار مشهور انگلیس و آلمان در سال 2001 در چارچوب رقابت‌های مقدماتی جام جهانی که با پیروزی پنج بر یک انگلیس همراه شد، روی نیمکت این تیم نشسته بود.
    از او پرسیده شد آیا انگلیس می‌تواند دستاورد نه سال پیش را تکرار کند یا نه و او پاسخ داد: «چرا که نه؟ بازی آنها مقابل اسلوونی را دیدم. این تیم صعود کرد و عالی هم بازی کرد، به ویژه در نیمه اول. به نظرم آنها می‌توانند آلمان را ببرند. دیداری بزرگ پیش روی ماست.»
    ساحل عاج به احتمال فراوان با جام جهانی خداحافظی خواهد کرد، اما اریکسون می‌گوید: «بازی انگلیس و آلمان را از تلویزیون تماشا خواهم کرد و امیدوارم آن را در همین کشور آفریقای جنوبی ببینم!»

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

همه چیز بر می گرده به اینکه بازیکنان خودشون باشن ! در حد خودشون بازی کنند ... یعنی یه جوری همگی می دونیم که اگه بازیکنان تیم خودشون باشن هیچ تیمی حریفشون نیست ...
    امیدوارم روند بهبود تیم همچنان ادامه داشته باشه .

6. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

از نظر بازيكن كه انگليس خيلي بالاتره اما مثل جامهاي جهاني قبل اين المانيا نميدونم چطوري ولي شانسي شانسي ميرن بالا .
    یعنی چی شانسی شانسی!
    آخه چرا حرف غیر منطقی می زنی!!
    ضمنا از نظر بازیکن هم انگلیس خیلی خیلی بهتر نیست فقط اونا معروفترن چون تو لیگ برتر انگلیس بازی می کنن و لیگ برتر هم از نظر تبلیغات رسانه ای از همه قویتره و ضمنا تبلیغات رو بازیکنای انگلیسی خیلی زیاده
    ولی همین مسوت اوزیل رو تا قبل از این جام خیلی ها نمیشناختن ولی حالا دیدن چه فوق ستاره ایه و حالا همه تیما افتادن دنبالش که البته من دوست دارم تو برمن بمونه

اریکسون: انگلیس آلمان را می‌برد، چرا که نه؟
    شما فعلا برو پی مربی گری خودت که هر جا میری میندازنت بیرون

داره خودمونی میشه sakura's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    inferno

پيش فرض

بابا این همه دعوا برا چیه آخرش که برنده آلمان و انگلیس رو آرژانتین حذف میکنه

9. این کاربر از sakura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

یعنی چی شانسی شانسی!
    آخه چرا حرف غیر منطقی می زنی!!
    ضمنا از نظر بازیکن هم انگلیس خیلی خیلی بهتر نیست فقط اونا معروفترن چون تو لیگ برتر انگلیس بازی می کنن و لیگ برتر هم از نظر تبلیغات رسانه ای از همه قویتره و ضمنا تبلیغات رو بازیکنای انگلیسی خیلی زیاده
    ولی همین مسوت اوزیل رو تا قبل از این جام خیلی ها نمیشناختن ولی حالا دیدن چه فوق ستاره ایه و حالا همه تیما افتادن دنبالش که البته من دوست دارم تو برمن بمونه

شما فعلا برو پی مربی گری خودت که هر جا میری میندازنت بیرون
    مثال بارز جام جهاني 2002 شما تمام تيماي چرت و چورت رو بردين ، اگه اين المانيا عرضه داشتن تو فينال 2 تا از برزيل نمي خوردن .
    حالا تو همون جام انگليس رو برزيل اون هم با نتيجه ي 2بر 1 برد . و حزف كرد (گلش رو هم مايكل زد )

اگه برزيل به پست ما نميخورد صد در صد قهرمان بوديم

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

بابا این همه دعوا برا چیه آخرش که برنده آلمان و انگلیس رو آرژانتین حذف میکنه
    سلام آرژنتین که تا حالا با یه تیم خوب مهک نخرده...

خوب میشه اگر با انگلیس مهک بخوره...

در ضمن من فکر نمیکنم آرژانتیم با مارادونا به جایی برسه...

چون تمام بازیاش را زوری برده...

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مثال بارز جام جهاني 2002 شما تمام تيماي چرت و چورت رو بردين ، اگه اين المانيا عرضه داشتن تو فينال 2 تا از برزيل نمي خوردن .
    حالا تو همون جام انگليس رو برزيل اون هم با نتيجه ي 2بر 1 برد . و حزف كرد (گلش رو هم مايكل زد )

اگه برزيل به پست ما نميخورد صد در صد قهرمان بوديم
    اتفاقا تنها موردی که من موافقم آلمان کمی خوش شانسی آورد همون 2002 هست
    که 8 سال هست به خاطر اون دارن همش به آلمان انگ خوش شانسی می زنن
    آلمان اگر خوش شانس بود این همه مصدوم نمیداد قبل از این جام
    و در بازی با صربستان اون نمیشد داورش
    آلمان در 2002 اگر بالاک رو داشت در فینال(در نیمه نهایی دو کارته شد) و کان هم مصدوم نمیشد که اون دو گل رو بخوره قطعا آلمان قهرمان میشد.
    تیتر یکی از روزنامه های اون زمان رو یادمه که قبل از فینال نوشته بودن برزیل پر ستاره;آلمان بدون بالاک

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

اتفاقا تنها موردی که من موافقم آلمان کمی خوش شانسی آورد همون 2002 هست
    که 8 سال هست به خاطر اون دارن همش به آلمان انگ خوش شانسی می زنن
    آلمان اگر خوش شانس بود این همه مصدوم نمیداد قبل از این جام
    و در بازی با صربستان اون نمیشد داورش
    آلمان در 2002 اگر بالاک رو داشت در فینال(در نیمه نهایی دو کارته شد) و کان هم مصدوم نمیشد که اون دو گل رو بخوره قطعا آلمان قهرمان میشد.
    تیتر یکی از روزنامه های اون زمان رو یادمه که قبل از فینال نوشته بودن برزیل پر ستاره;آلمان بدون بالاک
    اگر بخوای از شانس حرف بزنی به نظر من حتی اگر تعصبم را نسبت به انگلیس بزارم کنار به نظر من آلمان تا حالا شانس زیادی آورده.

شما نزدیک بود توی بازی با غنا گل بخورید اونم زیاد!!!

که شانس آوردید . تناه بد شانسی شما اخراج کلوزه بود!

اگر از لحاض مصدومیت بخوای حساب کنید

اگلیس :بکام - فردیناند رو از دست داده.!!!

14. 2 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •