سلام
نه چشم نگرفتش فقط ميخوام بدونم روي 4 اهم چند وات آر ام اس توليد ميكنه
كسي نميدونه؟؟؟؟؟
عكسشو بذارم؟؟؟
سلام
نه چشم نگرفتش فقط ميخوام بدونم روي 4 اهم چند وات آر ام اس توليد ميكنه
كسي نميدونه؟؟؟؟؟
عكسشو بذارم؟؟؟
دوستان نظرتون در مورد ساب ارت db12 چیه ؟
معمولا وات های روی اینطور آمپ ها به صورت دقیق و درست نوشته نمیشه
یه روشی هست که میشه فهمید آمپ چند وات میده
البته در عمل و هنگام استفاده
سلام
اگه منظورت DBXI هستش،جون ميده براي Low Bass يعني اصلا ساخته شده براي اينكار ولي تو كيفيت به نظرم زياد تعريفي نداره.
البته من مدلهاي جديد رو نديدم و نشنيدم.
حقیقت pw-15 گیر نیاوردم ، فقط یجا 12 اینچیش رو داشت که اون هم میگن خوب نیست ، دنبال یه ساب دیگه می گردم ، تو همون قیمت ها ، که خوب بلرزونه و البته تو کوبش هم کم نیاره ! زود هم راه بیوفته ، نمی دونم چی کار کنم !؟
راستی این pw-15 تو کوبش هم حرفی واسه گفتن داره ؟
12 اینچیش چی ؟
سلام دوستان من يك هديونيت 7150 دارم. مي خواستم براي ماشين ريو يك سيستم كيفيتي قدرتي راه اندازي كنم و يك باند و آمپلي بدون ساب تا سقف 400000 تومان بگيرم. لطفا" بهترين پيشنهادي كه مي تونين بهم بدين چيه و آيا باندي هست كه بدون آمپلي در ولوم بالا كيفيت صداي عالي داشته باشه و يا با آمپلي ببندم بهتره. با تشكر
سلام
بالاخره سیستم توصیه شده رو نصبیدم!:
hu:pioneer 7150
amp for spk and comp: infinity7541a
amp for sub : kenwood 8105d
spk: kenwood 718 hq
comp: alpin sps 600c
sub: swe 1242
هر چند هنوز نتونستم با تنظیماتش ورر برم ( تنظیماتش خیلی با پخش قبلیم (جی وی سی ) فرق میکنه ) ولی در کل راضیم
چند نکته
1. نصابه با این که چند ساله داره کار میکنه با دیدن سیم گیج 2 کپ کرده بود (اگه گیج صفر رو ببینه چی مگه )
2. با شنیدن صدای این سیستم ادم به گفته دوستان پی مببره<<<< 718 =قدرت و بیس ( در حد خودش )
کامپوننت=تفکیک صدا
3. همین امر باعث میشه برای این که تو ماشین صدا یکنواخت باشه (از عقب به گوش نرسه ) fader رو باید 6 درجه به سمت جلو تنظیم کرد
و در اخر یک سوال
برای در اوردن صدای سیستم (در حدی که ساب خودشو نشون بده ولی صدا از بیرون ماشین با پنجره بسته شنیده نشه ) نیازه که ولوم رو به 27-28 رسوند
ایا این حالت جزو خصوصیات این سیستم هست یا از تنظیم گین امپ هست
راستی در مورد نصب توییترها هم اونا رو با نوار چسب دوطرفه به پایین ستونهای جلو وصل کرد ( اخر شب شده بود و دیگه حوصله نداشت )
با ت
با سلام
این aux
در ضبط pioneer چیست و چه کارهای میشه باهاش کرد .
با تشکر
ااا شما هنوز دنبال ساب میگردی؟؟
با بودجه شما میشه rfw12 گرفت 80 تومنه 600 واتی هم هست! با باکس بزرگ میشه ویبره ی خوبی ازش گرفت.
راستی یه چیزی بگم تو رنج قیمت یعنی 80 تا 120 هر سابی بگیری بعد از یه مدت دلتو میزنه! پس با یه ساب ارزونتر شروع کن بعد به فکر ارتقاع باش.![]()
اقا باند کدنس کجا گیر میات ؟
بهترین مدلاشو با قیمت اعلام کنید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)