تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 180 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بنده دموی E3 بازی را ندیدم ولی یک دمو دیدم مال قبل E3 بود واقعا گرافیکش نسبت به یک افت کرده بود!اگه اینطور باشه دیگه واقعا متاسفم

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

8

بنده دموی E3 بازی را ندیدم ولی یک دمو دیدم مال قبل E3 بود واقعا گرافیکش نسبت به یک افت کرده بود!اگه اینطور باشه دیگه واقعا متاسفم
    تمام نسخه های که تا حالا دمو ازشون پخش شده مربوط به کنسول هست برای همین فکر کردی گرافیکش کمتره.اخه کنسول رو چه به کریسیس.گفته شده سطح جزیات این بازی روی کنسول در سطح Medium هست
    پس تا زمان انتشار نسخه pc نمیشه نظری در رابطه با گرافیک بازی داد

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سازنده ها حركتشون به سمت سبك كردن بازی هست ( اين رو ميشه از Crysis Warhead فهميد ) مثلا توي شماره ي اول اكثر مدل ها با همان تعداد چند ضلعي وارد بازي ميشدن ولي توی Warheadاز مپ ها بيشتر استفاده شده بود ( Normal Map , Bump Map , ... ) به احتمال زياد توی Crysis 2 هم روند Warhead ادامه پيدا ميكنه كه شاهد سبك شدن بازی هستيم ولی اگر از تكنيك های گرافيكي درست استفاده بشه كم شدن چند ضلعي ها خيلي مشخص نخواهد بود ( البته تريلر هايی كه از Crysis 2 ديدم آنچنان كيفيتش افت نكرده بود ولی تا زمان انتشار بازی قطعا روی كيفيت بازی بيشتر كار ميشه )
    تمام نسخه های که تا حالا دمو ازشون پخش شده مربوط به کنسول هست برای همین فکر کردی گرافیکش کمتره.اخه کنسول رو چه به کریسیس.گفته شده سطح جزیات این بازی روی کنسول در سطح Medium هست
    پس تا زمان انتشار نسخه pc نمیشه نظری در رابطه با گرافیک بازی داد
    منبع ؟
    Last edited by saeed_cpu_full; 24-06-2010 at 11:28.

4. 4 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سازنده ها حركتشون به سمت سبك كردن بازی هست ( اين رو ميشه از Crysis Warhead فهميد ) مثلا توي شماره ي اول اكثر مدل ها با همان تعداد چند ضلعي وارد بازي ميشدن ولي توی Warheadاز مپ ها بيشتر استفاده شده بود ( Normal Map , Bump Map , ... ) به احتمال زياد توی Crysis 2 هم روند Warhead ادامه پيدا ميكنه كه شاهد سبك شدن بازی هستيم ولی اگر از تكنيك های گرافيكي درست استفاده بشه كم شدن چند ضلعي ها خيلي مشخص نخواهد بود ( البته تريلر هايی كه از Crysis 2 ديدم آنچنان كيفيتش افت نكرده بود ولی تا زمان انتشار بازی قطعا روی كيفيت بازی بيشتر كار ميشه )

منبع ؟
    منبع خود کریتک
    در ضمن شما میخوای بگید سطح جزیات این بازی حتما رو High هستمیشه یک مثال ساده زد Falout که دیگه نشون داد اختلاف رو بین کنسول و PC پس دیگه حرفی باقی نمیمونه شما مقایسه بازی ها رو تو سایت GameSpot ندیدی فکر کنم
    پس بیخود با یک کلمه حاشه سازی نکن(منبع)

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

منبع خود کریتک
    در ضمن شما میخوای بگید سطح جزیات این بازی حتما رو High هستمیشه یک مثال ساده زد Falout که دیگه نشون داد اختلاف رو بین کنسول و PC پس دیگه حرفی باقی نمیمونه شما مقایسه بازی ها رو تو سایت GameSpot ندیدی فکر کنم
    پس بیخود با یک کلمه حاشه سازی نکن(منبع)
    ( جهت اطلاع ميگم دوست عزيز برداشت بد نكنی قصد مسخره كردنم ندارم ولی تلفظ Crytek و Crysis به ترتيب كرايتك و كرايسيس هست )
    دوست عزيز شما از يك كلمه ی منبع اين همه جمله برداشت كردی كه من ميخوام بگم سطح جزئيات بازی روی كنسول High هست و ميخوام بگم كنسول سر تر هست و ... !!!!
    همين الان سايت كرايتك رو هم ديدم و همچين جمله ای رو هيچ جا نديدم اگه شك داريد بفرماييد خودتون ببينيد :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باز هم ميگم اصلا قصدم مقايسه ی كنسول و PC نبود اينقدر برای Benchmark از كرايسيس استفاده كردم كه ديگه ميدونم سطح گرافيكی Medium چی هست و با توجه به تريلر هايی كه از اين بازی روی كنسول ديدم شك كردم اون جزئيات گرافيكی Medium باشه ! حالا هم از شما يك منبع برای تأييد گفته هاتون خواستم ...
    Last edited by saeed_cpu_full; 24-06-2010 at 13:02.

7. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

2

( جهت اطلاع ميگم دوست عزيز برداشت بد نكنی قصد مسخره كردنم ندارم ولی تلفظ Crytek و Crysis به ترتيب كرايتك و كرايسيس هست )
    دوست عزيز شما از يك كلمه ی منبع اين همه جمله برداشت كردی كه من ميخوام بگم سطح جزئيات بازی روی كنسول High هست و ميخوام بگم كنسول سر تر هست و ... !!!!
    همين الان سايت كرايتك رو هم ديدم و همچين جمله ای رو هيچ جا نديدم اگه شك داريد بفرماييد خودتون ببينيد :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باز هم ميگم اصلا قصدم مقايسه ی كنسول و PC نبود اينقدر برای Benchmark از كرايسيس استفاده كردم كه ديگه ميدونم سطح گرافيكی Medium چی هست و با توجه به تريلر هايی كه از اين بازی روی كنسول ديدم شك كردم اون جزئيات گرافيكی Medium باشه ! حالا هم از شما يك منبع برای تأييد گفته هاتون خواستم ...
    منبع خود CryTek خوب اگر هم میگی نمیتونی پیدا کنی مشکل خودته مشکل من نیست در مورد بازی بمون تا منتشر بشه.من هم نگفتم تو میخوای چی بگی گفتم داره باز تخریب شروع میشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

منبع خود CryTek خوب اگر هم میگی نمیتونی پیدا کنی مشکل خودته مشکل من نیست در مورد بازی بمون تا منتشر بشه.من هم نگفتم تو میخوای چی بگی گفتم داره باز تخریب شروع میشه.
    خوب شما كه اين حرف رو ديديد لينكش رو بزاريد تا ما متوجه اشتباهمون بشيم !
    Last edited by saeed_cpu_full; 24-06-2010 at 23:41.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا سیستم مورد نیاز برای crisis 2 چیه ؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چقدر کل کل هست اینجا بابا
    راستی سعید تلفظ دقیق Crysis دقیقا کرایزس هست. اگه تیزری رو که سازنده خوش تیپ بازی فاروک یرلی صحبت می ده رو دقیق گوش بدی دقیقا کرایزس تلفظ می کنه

سیستم بازی از الان مشخص نمیشه ولی سیستمی که به راحتی می تونست کرایزس و کرایزس وارهد رو اجرا کنه نمی تونه از اجرای کرایزس 2 عاجز بمونه (این نظر بنده هست) دلیل این حرفم تمرکز سازندگان روی بهینه کردن و افزایش قدرت موتور گرافیکی بازی هست. بازی های موفق در حال حاضر از لحاظ گرافیکی اونهایی هستند که با وجود گرافیک بالا موقع اجرا دچار افت فریم و ... نباشن و با تغییر و تعدیل تنظیمات گرافیکی بشه اونها رو روان اجرا کرد. به همین دلیل از گرافیک و روان بودن و انعطاف پذیری بازی هایی از قبیل کرایزس وارهد - فارکرای 2 - مدرن وارفار یک و ... تمجید میشه.

12. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

3

چقدر کل کل هست اینجا بابا
    راستی سعید تلفظ دقیق Crysis دقیقا کرایزس هست. اگه تیزری رو که سازنده خوش تیپ بازی فاروک یرلی صحبت می ده رو دقیق گوش بدی دقیقا کرایزس تلفظ می کنه

سیستم بازی از الان مشخص نمیشه ولی سیستمی که به راحتی می تونست کرایزس و کرایزس وارهد رو اجرا کنه نمی تونه از اجرای کرایزس 2 عاجز بمونه (این نظر بنده هست) دلیل این حرفم تمرکز سازندگان روی بهینه کردن و افزایش قدرت موتور گرافیکی بازی هست. بازی های موفق در حال حاضر از لحاظ گرافیکی اونهایی هستند که با وجود گرافیک بالا موقع اجرا دچار افت فریم و ... نباشن و با تغییر و تعدیل تنظیمات گرافیکی بشه اونها رو روان اجرا کرد. به همین دلیل از گرافیک و روان بودن و انعطاف پذیری بازی هایی از قبیل کرایزس وارهد - فارکرای 2 - مدرن وارفار یک و ... تمجید میشه.
    ممنونم دوست محترم.
    در مورد این سعید هم دوست داره همه جا کل کل کنه که حق با خودشه حالا هم گیر داده به منبع حرف بنده من هیچ حرفی رو بدون منبع نمیزنم.حالا شما هر جوز دوست داری فکر کن.در ضمن قدرت کنسول تو پردازش سایه ها به مزاتب کمتر از PC هست این تو 90% بازی ها قابل مشاهده هست.
    پس بحثی باقی نمیمونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •