تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 134 اولاول ... 185864656667686970717278118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1332

نام تاپيک: تایپیک رسمی تیم ملی >>آرژانتین<<

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حالا مسی چه ربطی داره به خوزه مورینیو!!؟
    pone به Spanish میشه قرار دادن فکر کنم منظورش این بوده که در ترکیب تیم real قرارش بده !
    por favor هم یعنی لطفا ....

شرط میبندم این دختره نوشته مسی با من ازدواج کن

2. 2 کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه salarhiv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اره منم فکر کنم همینه,تو گوگل ترنس هم همچین چیزی در میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه A'khz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    apache server

پيش فرض

چرا اینقدر فکر میکنین
    اینو نیگا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مسی می خوزه

5. این کاربر از A'khz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا این مطلب و یکی از بر و بکس آرژانتینی 2 سال پیش نوشته بود که من براتون میذارم.
    فرين مردان کفری دامن‏گير آلمان‏ها شد

يک‌شنبه رفته است. يک‌شنبه شب با جام به‏سوی اسپانيا رفته است. و این تقاص آلمان بود. ضربان قلب ما براي فوتبال دی‌شب بالا بود که از 1990 به اين‏سو ديگر کم‏تر تکرار شده بود.
    حالا بيش‏تر می‌فهميم که چرا فوتبال بايد از گزند اغيار دور بماند. فوتبال بعد از يک‏سری از ژانرهای منسوخ سينما که گاهی تکرار می‌شوند، تنها گريزگاهی‌ست که برای مردان رانده‏شده در پست‏مدرن باقی مانده. هيچ مردی وقتی فوتبال می‌بيند به --- و فلسفه فکر نمی‌کند. فقط هورمون‏های مردانه است که ترشح می‌شود. ياد سربازخانه می‌افتم؛ اين‏جا همه نر اند...
    فوتبال که نگاه می‌کنيم برای 90 دقيقه مرد هستيم. مرد که می‌گويم می‌خواهم با هم‏اين غلظت و حدتی که می‌گويم بخوانی. دارم در مورد مردها حرف می‌زنم. نه در مورد میان‏مایه‏گان ِ دست‏آموز اين روزها که تحت نظارت و ارزش‌يابی فمنيست‏ها هستند، با آن مغزهای عالی ِ دانشگاه‌رفته.

در اين فوتبال که آن‏همه کوشيدند تا صنعت باشد هنوز عاشقی اتفاق می‏افتد. دی‏شب ما عاشق شديم و اين از ما بعبد نبود چون روح‏مان را به اين فوتبال صنعتی نفروخته بوديم. چون هنوز در کت ِ ما می‏ر‌فت که در قرن نايک و آديداس و پوما معجزه اتفاقی‏‌ست مقدس، که می‏تواند رخ دهد. چون افسون ِ اين شب‏ها را در کودکی‌هامان به خواب‏های‏مان ديده بوديم و چون‌این فستيوالی از نور و روشنی در دل سياه ِ اين شهرها، در تمام مدت و در خواب و بيداری به ما الهام شده بود.

بلند شو بایست دیه‌‏گو! آلمان باز هم در فینالی دیگر تقاص داد

دی‏شب نفرينی سرگردان راه خود را دوباره يافت. آهی که در آن شب سنگين و بغض‏گرفته ء 1990 کشيده شد و آسمان‏ها را لرزاند، ديگر هرگز دامن آلمان‏ها را رها نکرد. يازده موطلایی ِ هم‏‌قسم و سنگ‌دلی که به نيرنگ و ناروا جام را از اردوگاه مارادونای کبير بيرون کشيدند و آن‌شب در کنار اشک‏های ديه‏گو سر به آسمان سائيدند، هرگز نمی‏دانستند در همان زمان اسير نفرينی شده‏اند که رهايي از آن ممکن نخواهد بود. از آن‏شب به بعد آلمان‏ها فينال‏های زيادی را به‏خود ديدند، ولی مگر قانون ناجوان‌مردانۀ گل طلایی در 1996 هیچ ترفندی نتوانست آنها را برندۀ یک فینال کند. آن‏ها به‏روشنی دريافته‏اند که از آن‏شب به بعد ديگر توان بردن هيچ فينالی را ندارند.

دو سال ِ بعد از حق‏کشی ِ رم، در 1992 و در سوئد، آلمان‏های مغرور که به غلط خود را قهرمان جهان می‌دانستند پای به فينال اروپا گذاردند و در برابر دانمارکي که به‏طور ناگهانی به بازی‌ها آمده بود شکست خوردند. بعد از آن‏هم تنها جام آلمان در تمام ِ این سال‏ها یورو 96 بود که فقط به لطف گل طلایی به‏دست آمد.

پس از 12 سال آزگار آلمان را يکی از همان مردانی که در حق‌خوري ِ 1990 دست داشت به فينال جام جهانی آورد. تيمی که رودی فولر در اختيار داشت نه مانند تيم سال ِ 90 ستاره داشت و نه زيبا بازی می‌کرد. با اين‏حال هنوز از قهرمانی می‌گفت. شايد هم فکر می‌کرد پس از دوازده سال از آن ماجرا، نفرين باطل شده است! آلمان باز هم فينال را باخت و جام را به برزيل داد..

بعد از آن آلمان‏‌ها باز هم برای 6 سال به پستوی خود خزيدند و حتا ميزبانی جام جهانی و بازی در استادیم‏های خودی نتوانست آنها را به فينال برساند. به‏راستی چه بود اين ماجراها که سرنوشت آن‌ها را به بازی گرفته بود؟ در فينال 90 چه حقی جابه‏جا شد و چه اشکی به ناحق ريخته شد که افسون ِ آن بعد از آن‏شب ديگر هرگز دامن آلمان‏ها را رها نکرد؟
    نه! اين نفرين کاری‏تر از آن است که بتوان آن‏را خرافه پنداشت و کم‏اهميت جلوه داد. از دی‏شب ديگر آلمان و تمام ِ هواداران‏اش اين طلسم و افسون ابدی را بر صفحهء تاريک تقديرشان به‏خوبی و روشنی لمس کرده‏اند. اسپانيا که سال‏ها در حسرت جام می‌سوخت و معروف بود که چون يک‏دست و هم‏دل نيستند توانايی بردن هيچ جامی را ندارند، آلمان را به گريز از کمند اين نفرين اميدوار می‏کرد. اما نيرويی ماوراءالطبيعی در کار بود که آلمان حتا اگر به‏ترين بازی قرن را هم انجام مي‏داد، امکان نداشت جام را ببرد.
    اين سومين فينالی بود که از جام 90 ايتاليا آلمان به آن راه يافت و آن‌را باخت. آلمان هنوز بايد تقاص اين اشک‏هایی که ريخته شد و مردانی از سراسر دنيا را آشفته کرد، پس دهد. اين هنوز پايان کار نيست. شاید تنها قهرمانی آرژانتین در جام جهانی بتواند نفرین مارادونا را بی‏اثر کند.

Last edited by xerxes again; 24-06-2010 at 21:25.

7. این کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه salarhiv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینو بخونید خیلی قشنگه(البته اگه تا حالا نخوندید):

اين... مارادونا... نماد يك ملت

در جام جهاني هنگامي كه سرود ملي كشورهاي مختلف خوانده مي شود مي تواني شال گردن ها و پرچم هايي

را ببيني كه نام آن كشور روي آن نوشته شده و توسط هواداران در فضا به اهتزاز درمي آيد. در اين ميان اما

كشوري وجود دارد كه استثناست به اين دليل كه استثنايي ترين فوتباليست دنيا را در خود جاي داده است.

هنگامي كه سرود ملي آرژانتين خوانده مي شود تمام پرچم هايي كه برافراشته شده به نام مارادونايي مزين

شده كه نماد آرژانتين است.

goal.com

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

هورااااااااا ایتالیا حذف شد
    یعنی همونقدر که آرژانتین رو دوس دارم از ایتالیا بدم میاد
    باید از 4 تیم انگلیس، آلمان، برزیل، ایتالیا انتقام بگیره مارادونا.
    ایتالیایی ها به خاطر این که وقتی مارادونا تو جام 90 حذفشون کرد از ناپولی اخراجش کردن.
    راستی حالا که فکرشو می کنم می بینم پالرمو تو دیدار با شیلی که 2-1 بردیم دقیقه 90 گل زد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

چرا اینقدر فکر میکنین
    اینو نیگا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مسی می خوزه
    LMAO
    Google Translator

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه زمانی با چه عشقو علاقه ای اسپانیایی تمرین میکردم حیف کنارش گذاشتم اون موقعا اندازه انگلیسی باهاش آشنا بودم شاید تو این جام به عشق آرژانتین کلی کلماتشو یادم بیاد
    واموس آور آرختینا
    ته آمو آرختینا

داره خودمونی میشه sakura's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    inferno

پيش فرض

یه زمانی با چه عشقو علاقه ای اسپانیایی تمرین میکردم حیف کنارش گذاشتم اون موقعا اندازه انگلیسی باهاش آشنا بودم شاید تو این جام به عشق آرژانتین کلی کلماتشو یادم بیاد
    واموس آور آرختینا
    ته آمو آرختینا

خوب دوباره برو تمرین کن : در مکزیک و آرژانتین و اسپانیا به کارت میاد

13. این کاربر از sakura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خوب دوباره برو تمرین کن : در مکزیک و آرژانتین و اسپانیا به کارت میاد
    شک نکن
    چون من مردم لاتین رو یه احساس خاصی بهشون دارم به جز آرژانتین که واقعاً عاشقشم بقیشون بیشتر حس اعجاب بهم میدن تا علاقه شاید یه روز کشورم و شما هموطنامو ترک کردم و رفتم جایی که شیفتشم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •