تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 624 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من سه روزه پروويژن گرفتم . هيچ مشكلي ندارم .بدون فريز شدن و قطعي برنامه ها رو دارم.كنترلش هم خوبه.باپخش فيلم و عكس و موزيك هم من هيچ مشكلي نديدم.95000 تومان خريدم با يك آنتن روميزي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با این همه لوده وساده دنیا گلستونه
    راستی صفات خوب و پسندیده خودتو به دیگران نسبت نده!

محصول جدید از X.Vision
    مادیریان یه Digital TV ، USB تولید کرده :
    maadiran.mihanblog.com

3. این کاربر از ali_bah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    از مديران اين بخش خواهش ميكنم در صورت صلاح ديد، تاپيك هاي بي مورد و بدون بار علمي يا اطلاعاتي رو از اين بخش پاك كنن (منظورم در كل 177 صفحه ميباشد) البته كار زيادي خواهد برد
    اما ادامه اين بحث بدين شكل فكر كنم مشكل ايجاد كند
    براي مثال اگر شخص جديدي وارد اين موضوع شود بايد همه اين 177 صفحه را مطالعه كند تا شايد به جواب خود دست پيدا كند؟
    اگر هم بدون مطالعه سوالي بپرسد ديگران به او ميگويند كه لطفا صفحات قبل را بخوان!!!
    با تشكر.
    %100 با شما موافقم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام. چگونه ممکن است کانال های فرکانس 618 را داشته باشم اما 602 و 650 را نداشته باشم .لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

-----------------------------------------
    راستی بچه ها فکر میکنید تا چند وقت دیگه شبکه ی دیجیتالی استانی هم برای کرج راه میوفته؟
    اصولا هر شهری که استان میشه حدودا چقدر براشون این کار طول می کشه؟
    بحث تلویزیون کرج از 5 سال پیش مطرح بوده !
    ولی فکر کنم زیاد طول نکشه یه 10-20 یا نهایت 30 سال دیگه تلویزیون کرج هم راه میوفته.

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

شما اگه خودت نکته ی مفیدی داری بفرما بقیه هم استفاده کنن ، در غیر این صورت ممنون میشیم اگه پست ندید ، مدیرای سایت کارشون رو خوب بلدن ، بچه ها هم دارن خیلی خوب راجب موضوع تاپیک صحبت میکنن و مشکلی هم نیست .

بحث تلویزیون کرج از 5 سال پیش مطرح بوده !
    ولی فکر کنم زیاد طول نکشه یه 10-20 یا نهایت 30 سال دیگه تلویزیون کرج هم راه میوفته.
    پس به امید خدا تا اون موقع HD میزنن !
    ولی به نظر من به جای زیاد شدن تعداد شبکه ها ، کیفیت پخش و کیفیت محتوای شبکه های موجود بالاتر بره بهتره .
    چه فایده هر استان یه شبکه داشته باشه و کلا 100 تا شبکه ی مختلف راه بیوفته اما برنامه های هیچکدوم رو به خاطر جذاب نبودن و کیفیت پایین پخش و متنوع نبودن در اکثر مواقع نشه نگاه کرد

8. این کاربر از EhsanEricsson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان صدا سیما به نظر من این شبکه ها رو کم داره که اگه راه بیافته عالی میشه : یه شبکه ورزشی که بازیهای تنیس و پینت بال اتومبیل رانی .موتور سواری . قوی ترین مردان /و... رو هم پخش کنه - یک شبکه آموزشی تخصصی کامپیوتر- یک شبکه مخصوص دنیای بازی های کامپیوتری که توانشم داریم - یک شبکه مختص خاننده های داخلی و مجاز - همین شبکه ها میتونه خیلی مخاطب جذب کنه مخصوصا ورزش و گیم

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

الان صدا سیما به نظر من این شبکه ها رو کم داره که اگه راه بیافته عالی میشه : یه شبکه ورزشی که بازیهای تنیس و پینت بال اتومبیل رانی .موتور سواری . قوی ترین مردان /و... رو هم پخش کنه - یک شبکه آموزشی تخصصی کامپیوتر- یک شبکه مخصوص دنیای بازی های کامپیوتری که توانشم داریم - یک شبکه مختص خاننده های داخلی و مجاز - همین شبکه ها میتونه خیلی مخاطب جذب کنه مخصوصا ورزش و گیم
    به نظر من متاسفانه یکم سلیقه های کهنه تو سیستم سیما جاری هستش ، وگرنه به نظر من اگه یکم به جوونای پر ایده و با سلیقه میدون داده می شد ( البته جوون زیاده تو سیما اما پر ایده و با سلیقه و هنرمند نیستن زیاد) اونوقت بدون اینکه احتیاج باشه مثل شبکه های ماهواره ای با ابتذال مخاطب جمع کنن میتونسستن کلی برنامه ی جذاب و باحال و پرمحتوا بسازن پوز هرچی خارجیه بزنن . البته یکمم سرمایه ی مالیه بیشتر میخواد که اونم حل میشد.

حتی اگه یه شبکه HD با برنامه های خیلی جذاب و شیک و پرمحتوا رو به صورت پولی بسازن مطمئنم خیلیها حاضرن در ماه مبلغی رو بپردازن تا اون شبکه رو بتونن ببینن .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگه شبكه HD بزنن و فقط راز بقا پخش كنن هم كلي مخاطب پيدا ميكنه

12. 4 کاربر از SONY-SHOP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

راستی صفات خوب و پسندیده خودتو به دیگران نسبت نده!

محصول جدید از X.Vision
    مادیریان یه Digital TV ، USB تولید کرده :
    maadiran.mihanblog.com
    "توليد كردن" مناسب نيست ، "سرهم كردن" بيشتر مناسبه براي شركت هاي ايراني !

تا وقتي كه جنس چيني وارد ايران بشه ، """"امكان نداره"""" بشه جنس مشابه رو در داخل توليد كرد . شك دارم ماديران توليد داشته باشه و بيشتر بسته بندي رو عوض ميكنه يا اگه خيلي بخواد كار كنه ، برد رو توي قاب مي بنده!

بايد ديد قيمت اين usb ها رو چند اعلام ميكنن . توي بازار كه از 25 هست تا 35 - برند هم بالاي 50 هست . اما ماديران نهايتش بايد 30 بده.

14. 3 کاربر از SONY-SHOP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •