تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 290 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 2893

نام تاپيک: آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2

در آغاز فعالیت CRYSiS2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا بالاخره منم موفق شدم بازی کنم هم lan هم از طریق اینترنت فقط چند تا سوال داشتم . میخواستم ببینم وقتی از طریق Lan بازی میکنم چطور میتونم game rules بازی رو تغییر بدم یعنی time limit , score limit و همه اون چیزائی که توی private match میشه تغییر داد . خواهش میکنم جوابمو بدین.

---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

بالاخره نسخه full این patch کی میاد؟ کسی خبر نداره

پروفشنال Molibden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان بهترین اموزش در کدوم پسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

هر ساعت 60 تا 70 مگابایت کم میشه در صورتی که سرور نباشی
    منظورت چیه سرور نباشی؟؟؟
    اگه سرور باشم چی ؟؟؟

پروفشنال hadi h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فک کنم بهش می گفتن طهران

پيش فرض

الان بهترین اموزش در کدوم پسته؟
    اگه اموزش انلاین بازی کردنو می خوای تو امضای من هست ! ولی سرور شدن رو فکر نکنم تو این سایت پیدا کنی

منظورت چیه سرور نباشی؟؟؟
    اگه سرور باشم چی ؟؟؟
    اگه سرور باشی بالای 250 مگ کم می کنه (بعدشم واسه سرور باید سرعت بالا (و پینگ مناسب) + سیستم خوب باشه که بتونن بهت وصل شن )

داره خودمونی میشه bastakboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببخشین دوستان بلاخره میشه در لن بازی کرد یا نه ؟
    اگه آره لطفا لینک آموزش را بگذارید

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اگه اموزش انلاین بازی کردنو می خوای تو امضای من هست ! ولی سرور شدن رو فکر نکنم تو این سایت پیدا کنی
    اگه سرور باشی بالای 250 مگ کم می کنه (بعدشم واسه سرور باید سرعت بالا (و پینگ مناسب) + سیستم خوب باشه که بتونن بهت وصل شن )
    پس از کدوم سایت میشه گیر آورد.(یعنی محرمانه هست تو این سایت نذاشتن )
    اگه بخوایم تو Lan بازی کنیم چی تو Lan که هم سرعت بالاست هم پینگ پایینه اگه میشه لطفا یه راهنمایی کنین. لااقل بگین تو کدوم سایت آموزشش هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

age lan ro kasi balade vagen be ma ham yad bede man hame karharo anjam midam vagti miram gesmat find game minvise connecting to iwenet

---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------

آقا بالاخره منم موفق شدم بازی کنم هم lan هم از طریق اینترنت فقط چند تا سوال داشتم . میخواستم ببینم وقتی از طریق Lan بازی میکنم چطور میتونم game rules بازی رو تغییر بدم یعنی time limit , score limit و همه اون چیزائی که توی private match میشه تغییر داد . خواهش میکنم جوابمو بدین.

---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

aziz age mishe lan ri nokte be nokte tozih bedi ty

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

آره دوست عزیز میشه دستورات سرور باید داخل کنسول بنویسید
    یه سرچ کنید تمام دستورات را راحت پیدا می کنید

یه سوال
    آیا شما هم توی پیدا کردن سرور در حالت لن بعضی وقتا مشکل پیدا می کنید یعنی حالتی پیش میاد که سرچ کنه ولی کسی را پیدا نکنه؟

ببخشین دوستان بلاخره میشه در لن بازی کرد یا نه ؟
    اگه آره لطفا لینک آموزش را بگذارید
    age lan ro kasi balade vagen be ma ham yad bede man hame karharo anjam midam vagti miram gesmat find game minvise connecting to iwenet

---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------

بله میشه در همین تاپیک توضیح دادن

پروفشنال hadi h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فک کنم بهش می گفتن طهران

پيش فرض

پس از کدوم سایت میشه گیر آورد.(یعنی محرمانه هست تو این سایت نذاشتن )
    اگه بخوایم تو Lan بازی کنیم چی تو Lan که هم سرعت بالاست هم پینگ پایینه اگه میشه لطفا یه راهنمایی کنین. لااقل بگین تو کدوم سایت آموزشش هست.
    سللام تو این سایت توضیح داده کامل
    من تونستم با این اموزش این بازی رو تو یه گیم نت راه بندازم (واسه همینم 3 روزه هر وقت میرم فیری بازی می کنم . )

تو پست 977 تو همین صفحه (این زیریه ) توضیح داده خیلی اسون هست زرتی وصل میشن به هم و میره تو بازی !
    فقط می خواین چندتا PC رو با هم شبکه کنید ؟ (من 10 تا رو با هم شبکه کردم ) (خداییش هر کی می یومد تو گیم نت می فهمید شبکه ی این بازی راه افتاده قش می کرد اخه بنده خداها 2 ساله دار mw1 بازی می کنن )
    چون اگه تعداد واسه مد کافی نباشه باید دستور زیر رو تو PC هاست (تو همون کنسولش ) بدی (توجه این بازی خودش به طور اتماتیک هاست انتخاب می کنه و باید تو PC سرور ای پی هاست رو پیدا کنید )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (تو ادرس بالا به خاطر ... بین bazicente و r یا فاصله زدم اونو پاک کنید تا ادرس درست شه) (از دوستانه مدیر هم عذر خواهی می کنم اگه می شه ادرس بالا رو جور دیگه نوشت بگین تا درستش کنم )
    Last edited by hadi h; 24-06-2010 at 22:11.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اولا لطف کن فارسی بنویس
    ثانیا برو به این آدرس (صفحه 125)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من این دستورالعمل رو مو به مو انجام دادم و درست شد فقط قبلش باید اون patch و کرک های صفحه اول رو دانلود کنی و بریزی همه این کارها رو که بکنی هم میتونی Lan بازی کنی هم از طریق اینترنت حتما دقت کن که مو به مو انجام بدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •