حر****** ها حاضر نشدن یک دقیقه آخر بازی آمریکا رو پخش کنن ! فقط همون کرنر الجزایر رو پخش میکردن بازی تموم شده بود ...
واسه همین کاراشونه که روزی هزار بار از اینکه ایران نرفت جام جهانی خدارو شکر میکنم !
حر****** ها حاضر نشدن یک دقیقه آخر بازی آمریکا رو پخش کنن ! فقط همون کرنر الجزایر رو پخش میکردن بازی تموم شده بود ...
واسه همین کاراشونه که روزی هزار بار از اینکه ایران نرفت جام جهانی خدارو شکر میکنم !
امریکا با این صعود باشکوهش خیلی چیزها روثابت کرد.
حالاصداوسیما بازی روپخش نکنه.فکرمیکنن ملت نمیفهمن؟
وقتی گل آمریکا رو نشون میداد یه جاش یه تماشاگره نوشته بود:YES WE CAN کف کردم فکر کنم سانسورچیه تا الان اخراج شده باشه و در رده خواص بی بصیرت قرار گرفته باشه!
آمریکا با این سعودش مشت محکمی بر دهان دهان گشادهای جهان زد!
به نظر من با این بازی خوبشون قهرمانیشون خیلی دور از انتظار نیست
بابا اینا خیلی عقده این. یعنی چشم ندارن برد آمریکا رو هم ببینن؟
خاک تو سرشون....
حالا که انجوریه بنده از امروز طرفدار آمریکام.
تبریک بروبکس پرچم هنوز بالاست....
![]()
تبریک به هوادارن آمریکا.
اسلوونی چه ضد حالی خورد.فکر کنم چندتا هوادار سکته ای داشت!
حالا اگه ایران به جای آمریکا بود میگفتن امداد غیبی و فلان و بهمان بود.خلاصه ربطش میدادن به جایی که نباید بدن.
از صمیم قلب برای ایالات متحده آرزوی موفقیت میکنم .با این روحیه تیمی که در تیم ملی آمریکا هست من مطمئنم می تونن از پس غنا بر بیان و جزو 8 تای پایانی باشن.
صدا وسیما هم دیگه دشمنیش با آمریکا و انگلیس ثابت شده است.
این چیزا 100% طبییعیه اگ هنبود باید تاجب میکردیم؟؟؟؟؟
حیف من الجزایر رو هم خیلی دوس داشتم
ای ول به " داناوان" بازیکن بسیار عالی تیم ملی آمریکا
با اینهمه نا داوری ها که علیه آمریکا شد تو این جام ، ولی حقدار به حق بازی های خوبش رسید
من بعد بازی با اسلونی تازه فهمیدم یک تیم علاوه بر آرژانتین هست که تو این جام داره خوب بازی میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)