تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: ببخشید در مورد یه برنامه ی میکس حرفه ای راهنماییم کنید

پروفشنال samadsam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بابا چیکارش کنم رو زبونم نمی چرخه
    من به جوابمو گرفتم فردا هم می رم نرم افزار رو می خرم من بیشتر می خواستم فکت های حرفه ای طراحی کنم که شما منو راهنمایی کردید
    از کلیه ی دوستا متشکرم ممنونم

پروفشنال samadsam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با به پیر. به پیغمبر افتر افکتز ــه. نه افتر افکت

اگه نباشه جاش خالی می مونه specter-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سه شو بگیرید حالا شما شتر دیدید ندید دیگه جناب samadsam بی خیال ولی درستش افتر افکتز هست که جناب پارکور گفتن
    Last edited by specter-1369; 05-06-2010 at 15:26. دليل: اضافه کردن متن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    سه شو بگیرید.منظورتون cs3افتر افکتز هست؟ چرا وقتی cs4 و cs5 هست! cs3؟! میتونم خواهش کنم در این مورد منو راهنمایی کنید. و در ضمن این مجموعه ی اموزش های حرفه ای افتر افکتز که در فروم قرار داره .واقعا برای اموزش مفیده؟و سوال اخر سورس یعنی چی؟
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه specter-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    سه شو بگیرید.منظورتون cs3افتر افکتز هست؟ چرا وقتی cs4 و cs5 هست! cs3؟! میتونم خواهش کنم در این مورد منو راهنمایی کنید. و در ضمن این مجموعه ی اموزش های حرفه ای افتر افکتز که در فروم قرار داره .واقعا برای اموزش مفیده؟و سوال اخر سورس یعنی چی؟
    با تشکر
    بله منظورم افتر افکتز بود در مورد سئوال دوم باید بگم که خارجی ها به دلیل قیمت بالای نرم افزار خیلی علاقه ای به بروز بودن ندارن برای مثال چون قیمت هر مجموعه از Adobe چیزی نزدیک به 2000 دلار براشون آب می خوره اما در مواقعی که بدونن کارشون با نسخه ی قدیمی نرم افزار لنگ میمونه میرن سراغ ورژن جدید اما در ایران بحث فرق میکنه به لطف عدم وجود قانون کپی رایت ما ایرانی ها نرم افزاری که قیمتش حدود 1000 دلار هست رو با قیمت 3000 هزار تومان و یا کم تر تهیه میکنیم و هدفمون هم فقط داشتن ورژن جدید نرم افزار هست بدون این که بدونیم اصلا چه قابلیت هایی در نرم افزار نسخه جدید اضافه شده .اما در مورد سئوال سوم باید بگم من شخصا این مجموعه رو خریداری کردم از نظر من یکی از بهترین و پر بار ترین و کاملترین مجموعه هایی هست که تا بحال دیدم اگر دوست دارید افتر رو یاد بگیرید اول سعی و تلاش خودتون و بعد این مجموعه میتونه خیلی بهتون کمک کنه و در مورد سئوال آخرتون سورس به معنای منبع هست حالا سورس در نرم افزار افتر به چه معناست؟ به معنای یک فایل پروژه حاوی تمامی لایه ها و تصاویر و افکت هایی هست که در ساخت یک پروژه به کار رفته هست

6. 3 کاربر از specter-1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال PaRkOr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

ما ایرانی ها نرم افزاری که قیمتش حدود 1000 دلار هست رو با قیمت 3000 هزار تومان و یا کم تر تهیه میکنیم
    من 300 تا تک تومنی براش دادم
    هدفمون هم فقط داشتن ورژن جدید نرم افزار هست بدون این که بدونیم اصلا چه قابلیت هایی در نرم افزار نسخه جدید اضافه شده
    شدیدا موافقم

یا هوووووووووووووو

8. این کاربر از PaRkOr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه samiei_m_j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بابا چرا اينقدر دعوا ميكنيد من خودم با premiereميتونم 90% كاراي تو تلويزيون رو انجام بدم
    فقط يكم فكر و وقت ميخواد همين
    شما دوست عزيز هم به نظر من با همين برنامه ميتوني 90% كاراي تلويزيون رو بسازي
    باور كن

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •