بابا چیکارش کنم رو زبونم نمی چرخهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من به جوابمو گرفتم فردا هم می رم نرم افزار رو می خرم من بیشتر می خواستم فکت های حرفه ای طراحی کنم که شما منو راهنمایی کردید
از کلیه ی دوستا متشکرم ممنونم
![]()
بابا چیکارش کنم رو زبونم نمی چرخهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من به جوابمو گرفتم فردا هم می رم نرم افزار رو می خرم من بیشتر می خواستم فکت های حرفه ای طراحی کنم که شما منو راهنمایی کردید
از کلیه ی دوستا متشکرم ممنونم
![]()
سه شو بگیریدحالا شما شتر دیدید ندید دیگه جناب samadsam
بی خیال
ولی درستش افتر افکتز هست که جناب پارکور گفتن
Last edited by specter-1369; 05-06-2010 at 15:26. دليل: اضافه کردن متن
سلام
سه شو بگیرید.منظورتون cs3افتر افکتز هست؟ چرا وقتی cs4 و cs5 هست! cs3؟! میتونم خواهش کنم در این مورد منو راهنمایی کنید. و در ضمن این مجموعه ی اموزش های حرفه ای افتر افکتز که در فروم قرار داره .واقعا برای اموزش مفیده؟و سوال اخر سورس یعنی چی؟
با تشکر
بله منظورم افتر افکتز بود در مورد سئوال دوم باید بگم که خارجی ها به دلیل قیمت بالای نرم افزار خیلی علاقه ای به بروز بودن ندارن برای مثال چون قیمت هر مجموعه از Adobe چیزی نزدیک به 2000 دلار براشون آب می خوره اما در مواقعی که بدونن کارشون با نسخه ی قدیمی نرم افزار لنگ میمونه میرن سراغ ورژن جدید اما در ایران بحث فرق میکنه به لطف عدم وجود قانون کپی رایت ما ایرانی ها نرم افزاری که قیمتش حدود 1000 دلار هست رو با قیمت 3000 هزار تومان و یا کم تر تهیه میکنیم و هدفمون هم فقط داشتن ورژن جدید نرم افزار هست بدون این که بدونیم اصلا چه قابلیت هایی در نرم افزار نسخه جدید اضافه شده .اما در مورد سئوال سوم باید بگم من شخصا این مجموعه رو خریداری کردم از نظر من یکی از بهترین و پر بار ترین و کاملترین مجموعه هایی هست که تا بحال دیدم اگر دوست دارید افتر رو یاد بگیرید اول سعی و تلاش خودتون و بعد این مجموعه میتونه خیلی بهتون کمک کنه و در مورد سئوال آخرتون سورس به معنای منبع هست حالا سورس در نرم افزار افتر به چه معناست؟ به معنای یک فایل پروژه حاوی تمامی لایه ها و تصاویر و افکت هایی هست که در ساخت یک پروژه به کار رفته هست
من 300 تا تک تومنی براش دادمما ایرانی ها نرم افزاری که قیمتش حدود 1000 دلار هست رو با قیمت 3000 هزار تومان و یا کم تر تهیه میکنیم
شدیدا موافقمهدفمون هم فقط داشتن ورژن جدید نرم افزار هست بدون این که بدونیم اصلا چه قابلیت هایی در نرم افزار نسخه جدید اضافه شده
یا هوووووووووووووو
بابا چرا اينقدر دعوا ميكنيد من خودم با premiereميتونم 90% كاراي تو تلويزيون رو انجام بدم
فقط يكم فكر و وقت ميخواد همين
شما دوست عزيز هم به نظر من با همين برنامه ميتوني 90% كاراي تلويزيون رو بسازي
باور كن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)