همه تو فکر اینن که صعود میکنن یا نه ولی آرژانتین مثه یه مرد صعود کرد به مرحله بعد![]()
همه تو فکر اینن که صعود میکنن یا نه ولی آرژانتین مثه یه مرد صعود کرد به مرحله بعد![]()
یا اینکه دیروز سالگرد گلی بود که مارادونا با دست زد ولی : امروز هم دیر نیست
![]()
Last edited by Iman_m123; 23-06-2010 at 20:17.
برو بکس به این تاپیک برید رای بدید به دون ال دیگو.
واقعاَ هم مارادونا از پله بهتر بوده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم تنها بازیکن تاریخ جهان که از کرنر گل زده(چند بار به تیرک)، سلطان ضربه آزاد و دریبل و...
آرژانتین قهرمان محبوب هرچی دله
![]()
اره منم از گلزنی پالرمو خیلی خوشحال شدم واقعا.شاید اگه مسی هت تریک میکرد اینقدر خوشحال نمی شدم.
با اینکه خیلی بازیکن فوق العاده ای نیست اما واقعا حقش نبود به خاطر یه بازی 10 سال از گلزنی واسه کشورش محروم شه. مارادونا با این کارش واقعا پالرمورو زنده کرد.
البته حالا که فکرشو می کنم میبینم 11 سال شده
اره منم از گلزنی پالرمو خیلی خوشحال شدم واقعا.شاید اگه مسی هت تریک میکرد اینقدر خوشحال نمی شدم.
با اینکه خیلی بازیکن فوق العاده ای نیست اما واقعا حقش نبود به خاطر یه بازی 10 سال از گلزنی واسه کشورش محروم شه. مارادونا با این کارش واقعا پالرمورو زنده کرد.
ولی بی خییال برید به همون تاپیک و ال دیگو که همون بالا هست رو اختلافشو زیاد کنید.
اینم فیلم صحنه گول با دست زده مارادونا
این اسطوره تنها در چند صدم ثانیه فهمیده سرش به توپ نمیرسه و داور از صحنه دوره و اینکه چطوری بزنه که بقیه متوجه نشن بعدشم خوشحالی کنی که داور گول بخوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها میدونین که به زودی به انگلیس میخوریم؟
اگه آرژانتین مکزیک رو ببره که میبره باید با برنده انگلیس و برنده بازی امشب آلمان غنا بازی کنه
اقا من هم رای دادم.اختلاف مارادونا با بقیه داره زیاد میشه
این پست هم دادم تا نظر بقیه رو هم عوض کنه!!
--------------------------------------------------------------------
بدون شک مارادونا.
وقتی فیفا برای انتخاب بهترین بازیکن قرن گذشته,رای کرد و مارادونا با 64% بهترین بازیکن قرن شد.فیفا باز هم از تبعیذ مارادونا غافل نشد و اعلام کردکه سایت فیفا [ه.ک] شده پس پله بهترین بازیکن قرن است!!
اما همه ی دنیا در دلشون می دونن که جز مارادونا هیچ کس لایق این عنوان نیست و همگی با حمایت هاشون اینو نشون دادن.
ایول خدا کنه با انگلیس بخوریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)