کاپلو: انگلیس میتواند قهرمان شود
![]()
خبرگزاری فوتبال ایران - فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس اعلام کرد که تیمش میتواند به مرحله بعدی رقابتهای جامجهانی صعود کرده و قهرمان رقابتهای جامجهانی شود.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران – سهشیرها برای راهیابی به مرحله دوم جامجهانی باید امشب در پورت الیزابت از سد اسلوونی عبور کنند، در غیر اینصورت از گردونه رقابتها حذف خواهند شد ولی مربی ایتالیایی معتقد است که تیمش کیفیت لازم برای پیروزی مقابل هرتیمی را دارد. کاپلو در این رابطه گفت: «من احمق نیستم. زمانی که گفتم هدف من حضور در فینال رقابتهای جامجهانی است، به این دلیل بود که تیم ما نشان داده بود که تیم واقعا خوبی است. من فکر میکنم وقتی ما امشب به پیروزی برسیم، تمام تیمها باید مقابل ما بجنگند.» مربی ایتالیایی در ادامه به این نکته اشاره کرد که تیمش با انگلیسی که در رقابتهای مرحله مقدماتی دیدیم، تفاوت فراوانی داشته و در حد و اندازههای تیم قبلی ظاهر نشده است. کاپلو در ادامه گفت: «ما در مرحله مقدماتی جام جهانی واقعا خوب بودیم ولی اکنون در روزهای اوجمان نیستیم. در حال حاضر ما از سطح تیمی که من میشناختم، افت کردهایم و همه ما این را به خوبی میدانیم ولی برای امشب آماده مبارزه هستیم! مطمئن باشید.»