تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 134 اولاول ... 145460616263646566676874114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1332

نام تاپيک: تایپیک رسمی تیم ملی >>آرژانتین<<

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام به دوستانه عزیز
    منم یکی از طرفدارای آرژنتین هستم
    امسال آرژانتین به اندازه ی تمام تیمای جام جهانی مهره ی هجومی داره
    اما از این میترسم که اکثر حرکاته بازیکنان به گل تبدیل میشه
    از مربی چیزی ندارن
    مربیشون چون بازیکن بزرگی بوده فقط یه اسم و یه وزنه ی روحی حساب میشه واسه ارژانتین

داره خودمونی میشه sakura's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    inferno

پيش فرض

اقا قضیه ی این دو تا ساعت مارادونا چیه ؟ چرا دوتا بسته ؟

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

بخاطر اینکه یه ساعتش به وقت آرژانتینه یکیش به وقت آفریقا و جاهایی که میره

فک کنم عشق ساعتم هستش

4. 3 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقا قضیه ی این دو تا ساعت مارادونا چیه ؟ چرا دوتا بسته ؟

یکی ساعت به وقت آرژانتین، یکی به وقت آفریقای جنوبی.

نکته:مارادونا و دو ساعت مچی

سایت گل - هرچند که اغلب سوالاتي که از مارادونا در خصوص کارهاي عجيبي که مي کند، پاسخي منطقي را در بر ندارد اما، پاسخ به اين سوال که چرا وي در مسابقه روز گذشته تيمش در مقابل نيجريه، دو ساعت مچي بر دست داشت، پاسخ قابل قبولي به همراه داشته است.
    مربي تيم ملي آرژانتين معمولا هنگاميکه سفر مي کند دو ساعت بر دست مي بندد که يکي از آنها به وقت محلي تنظيم شده است و ديگري زمان را به وقت کشورش ، آرژانتين، نمايش مي دهد.
    از اين گذشته مارادونا به عنوان شخصي خوش سليقه که همواره با مد روز گام برمي دارد، از وسايل و زيورالات لوکس استفاده مي کند و علاوه بر اين علاقه خاصي به ساعت هاي لوکس و خوش هيبت دارد.
    به عنوان مردي که همواره به چيزهاي لوکس بها مي دهد بد نيست بدانيم که وي گوشواره هاي بزرگ الماس برگوش دارد.
    البته اين خوش سليقگي مارادونا علاوه بر خودش به مزاق مسولان اداره ماليات ايتاليا نيز خوش مي آيد چرا که باعث مي شود تا آنها بتوانند از اين طريق قسمتي از بدهي 39 ميليون دلار مالياتي او که سابقه آن به زمان زندگي مارادونا در ايتاليا و هنگاميکه وي در تيم ناپولي بازي مي کرده را زنده کنند.
    بر اساس اين خبر، در سال 2006 ميلادي هنگاميکه مارادونا براي شرکت در يک مسابقه فوتبال که با اهداف خيرخواهانه برگزار شده بود به ناپل سفر کرده بود، مسولان مالياتي ايتاليا دو ساعت مچي گرانقيمت رولکس وي را به حساب بدهي هاي مالياتي از او گرفته و ضبط کردند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by xerxes again; 23-06-2010 at 13:42.

6. 2 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

باریکلا به این تیم با روحیه هیچ تیمی مثل آرژانتین انگیزه نداره تک تک ارنج تیم عالیه اونا که مخالف حضور گوتیرز بودن دیشب متوجه شدن چقد خلاش احساس میشد همینطور اونا که میگفتن با بودن میلیتو باید هیگوآین نیمکتنشین بشه !!!!!
    در مورد آینده تیم اولاً بگم اگر مکزیک تیم ضعیفتریه درسته ولی اگر آینده نگر باشیم کتوجه میشیم وقتی این تیمو بردیم تو یک چهارم با حریفی سختتر از تیمی روبرو میشیم که کره که دوم شد در صورت شکست دادن اوروگوئه باهاش روبرو میشه خودتون قضاوت کنید اول گروه C قوی تره یا اول گروه D فقط امیدوارم تیمهایی بالا بیان که اسم بزرگتری نداشته باشن چون بازی نفس گیر و حیثیتی میشه در نتیجه احتمال مصدومیتو محرومیت بالا میره
    ولی از اول میدونستم مارادونا چه جو خوبی درست میکنه اینو بشگم الان آفریقا مملو از تماشاچیای متعصب آرژانتینی شده که یکی از علل مهمش مربیگری اسطوره آرژانتین و موفقیتهای این تیمه که همه رو امیدوار کرده

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

نمیدونم چرا جناب aQoa فقط پست های منو delet میکنه.....؟؟؟؟؟؟؟؟
    از دوستانی که طرفدار آرژانتین نیستن خواهش میکنم که spam ندن و به این تیم و یا شخصیتی توهین نکنند...
    با تشکر

9. 4 کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض اخبار تیم ملی آزژانتین

با اجازه اساتید یه سری اخبار رو اینجا میزارم تا دوستان هم استفاده کنند........

**لینول مسی جوان ترین کاپیتان جام جهانی افریقای جنوبی
    ليونل مسي، ستاره سرشناس تيم ملي ارژانتین در ديدار كشورش برابر يونان بازوبند كاپياني را بر بازو بست و بدين تربيت وي با 22 سال سن بعنوان جوان ترين كاپيتاني كه تاكنون در تاريخ مسابقات جام جهاني حضور داشته، معرفي شد.
    اين گزارش حاكي است، ديه گومارادونا سرمربي جنجالي آرژانتين با هفت تغيير عمده در تركيب اصلي به ديدار يونان رفت.
    در اين ديدار ماريو بولاتي را جانشين خاوير ماسكرانو كرد و گونزالو ايگواين نيمكت نشين شد تا ديه گو ميليتو بازيكن اينتر ميلان به جاي او در تركيب اصلي قرار بگیرد

.................................................. .................................................. .......................
    په له: مارادونا هر وقت به من نياز دارد، عاشقم مي‌شود
    په له اسطوره فوتبال برزيل با بيان اين كه ديه گو مارادونا همتاي آرژانتيني‌اش هر وقت به او نياز دارد، عاشقش مي‌شود، نشان داد كه ظاهرا جنگ لفظي بين اين دو تمامي ندارد.
    به گزارش كار گروه جام جهاني ايرنا، سايت گل روز چهارشنبه نوشت: په له در آخرين اظهار نظرهاي جنجالي خود در مورد مارادونا گفت: همه دنيا مي دانند كه مارادونا عاشق من است و مرا مي‌پرستد.
    وي افزود: وقتي برنامه تلويزيوني او در آرژانتين آغاز به كار كرد، به من زنگ زد. آنها شروع به جمع آوري اعانه در بوكاجونيورز كرده بودند و من آنجا بودم.
    مارادونا و په له كه بسياري آنها را بزرگترين بازيكنان تاريخ جهان مي دانند، مدت هاست از طرق مختلف به هم ناسزا مي‌گويند، به طوري كه مارادونا هم هفته پيش در يك كنفرانس مطبوعاتي به وي پيشنهاد كرده بود به موزه برگردد.
    په له در واكنش به حرف‌هاي اخير مارادونا تاكيد كرد: او هر زماني كه به توجه نياز دارد، به من احترام مي‌گذارد.
    وي همچنين در مورد گل لوييس فابيانو به ساحل عاج و اظهار نظر مارادونا كه گفته بود، برزيل براي قهرماني از هيچ كاري دريغ نمي‌كند، ادامه داد: به نظرم هر دوي ما هم كمي اين كار را انجام داده ايم. من با سرم و مارادونا با دستش.
    .................................................. .................................................. ......................
    براي تغيير توپ بازي‌هاي جام جهاني 2010
    مارادونا از پله، پلاتيني و بكن باوئر خواست از نفوذ خود استفاده كنند
    مارادونا سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين با تكرار انتقادهاي خود از جابولاني، توپ بازي‌هاي جام جهاني از پله، پلا‌تيني و بكن باوئر خواست با استفاده از نفوذ خود فيفا را براي تغيير توپ بازي‌هاي جام جهاني مجاب كنند.
    به گزارش ايلنا، ديه گو مارادونا گفت: با اينكه همه تيم‌هاي جام جهاني آفريقاي جنوبي از اين توپ استفاده مي‌كنند و شرايط زمين و توپ براي همه يكسان است اما تيم‌هايي كه بازيكنان پا به توپ دارند، بيش از ديگر تيم‌ها از جابولاني متضرر مي‌شود.
    مارادونا در تكرار انتقادهاي خود از توپ بازي‌هاي جام جهاني افزود: جابولاني چرخش طبيعي ندارد و از ديگر توپ‌ها كندتر مي‌چرخد. كنترل اين توپ در حركت‌هاي پا به توپ بسيار دشوار است و نمي‌توان آن را با دقت سانتر كرد.
    وي پس از ديدار با نيجريه نيز با انتقاد از اين توپ از پله و پلاتيني خواسته بود به جاي صحبت‌هاي بي‌جا درباره مربيگري او، اين توپ را امتحان كنند تا با مشكلات آن آشنا شوند.
    مارادونا كه پس از پيروزي برابر يونان صحبت مي‌كرد: از خبرنگاران منتقد تيم ملي آرژانتين نيز خواست با پس گرفتن انتقادهاي خود، از وي و بازيكنان تيم ملي عذرخواهي كنند.
    شايان ذكر است تيم ملي آرژانتين پس از پيروزي 2 بر صفر شب گذشته برابر يونان با 9 امتياز در صدر گروه دوم قرار گرفت و مي‌بايست در مرحله يك هشتم روز 6 تيرماه به مصاف مكزيك برود.
    .................................................. .................................................. ........................
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    انتقاد مسی از داور دیدار مقابل یونان

خبرگزاری فوتبال ایران - لیونل مسی، کاپیتان تیم ملی آرژانتین در پایان دیدار تیمش زبان به انتقاد از داور دیدار مقابل یونان گشود.
    به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، این ستاره جوان معتقد است که داور با نحوه قضاوتش، جلوی بازی خشن بازیکنان یونان را نگرفته است. مسی در این رابطه گفت: «داور طرفدار بازی کثیف بود و اجازه نداد ما بازی خودمان را انجام دهیم و امور را آنطور که می‌بایست، پیش ببریم.» لیونل مسی در مورد عملکردش در این بازی گفت: «به دنبال آن بودم که بهترین اتفاق برای هم تیمی‌هایم رخ دهد. برایم مهم نیست که به گل برسم یا نه. مهم‌ترین نکته برایم پیروزی تیم است.» به نظر می‌رسد روند قحطی گل مسی ادامه دارد و خودش باز هم به این نکته اشاره کرده که از این موضوع نگران نیست: «اصلا نگران اینکه به گل نمی‌رسم، نیستم. هر چند که واقعا دوست دارم برای آرژانتین به گل برسم.» مسی در پایان در مورد بازوبند کاپیتانی تیم ملی کشورش گفت: «روز بسیار ویژه و خاصی برای من بود و از حمایت هم تیمی‌هایم نیز برخوردار بودم که این هم تجربه جدیدی در نوع خود بود. باید بگویم که بر بازو بستن بازوبند کاپیتانی بارسلونا، دغدغه فکری‌ام نیست، چرا که در رختکن بارسا بازیکنانی هستند که سال‌هاست در تیم ما حاضرند و تجربیات زیادی دارند و آنها مقدم‌تر هستند.»
    .................................................. ...............................................
    مارادونا: حالا وقت عذرخواهي منتقدان ما است
    ديگو مارادونا پس از برتري 2 بر صفر برابر يونان اظهار داشت: پيش از شروع مسابقات جام‌جهاني بسياري از منتقدان از تيم خرده گرفتند و انتقادات مرگباري از آرژانتين كردند. خوشحالم اين نتيجه و دو برد قبلي به آنها نشان داد تصورات و انتقادات‌شان غلط است.

اين مربي كه تيمش با 9 امتياز به عنوان تيم اول از گروه دوم صعود كرد، افزود: حالا وقت آن رسيده كه همين آقايان منتقد بيايند و از تك تك اعضاي تيم عذرخواهي كنند.
    مارادونا ادامه داد: ‌تيم از لحاظ روحي و جسماني در اوج آمادگي است و بسيار باثبات و قدرتمند در دور يك هشتم نهايي شركت مي‌كند.
    .................................................. ................................................

من رهبر آرژانتين نيستم
    ليونل مسي تصريح كرد: من رهبر آرژانتين نيستم و دوست ندارم نقش مارادونا را در تيم بازي كنم. در بهترين حالت مي‌توانم مسي باشم و هيچ كس نمي‌تواند مسي دوم لقب بگيرند همانطور كه من نمي‌توانم مارادوناي دوم باشم.

وي افزود: نقشي كه مارادونا در زمان بازيگري خود داشت، هرگز در تاريخ فوتبال تكرار نمي‌شود. چهره كاريزماتيك ديه‌گو براي همه ما دوست‌داشتني و قابل احترام است و من با اين سن و اين ميزان از تجربيات خود را يكي از شاگردان كوچك مارادونا مي‌دانم.
    مسي ادامه داد: تيم مارادونا كار گروهي را به اوج رسانده و همه در خدمت نام آرژانتين هستند.

11. 10 کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اينا هم داشته باشيم بد نيست
    جاش خاليه واقعا

---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:52 AM ----------

یادش به خیر من عاشق باتی گل بودم

عجب مهاجمی بود

داره خودمونی میشه sakura's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    inferno

پيش فرض

نمیدونم چرا جناب aQoa فقط پست های منو delet میکنه.....؟؟؟؟؟؟؟؟
    از دوستانی که طرفدار آرژانتین نیستن خواهش میکنم که spam ندن و به این تیم و یا شخصیتی توهین نکنند...
    با تشکر
    منم باهات هم دردم
    Last edited by sakura; 23-06-2010 at 16:37.

14. این کاربر از sakura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

در بهترین حالت تو نیمه تهایی می خورن به هم
    پس در این صورت آرژانتین و برزیل تو فینال هستن

آرژانتین خط حمله مخوفی داره مسی هم که کم کم داره راه میوفته

فقط تو این 3 تا بازی دفاع آرژانتین خوب تست نشد

تو مراحل بالاتر فکر کنم با مشکل روبرو بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •