تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 36 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 354

نام تاپيک: شکایت قطعی از کم فروشان اینترنت

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

توقع داری شرکتی مثل شاتل که 10 میلیارد فقط پول زمین برجش هست رو به صلابه بکشند ؟؟؟؟ با چهارتا پست ؟ جدی باورت شده
    بچه ها در مورد ص ب ا ن ت صحبت کردند الان توی این فروم اسمشو میاری سانسورش میکنند..
    توقع داری یکی مثل( ش ا ن ه س ا ز زا د ه ) رو به دادگاه ببری؟
    زهی خیال باطل ....به حرفهای که زده میشه توجه نکن خودتون فکر کنین و با واقعیت تطبیق بدید
    موفق باشی عزی
    ز
    شما رفتی زمینشو متر کردی اومدی پست میزنی؟ با دلیل و مدرک حرف برن <تیکه خودت> برو سند منگوله دارشو بیار بعدا بگو چقدر میارزه. این تاپیک زده شده واسه هرکی دوست داره راهشو بدونه چیکار کنه. با فونت 4 بنویسم چشم شما عادت نداره هی فونتها رو بزرگ میکنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

توقع داری شرکتی مثل شاتل که 10 میلیارد فقط پول زمین برجش هست رو به صلابه بکشند ؟؟؟؟ با چهارتا پست ؟ جدی باورت شده
    بچه ها در مورد ص ب ا ن ت صحبت کردند الان توی این فروم اسمشو میاری سانسورش میکنند..
    توقع داری یکی مثل( ش ا ن ه س ا ز زا د ه ) رو به دادگاه ببری؟
    زهی خیال باطل ....به حرفهای که زده میشه توجه نکن خودتون فکر کنین و با واقعیت تطبیق بدید
    موفق باشی عزیز
    ببخشیدا ولی شما و امثال شما هرچی سرشون بیاد حقشون هست
    من شخصاً هیچ وقت نذاشتم کسی بهم زور بگه یا پول مفت بگیره . فعلاً که شیراز وقتی من زنگ میزنم صدای زنه میلرزه و مسئول دیگش هم میمونه چی بگه . چون میدونم شکایت کردم خیلی ترسیدن و گفت اشتراکت رو قطع میکنیم . یعنی من فقط منتظرم قطع کنن . مرد نیستم اگه شرکتشون رو تعطیل نکنم . همه مثل شما نیستن دوست عزیز که اگر زدن تو سرش بگن یکی دیگه هم بزن . من قبل از اینکه بخوان بزنن جوابشون رو میدم . فعلاً بدجوری ریختمشون بهم . دختره یک کلمه به من گفت تهران الکی گفته و مشکلی نداشتیم . پدرشو در آوردم . 3 روز تهران رو ول نمیکردم . همشون دیگه منو از صدا میشناسن . بجز 2 شب پیش بقیه شبا راحت 1.2 تا 1.5 گیگ دانلود میکنم . چرا ؟ چون بدجوری پریدم بهشون .

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

5 مهر تاییدی بر کم فروشی شاتل

قیمت را کم نمی کنیم!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by wichidika; 30-06-2010 at 17:01.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

قیمت را کم نمی کنیم!!!

کد:
    تا چهار تا بچه پرو و نخاله از پشت کوه نمک طرف این شرکت رو بگیرند معلومه قیمتها رو کم نمیکنه.

اینجا رو داشتید آقای شونه شاز زاییده فکر کنم پول موبایل رو گذاشته تو جیبش شماره موبایل نگذاشته . یا اینکه ترسیده کاربرا زنگ بزن بهش:

کد:

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تا چهار تا بچه پرو و نخاله از پشت کوه نمک طرف این شرکت رو بگیرند معلومه قیمتها رو کم نمیکنه.

اینجا رو داشتید آقای شونه شاز زاییده فکر کنم پول موبایل رو گذاشته تو جیبش شماره موبایل نگذاشته . یا اینکه ترسیده کاربرا زنگ بزن بهش:

کد:
    خداییش من نفهمیدم هنوز، اینا واسه چی میان اینقدر از شاتل طرفداری میکنن؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خداییش من نفهمیدم هنوز، اینا واسه چی میان اینقدر از شاتل طرفداری میکنن؟
    خیلی مشخصه شاتل از سیاست کثیف تفرقه بنداز و حکومت بکن داره استفاده میکنه سرعت یکسری ها رو میبره بالا و یکسری رو میاره پایین حالا هر دو طرف فکر می کنند طرف مقابل داره دروغ میگه کسی هم که تازه می خواد ثبت نام کنه خودش رو گول میزنه فکر می کنه اونی که سرعتش بالاست داره راست میگه در صورتی که ممکنه سرعتش پایین دربیاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام . من شکایتم داره به نتیجه نهایی میرسه و الان اگر کسی بخواد شکایت کنه شیراز بهترین موقع هست چون من همین هفته قرار شده یک روز وقت تعیین کنم برای مذاکرات با نماینده شرکت در تنظیم مقررات و فکر کنم برای کسی که الان شکایت کنه دیگه همه مراحل استعلام و .. طی شده باشه . احتمالاً میذارم 4 شنبه .فردا هرکی دوست داشت بره شکایت کنه . موفق باشید

8. 2 کاربر از farzad_sh_2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام . من شکایتم داره به نتیجه نهایی میرسه و الان اگر کسی بخواد شکایت کنه شیراز بهترین موقع هست چون من همین هفته قرار شده یک روز وقت تعیین کنم برای مذاکرات با نماینده شرکت در تنظیم مقررات و فکر کنم برای کسی که الان شکایت کنه دیگه همه مراحل استعلام و .. طی شده باشه . احتمالاً میذارم 4 شنبه .فردا هرکی دوست داشت بره شکایت کنه . موفق باشید
    دمت گرم نکه از تو یک بخاری بلند شه ما که شیراز نیستیم وگرنه میومدیم . 2 روز دیگه شاتل پر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه drim_w3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوبه . بالاخره شاید یک تکونی دادن بخودشون.

منم امروز رفتم واسه پیگیری ( 15 روزه که adsl قطعه ، البته اشکال از شاتل نبود یک سوییچ توی مرکز مخابرات

سوخته بوده) به آقای مینا ( همون که روبروی در میشینه ) گفتم پارس آنلاین اومده سرعت هاشو تا 2 مگ باز گذاشته

128 شما که تا 512 بازه ، یک مشت چرت و پرت گفت آخرش فهمیدم منظورش اینه که ترافیک 128 رو از 5 گیگ

کردیم 6 گیگ!

حداقل بفهمن رقباشون دارن چیکار می کنن شاید واسه حفظ بازار هم که شده اینا هم سرعتشون رو ببرن بالا.

اگه نباشه جاش خالی می مونه drim_w3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

واقعا این همه فکر می خواد؟
    اول میری جایی که مطمئن هستی خوبه قرار داد می بندی بعد با شاتل فسخ میکنه . اینجوری اگر نیم درصد هم احتمال داشت پور شرکت جدید پر بشه شما قبلا رزرو کردید. در ضمن کسی که بخواد از شاتل در بیاد و از اون ناراضی باشه دیکه فکر برگشتن رو نمیکنه حالا می خواد پورتهای شاتل پر باشه یا خالی.

من امروز از مخابرات پرسیدم من که الان شاتل هستم اگه بخوام برم یک شرکت دیگه (پارس آنلاین) پورتم رو به کس

دیگه ای نمیدین ؟ ( من 3 ماه تو نوبت بودم تا پورت خالی شد) گفت نه ، تا یک هفته پروت رو رزرو می کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •