به امید برد پر گل انگلیس![]()
لمپارد: آرزو ميكنم كاپلو بماند
خبرگزاري فارس: هافبك انگليس گفت: آرزو ميكنم تحت هر شرايطي پس از جامجهاني فابيو كاپلو مربي ما باقي بماند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه سانديتايمز فرانك لمپارد اظهار داشت: با فابيو كاپلو به نتايج خوبي در دو سال گذشته رسيديم و شرايط بهتري نسبت به گذشته پيدا كرديم. جدا از بازيهاي بحثانگيز كه در جام انجام داديم و مشكلات نيز به ما بازيكنان مربوط ميشود، معتقدم حضور وي براي تيم ملي ثمر بخش بوده است. آرزو ميكنم كماكان بتوانيم از وجود او بهره بگيريم.
هافبك عضو چلسي ادامه داد: بازيكنان انگليس هم قسم هستند كه در بازي آخر مقابل اسلووني برنده ميدان شوند و با كاپلو به دور يك هشتم نهايي و همين طور مراحل بالاتر برسند اما حتي اگر اتفاقي ناخوشايند روي دهد كه منجر به خروج انگليس از جام شود آرزو ميكنم كاپلو با تيم ملي باقي بماند و مسئولان اتحاديه امكان استمرار كاري او را فراهم كنند.
ياران اين بازيكن امروز عصر برابر اسلووني ديداري سرنوشتساز براي صعود دارند.
انتهاي پيام/
اميدواري مربي و كاپيتان تيم انگليس براي صعود به دور بعدي مسابقات
تهران - فابيو كاپلو مربي تيم ملي فوتبال انگليس و استيون جرارد كاپيتان اين تيم معتقدند: تيمشان بعد از يك شروع نه چندان خوب در جام جهاني سرانجام خود را براي سومين ديدار و قرار گرفتن در بين ۱۶تيم صعودكننده به دور بعد آماده ميكند. به گزارش روز چهارشنبه كار گروه جام جهاني ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه، جرارد در آستانه ديدار نهايي تيمش در گروه سي مقابل اسلووني گفت:
بازي خيلي مهمي را پيش رو داريم. اين ديدار براي ما حكم بازي مرگ و زندگي را دارد.
وي افزود: تمرين خيلي دقيقي را براي اين ديدار انجام دادهايم و نياز به يك بازي بينقص داريم و همين تصميم را نيز گرفته ايم.
گفتني است كه تيم انگليس تاكنون در ديدارهاي قبلياش برابر آمريكا و الجزاير به نتيجه مساوي دست يافته است.
يكي از دلايل نااميدي تيم انگليس براي كسب عنوان قهرماني جام عدم حضور مناسب وين روني مهاجم تيم منچستريونايتد بوده است.
كاپلو در مورد روني گفت: من با روني خيلي صحبت كرده ام. او مثل جرارد بازيكني مهم و يكي از بهترين بازيكنان دنيا است.
وي افزود: گاهي فشار روي چنين بازيكنان بزرگي خيلي زياد است، اما روني در تمرينات دو سه روز گذشته خيلي پيشرفت كرده و در مقابل اسلووني واقعا خوب ظاهر خواهد شد.
تيم انگليس در اين دوره از بازيها سايهاي از خود بوده است. جرارد در مورد اين عملكرد ضعيف تيم گفت: ما در دو بازي قبل آنگونه كه قبلا بوديم ظاهر نشديم. در ديدارهاي مقدماتي ما سريع، متحد و تاثيرگذار حاضر شديم.
وي افزود: اميدوارم در بازي مقابل اسلووني نيز خوب ظاهر شده و به گلهايي كه نياز داريم، دست پيدا كنيم.
كاپيتان تيم انگليس متقاعد شده كه تيمش برابر اسلووني خوب عمل خواهد كرد، وي افزود: من در تمرينات چند روز گذشته نشانههايي از عزم بازيكنان براي جبران انتقادها و پيروز شدن را شاهد بوده ام.
بعد از نتيجه بدون گل انگليس مقابل الجزيره گروهي از طرفداران بيرون زمين به هو كردن تيم پرداختند. جرارد در مورد اين مساله گفت: ميتوانم احساس طرفداران تيم را درك كنم. تعداد زيادي از هواداران با صرف مبالغ زياد به اينجا آمده اند، اما ما مسئوليتمان را قبول كردهايم و ميخواهيم تغييري در ديدگاه آنها ايجاد كنيم و موجب شادي و افتخار مردم كشورمان شويم.
باید به اسلوونی رحم نکنیم! تا میخوره! بهش گل بزنیم! چون اونا میدونن با یه مساوی هم میرن بالا و از همون ابتدای بازی دفاع رو میزارن تو شروع کارشون! ضمن اینکه نتیجه بازی آمریکا و الجزایر واسش مهمه و دوست داره اون بازی مساوی بشه! از اون طرف خیلی جالبه کا آمریکا و الجزایر هم به هیچ وجه دوست ندارند اسلوونی بازی رو ببره و برد انگلیس یا مساوی رو ترجیح میدن! ایشالا میزنیم! خسته شدم از بس مساوی گرفتیم!
راستی یه چیزی! دیروز میخواستم ویدیوی آخره بازی الجزایر که رونی از دست تماشاگرا ناراحت بود رو بزارم، ولی گفتم خوب نیست واسه تیم حاشیه به وجود میاد!هر چند فکر کنم رونی عذرخواهی کردش...
![]()
سلام
این مشکلی که تیم ما الان داره خیلی از تیم های دیگه هام دارن؟؟؟
کسایی که دیشب بازی آرژانتین را نگاه کرده باشن میدوونن که آرژانتین هم درست مث انگلیس تمامی حمله هاش بلوکه میشد و دوباره بریگشت... و ناهماهنگی بین بازیکنان هم معلوم بود...
کلن من امید دارم که امروز ساعت 18.30 تیم ما این مشکلات را رفع کرده باشه و یه بازی پر گل از سوی تیم ما باشه/.
سر آلکس فرگوسن احساس میکند در کمپ تم ملی انگلستان تنش وجود دارد. سر آلکس فرگوسن میگوید که وین رونی باید در آن راحت باشد و از آن لذت ببرد.
سر آلکس فرگوسن در خصوص بحران تیم ملی انگلستان در مسابقات جام جهانی با وین رونی در تماس بوده است.
وین رونی تا کنون جام جهانی نا راحت کننده ای را داشته و در تساوی ملال انگیز تیم ملی انگلستان در برابر 2 تیم ملی آمریکا و الجزایر به نظر نمیرسید او علاقه داشته باشد خشکسالی 9 ماه خود در گلزنی بین المللی را بشکند.
سر آلکس فرگوسن سر مربی باشگاه منچستر یونایتد طی مصاحبه ای با رادیو سیریوس ( Sirius Radio صدای نیویورک ) در این رابطه گفت: با بازیکن خود صحبت کرده و احساس میشده که در اردو تیم ملی انگلستان مشکلاتی وجود دارد. من هفته گذشته با وین رونی صحبت میکردم و تنها میگفتم که آرام باشید و سعی کنید از آن ( مسابقات جام جهانی ) لذت ببرید. من از آنچه در آنجا شنیده میشود احساس کردم تنشی در داخل و اطراف کمپ تیم ملی انگلستان وجود دارد. من مسابقه با تیم ملی الجزایر را تماشا نکردم اما من فقط احساس میکنم تیم ملی انگلستان تحت تأثیر قرار گرفته است. گاهی اوقات انتظارات میتواند گروه را از دریافت بازیکنان در سطح مورد نیاز نا توان کند.سر آلکس فرگوسن با کنایه به مشخصات فوتبال بالا زیر استاندارد های معمول خود اشاره میکند و در ادامه میگوید: مسابقات جام جهانی نا امید کننده بوده اما من احساس میکند میخواسته که باشد. من باید بگویم که با این سطح کیفیت نا امید شده ام و من در مجموع اصلاً تحت تأثیر قرار نگرفته ام.
سر آلکس فرگوسن معتقد است دلیل آن این است که بسیاری از بازیکنان از اثرات طولانی مدت در باشگاههای خود رنج میبرند. سر آلکس فرگوسن از وین رونی نام نمیبرد اما میگوید که این بدتر از مسابقات لیگ برتر انگلستان برای بازیکنان بوده. او چنین ادامه داد: ما فصلی در قاره اروپا داریم به ویژه در کشور انگلستان و این دشوار است. سپس 3 یا 4 روز پس از پایان فصل تمام بازیکنان با تیم ملیشان دیدار کردند و پس از یک فصل طولانی و سخت آنها زمان بیشتری با هم بوده اند. پرسیدن از بازیکنان برای ارائه بهترین سطح پس از یک فصل در کشور انگلستان یک کار واقعیست. بازیکنان تیم ملی آلمان در ماه ژانویه استراحت طولانی مدتی دارند و به نظر میرسد آنها همیشه در مسابقات جام جهانی بیش از انتظارات هر کس بهتر کار میکنند. با وجودی که آنها به قدرتمندی تیم ملی آلمان در گذشته نیستند آنها هنوز هم موفق به انجام کاری در مسابقات جام جهانی هستند.
سر آلکس فرگوسن در ادامه با عنوان وحشتناک در توصیف تیم ملی فرانسه با کاپیتانی پاتریس اورا میگوید: من انتظار نداشتم آنان پیشرفت کنند اما ما انتظار دیدن چیز بهتری داشتیم. به نظر میرسد نا هماهنگی بسیار در اردو تیم ملی فرانسه وجود دارد.
من فکر میکنم این برای آماده سازی بازیکنان بد بود که میدانستند ریموند دومنک پس از مسابقات جام جهانی میروید و لوران بلان جانشین وی میشود. آنها باید لوران بلان را به عنوان یک بیننده و یا دستیار و نگاه کننده با خود به همراه آورده باشند و شاید او آرام تحت تأثیر قرار دهد و یک هامورنی ( توازن ) را به تیم ملی آورده.
سر آلکس فرگوسن که با عملکرد خاویر هرناندز خرید جدید باشگاه منچستر یونایتد که در مسابقه در برابر تیم ملی فرانسه گلزنی کرد تحت تأثیر قرار گرفته بود در این خصوص گفت: او بسیار خوب بود. او تغییر مکان - سرعت و دیدن فضاهای خالی بسیار را به خوبی را نشان داد. من با عملکرد او بسیار راضی هستم.
همچنین سر آلکس فرگوسن در پاسخ به این سوال که چرا بسیاری از تیمها برای چنین فرمی تلاش میکردند گفت: او با فابیو کاپلو و دیگر سر مربیها موافق است. شما به صورت یکسان توازن را دریافت نمیکنید چرا که شما هر روز بازیکن ندارید. با یک باشگاه شما هر روز آنها را میبینید و شخصیتشان را میشناسید. سر مریبان تیمهای ملی لازم نیست که نقص آنها را بدانند.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از روزنامه Guardian چاپ انگلستان.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف های کینه ای هری ردنپ در مورد رونی:Tottenham Boss Harry Redknapp: No Premier League Team Would Have Bought Wayne Rooney After Performance Against Algeria
اسلوونی مسلما با همون شیوه امروز بازی خواهد کرد که اکثر تیم های جام جهانی !
یعنی دفاع ==> ضد حمله !
برای غلبه بر این شیوه هم باید تیم از لحاظ روحی آماده باشه و با حوصله بازی کنه ! امیدوارم امروز انگلیس اینگونه باشه ... حیف این تیم که حذف بشه اونم تویه گروهی که اسلوونی ، آمریکا و الجزایر هستن !
به امید پیروزی ...
FIFA World Cup. Group C. Wednesday 23 Jun 2010. KO 15:00 Ground: Nelson Mandela Bay StadiumSlovenia Vs England
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ بر گزاری مسابقه : 02 / 04 / 1389 ( چهار شنبه ).
ساعت بر گزاری مسابقه : 30 : 18 به وقت ایران.
توضیح: دیگر مسابقه این گروه ما بین 2 تیم ملی ایالات متحده آمریکا ( USA ) و الجزایر بر طبق روند همیشگی مسابقات جام جهانی در خصوص مسابقه سوم تیمهای حاضر در مسابقات جام جهانی در مرحله گروهی با مسابقه فوق به صورت همزمان و رأس ساعت 30 : 18 به وقت ایران بر گزار میشود.
مکان بر گزاری مسابقه : استادیوم Nelson Mandela Bay Stadium واقع در شهر Port Elizabeth کشور آفریقای جنوبی. همچنین این ورزشگاه با نام Port Elizabeth Stadium نیز شناخته میشود.
گنجایش کامل استادیوم : 48459 صندلی.
گروه بر گزاری مسابقات :
گروه C . همچنین این مسابقه سی و هفتمین مسابقه رقابتهای جام جهانی 2010 محسوب میشود.
اطلاعات حاشیه ای این 2 تیم تا قبل از بر گزاری این مسابقه :
1 - این 2 تیم تیم ملی تا کنون تنها در یک مسابقه دوستان در مقابل هم قرار گرفته اند. این مسابقه در تاریخ 05 / 09 / 2009 - به میزبانی تیم ملی انگلستان و در ورزشگاه Wembley Stadium, London بر گزار شد که در نهایت با پیروزی 2 - 1 تیم ملی انگلستان به پایان رسید.
پیش بینی چیدمان و ترکیب اصلی 2 تیم در این مسابقه به نقل از سایت Eurosport در قالب تصویر :
آخرین رنکینگ و امتیاز این 2 تیم ملی در رده مردان به نقل از سایت Fifa :
تیم ملی انگلستان :
در رنکینگ 8 با امتیاز 1068.
تیم ملی اسلوونی :
در رنکینگ 25 با امتیاز 860.
نتیجه 3 مسابقه اخیر تیم ملی اسلوونی در کلیه رقابتها :
Slovenia 2 - USA 2
Algeria 0 - 1 Slovenia
Slovenia 3 - 1 New Zealand
اسامی 23 بازیکن 2 تیم در این مسابقه در قالب تصویر :
تیم ملی انگلستان :
تیم ملی اسلوونی :
تیم داوری این دیدار :
قضاوت این دیدار بر عهده Wolfgang Stark داور 41 ساله از کشور آلمان خواهد بود. همچنین هموطنان وی Jan-Hendrik Salver و Mike Pickel به عنوان کمک داوران و Joel Aguilar از کشور السالوادور به عنوان داور چهارم وی را در این دیدار همراهی خواهند کرد.
نمائی درونی از استادیوم Nelson Mandela Bay Stadium :
نمائی بیرونی از استادیوم Nelson Mandela Bay Stadium :
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)