عزیز من شما متوجه نیستی منظور قانون رو مگه. قانون میگه پاها و بالا تنه به جز دستها مشمول آفسایده.یعنی هر یک از این اعضا از بدن مدافع که به دروازه خودشون نزدیکتر باشه اون ملاک خط آفسایده. در مورد مهاجم هم هر کدوم از این اعضاش که به دروازه نزدیکتر باشه همون ملاکه. یعنی تو این صحنه هایی که عکشهاش هشت پای مدافع ملاک خط آفسایده و سر مهاجم هم نشون دهنده مکان مهاجم.
نظر من اینه که در بازی فرانسه و مکزیک سر مهاجم مکزیک از پای مدافع فرانسه عقبتر بود و آفساید نبود. اما در بازی شیلی و سوییس تقریبا از سینه بازیکن شیلی به بالا جلوتر از پای بازیکن سوییس بوده.
من فکر میکنم شما اشتباه برداشت کردی قانون رو که مثلا فقط پا ملاکه یا فقط بالا تنه ملاکه و محل مثلا پای مدافع با بالا تنه مهاجم مقایسه نمیشه و اعضای مشابه با هم مقایسه میشن. در صورتی که همون جور که قبلا گفتم هر یک از این اعضا که به دروازه نزدیکتر باشن میشه نشان دهنده مکان بازیکن در زمین. به همین راحتی
ضمن اینکه باید بازم بگم که این اشتباه جندان هم بزرگ نبود چون خود فیفا هم به کمک داورها توصیه میکنه در صورت شک داشتن این صحنه ها رو نگیرن. ولی اشتباه داور عربستانی فوق العاده میتونه نمره منفی بدی برای این تیم داوری داشته باشه.