شما رفتی زمینشو متر کردی اومدی پست میزنی؟ با دلیل و مدرک حرف برن <تیکه خودت> برو سند منگوله دارشو بیار بعدا بگو چقدر میارزه. این تاپیک زده شده واسه هرکی دوست داره راهشو بدونه چیکار کنه. با فونت 4 بنویسم چشم شما عادت نداره هی فونتها رو بزرگ میکنی.
شما رفتی زمینشو متر کردی اومدی پست میزنی؟ با دلیل و مدرک حرف برن <تیکه خودت> برو سند منگوله دارشو بیار بعدا بگو چقدر میارزه. این تاپیک زده شده واسه هرکی دوست داره راهشو بدونه چیکار کنه. با فونت 4 بنویسم چشم شما عادت نداره هی فونتها رو بزرگ میکنی.
ببخشیدا ولی شما و امثال شما هرچی سرشون بیاد حقشون هست
من شخصاً هیچ وقت نذاشتم کسی بهم زور بگه یا پول مفت بگیره . فعلاً که شیراز وقتی من زنگ میزنم صدای زنه میلرزه و مسئول دیگش هم میمونه چی بگه . چون میدونم شکایت کردم خیلی ترسیدن و گفت اشتراکت رو قطع میکنیم . یعنی من فقط منتظرم قطع کنن . مرد نیستم اگه شرکتشون رو تعطیل نکنم . همه مثل شما نیستن دوست عزیز که اگر زدن تو سرش بگن یکی دیگه هم بزن . من قبل از اینکه بخوان بزنن جوابشون رو میدم . فعلاً بدجوری ریختمشون بهم . دختره یک کلمه به من گفت تهران الکی گفته و مشکلی نداشتیم . پدرشو در آوردم . 3 روز تهران رو ول نمیکردم . همشون دیگه منو از صدا میشناسن . بجز 2 شب پیش بقیه شبا راحت 1.2 تا 1.5 گیگ دانلود میکنم . چرا ؟ چون بدجوری پریدم بهشون .
قیمت را کم نمی کنیم!!!![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by wichidika; 30-06-2010 at 17:01.
تا چهار تا بچه پرو و نخاله از پشت کوه نمک طرف این شرکت رو بگیرند معلومه قیمتها رو کم نمیکنه.
اینجا رو داشتید آقای شونه شاز زاییده فکر کنم پول موبایل رو گذاشته تو جیبش شماره موبایل نگذاشته . یا اینکه ترسیده کاربرا زنگ بزن بهش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خداییش من نفهمیدم هنوز، اینا واسه چی میان اینقدر از شاتل طرفداری میکنن؟
خیلی مشخصه شاتل از سیاست کثیف تفرقه بنداز و حکومت بکن داره استفاده میکنه سرعت یکسری ها رو میبره بالا و یکسری رو میاره پایین حالا هر دو طرف فکر می کنند طرف مقابل داره دروغ میگه کسی هم که تازه می خواد ثبت نام کنه خودش رو گول میزنه فکر می کنه اونی که سرعتش بالاست داره راست میگه در صورتی که ممکنه سرعتش پایین دربیاد.
سلام . من شکایتم داره به نتیجه نهایی میرسه و الان اگر کسی بخواد شکایت کنه شیراز بهترین موقع هست چون من همین هفته قرار شده یک روز وقت تعیین کنم برای مذاکرات با نماینده شرکت در تنظیم مقررات و فکر کنم برای کسی که الان شکایت کنه دیگه همه مراحل استعلام و .. طی شده باشه . احتمالاً میذارم 4 شنبه .فردا هرکی دوست داشت بره شکایت کنه . موفق باشید
دمت گرم نکه از تو یک بخاری بلند شه ما که شیراز نیستیم وگرنه میومدیم . 2 روز دیگه شاتل پر.
خوبه . بالاخره شاید یک تکونی دادن بخودشون.
منم امروز رفتم واسه پیگیری ( 15 روزه که adsl قطعه ، البته اشکال از شاتل نبود یک سوییچ توی مرکز مخابرات
سوخته بوده) به آقای مینا ( همون که روبروی در میشینه ) گفتم پارس آنلاین اومده سرعت هاشو تا 2 مگ باز گذاشته
128 شما که تا 512 بازه ، یک مشت چرت و پرت گفت آخرش فهمیدم منظورش اینه که ترافیک 128 رو از 5 گیگ
کردیم 6 گیگ!
حداقل بفهمن رقباشون دارن چیکار می کنن شاید واسه حفظ بازار هم که شده اینا هم سرعتشون رو ببرن بالا.
من امروز از مخابرات پرسیدم من که الان شاتل هستم اگه بخوام برم یک شرکت دیگه (پارس آنلاین) پورتم رو به کس
دیگه ای نمیدین ؟ ( من 3 ماه تو نوبت بودم تا پورت خالی شد) گفت نه ، تا یک هفته پروت رو رزرو می کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)