تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 34 اولاول ... 23293031323334 آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 334

نام تاپيک: تاپیک تیم ملی فرانسه

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ای فرانـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــسه...
    واقعا جاش تو مراحل بالا (یک هشتم، یه چهارم و همینطوره اگه بالا میرفت) خالی میمونه! هرچی فکر میکنم میبینم جام جهانیه بدون فرانـــــــــــــــــسه اصلا دلچسب نیست!!!

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

این موج ببند ببند فکر کنم پروژه جدید باشه آره؟
    خوب شاید یه نفر بخواد اینجا صحبت کنه.تا آخر جام صبر کنید.

از اول باید این بابا رو از دب اکبر آویزون میکردن تا این همه بلا سر فرانسه نیاره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

خوشحالم تیمی که با تقلب بالا اومد با آبروریزی به معنای تمام هم حذف شد.(کار خدا رو ببین)

4. 2 کاربر از harrypotter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان
    تاپیک بسته نمیشه
    اینقدر تو تاپیک درخواست نکنین !!!
    اگه اینقدر اسپم نداده بودین
    خود تاپیک رفته بود پایین

6. 5 کاربر از Amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببخشيد من فقط شوخي كردم

آخر فروم باز Mr Andersson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود;

اولا جواب یه سری.......... رو بدم که بیکاری زده به سرشون فقط بلدن به جایه درست صحبت کردن بیان ....... بگن:

تبریک! اولین گل که دریافت شد جناب گورکاف(ژورکوف) هم اخراج شد : دی
    شما گزارشکری؟ میخوای بگی خونتون تلویزیون داره؟ آفرین آفرین... بزن اون کانال کارتونتو ببین.

گل اول رو تسلیت میگم انشاالله جام بعدی که با تقلب فرانسه نیومد تو جام حرفی واسه گفتن داشت باشه .
    شما هم تو بخش خبری نه؟ برو ایرلند پیتزا بخور اینو برا بقیه فوروارد هم بکن خا... چون کسی اینا رو نمیدونه... تازه مارادونا هم با دست گل زده.. تازه گل خداداد به عربستان آفساید نبود! مرد حسابی شما طرفدار فوتبال روراست و بدون قاب بازی هستی برو به اون ایتالیایی ها یاد بده.. نمیخواد برا ما طرفدار ایرلند بشی.
    تبریک مجدد چهارمی رو دریافت نکردید
    دو کلام از مادر عروس.
    دیگه طرفدارای فرانسه هم تو تاپیک نمیان.
    در عوضش بیکار چقدر زیاد شده نه؟؟
    آخ چه خوشحال شدم
    آخی.. تازه برات قاقا لی لی هم قراره بگیرن.
    فرانسه تو این بازی نشون داد تیمی در حد و اندازهای مالدیو خودمونه
    آره... مالدیو هم که سرور ایتالیاست.. همه میدونن. دو روز دیگه شما رو هم میبینیم.
    خب تسلیتی میگم به تمام فرانسه دوستان بچه ها هم زحمت کشیدن بلیط برگشت رو رزرو کردن آنلکا هم که هول بود زودتر از همه رفت ولی حیف شد دوست داشتم تو 1/4 به دست ما حذف میشدین ولی عجل امون نداد
    دختره تیم باباته؟ به دست مااااا ... اوه چی میگه طرف. خخخخخخخخخخخخخخخخ.

(فقط) از بر و بچ با احترام و باحال پی سی که طرفدار تیم خودشون بودن و در عین حال برای ما طرفداران فرانسه احترام قائل شدند و حرف بی خود نزدند کمال تشکر رو داریم.. من به شخصه تو تاپیک تیم دیگه ای نظر ندادم.. مثلا زمان بازی بد یا نتیجه ی بد آلمان و انگلیس و برزیل و اسپانیا و غیره (منهای تیم زیر آبی روی ایتالیا که البته جای نظر ندارن اصلا) و انتظار داشتم بقیه کاربران هم ادب سرشون بشه نیان اینجا برای ما مسخره بازی راه بندازن.. که چی مثلا؟ خوب باخت ... اصلا با بهترین مربی جهان باخت که چی؟ شما کاسبی این وسط؟ خوب یه سال هم میزنه تیم شما اینطوری میشه. واقعا .... دم دوستان گرم و از اول هم گفتم این پژو زیر پای این پیرمرد دیوانه بالای 10 تا سرعت نمیره ولی سقوطش میده. منتظر تحول رولان بلان باشید.

9. 2 کاربر از Mr Andersson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

دیگه طرفدارای فرانسه هم تو تاپیک نمیان.
    کی گفته!!!
    همیشه فقط فرانسه

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام
    بازی دیشبو دیدم وو متاسف شدم که فرانسه حذف شد
    تیم این دوره بهتره بگیم اصلا تیم نبود
    مربی خوبی هم نداشت
    بازیکنا هم تو سطح اندازه های خودشون هم نبودن مثل ریبری
    دفا متزلزل بود میانه میدون هم از یه رهبر بزرگ بی بهره بود که نشون میده رفتن زیدان چه ضربه بزرگی به فرانسه زد
    خط حمله هم بی انگیزه بود آنلکا همون بهتر که اخراج شد
    تو بازی دیشب هم فرانسه بد شانس بود.اخراج گورکف یه تصمیم خصمانه بود

ما همیشه پشت فرانسه هستیم و امیدواریم که تو یورو 2012 موفق بشیم

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

سایت گل :
    امانوئل پتی، ستاره سابق تیم ملی فرانسه در مورد رئیس فدراسیون فوتبال این کشوراگر او نمی خواهد استعفا دهد، باید با اردنگی از جایگاهش او را کنار انداخت.»

13. این کاربر از maziarzar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه salarhiv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درود;

اولا جواب یه سری.......... رو بدم که بیکاری زده به سرشون فقط بلدن به جایه درست صحبت کردن بیان ....... بگن:

شما گزارشکری؟ میخوای بگی خونتون تلویزیون داره؟ آفرین آفرین... بزن اون کانال کارتونتو ببین.

شما هم تو بخش خبری نه؟ برو ایرلند پیتزا بخور اینو برا بقیه فوروارد هم بکن خا... چون کسی اینا رو نمیدونه... تازه مارادونا هم با دست گل زده.. تازه گل خداداد به عربستان آفساید نبود! مرد حسابی شما طرفدار فوتبال روراست و بدون قاب بازی هستی برو به اون ایتالیایی ها یاد بده.. نمیخواد برا ما طرفدار ایرلند بشی.

دو کلام از مادر عروس.

در عوضش بیکار چقدر زیاد شده نه؟؟

آخی.. تازه برات قاقا لی لی هم قراره بگیرن.

آره... مالدیو هم که سرور ایتالیاست.. همه میدونن. دو روز دیگه شما رو هم میبینیم.

دختره تیم باباته؟ به دست مااااا ... اوه چی میگه طرف. خخخخخخخخخخخخخخخخ.

(فقط) از بر و بچ با احترام و باحال پی سی که طرفدار تیم خودشون بودن و در عین حال برای ما طرفداران فرانسه احترام قائل شدند و حرف بی خود نزدند کمال تشکر رو داریم.. من به شخصه تو تاپیک تیم دیگه ای نظر ندادم.. مثلا زمان بازی بد یا نتیجه ی بد آلمان و انگلیس و برزیل و اسپانیا و غیره (منهای تیم زیر آبی روی ایتالیا که البته جای نظر ندارن اصلا) و انتظار داشتم بقیه کاربران هم ادب سرشون بشه نیان اینجا برای ما مسخره بازی راه بندازن.. که چی مثلا؟ خوب باخت ... اصلا با بهترین مربی جهان باخت که چی؟ شما کاسبی این وسط؟ خوب یه سال هم میزنه تیم شما اینطوری میشه. واقعا .... دم دوستان گرم و از اول هم گفتم این پژو زیر پای این پیرمرد دیوانه بالای 10 تا سرعت نمیره ولی سقوطش میده. منتظر تحول رولان بلان باشید.

اقا درسته یه سری به طرفدارای فرانسه بی احترامی کردن و من هم که طرفدار ارژانتین هستم از این وضیعت فرانسه به شدت نا راحتم
    اما به نظرم این خیلی مسخرست که شما بگردی یه سری حرفارو جدا کنی و به بچگانه ترین شکل ممکن جواب بدی. این حرفا و این طور جواب دادن ها واسه بچه های 14,15 سالست.
    حالا بازم اگه دوست داری جواب منو همونجوری بده.

امیدوارم با اومدن سر مربی جدید فرانسه دوباره قدرت قبلشو به دست بیاره و بازهم با بازیهای زیباش هممونو شگفت زده کنه و دوباره از مدعیان باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •