تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: مشاوره در مورد کنکور مجدد

اگه نباشه جاش خالی می مونه NOjAN.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مملکت فیلتر شده !!!

پيش فرض مشاوره در مورد کنکور مجدد

با سلام خدمت دوستان ...
    بنده یه مشاوره می خواستم ...
    الان دارم تو دانشگاه آزاد کرج تو رشته الکترونیک تحصیل می کنم و ورودی سال 88 هستم . مشمول سربازی هستم و در کنکور 88 نرم افزار زنجان (روزانه) قبول شدم و نرفتم . می خواستم ببینم برای سال 90 می تونم دوباره کنکور سراسری بدم ؟؟؟ می خوام اینو بدونم که باید از کنکور 88 که روزانه قبول شدم 1 سال بگذره یا 2 سال ... و اگرم تونستم و کنکور دادم و قبول شدم آیا امکانش هست که از آزاد انصراف بدم و سراسری ثبت نام کنم ؟؟ چون شنیدم کسایی که مشمول نظام وظیفه هستن نمی تونن این کارو بکنن ... و سوال آخر اینکه آیا واحدهایی که تو دانشگاه آزاد پاس کردم تو سراسری تطبیق می دن یا نه ؟؟؟
    اگر کسی بتونه جوابش رو به صورت پیغام خصوصی یا به هر طریق دیگه ای برام بفرسته واقعا ممنون می شم . چون الان بلاتکلیفم که بشینم واسه کنکور 90 بخونم یا نه .
    ممنون و متشکر ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

1 . سال 90 ميتوني كنكور بدي ، يك سال بگذره كافيه
    2. سال 90 نميتوني كنكور بدي چون بعد انصراف بايد بري خدمت
    3. تطبيق ميدن ، مشكلي نداره

3. این کاربر از Macushla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsaaaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درس هایی که در دانشگاه آزاد اسلامی گذرونده شدند به هیچ وجه در دانشگاه های دولتی معادلسازی نمی شوند.

5. 2 کاربر از ehsaaaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درس هایی که در دانشگاه آزاد اسلامی گذرونده شدند به هیچ وجه در دانشگاه های دولتی معادلسازی نمی شوند.
    انگار عمومیا بالای 17 رو فقط این کارو می کنن.

7. 3 کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مملکت فیلتر شده !!!

پيش فرض

ولی من از دفتر گروهمون هم تو دانشگاه پرسیدم گفتن که تطبیق می دن ... شما چقدر از چیزی که می گی اطمینان داری ؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی من از دفتر گروهمون هم تو دانشگاه پرسیدم گفتن که تطبیق می دن ... شما چقدر از چیزی که می گی اطمینان داری ؟؟؟
    به نظر من که اصلا این کار رو نکن و دوباره کنکور نده چون:
    شما سال 90 بخوای کنکور بدی موقع اعلام نتایجش ترم 4 رو تموم کردی و اگر قبول شده باشی و بخوای انصراف بدی هزینه بسیار سنگینی رو بابت انصراف باید به دانشگاه آزاد بپردازی.(دانشجویان فقط تا پایان ترم دوم بهشون هزینه ی انصراف تعلق نمی گیره.)
    من 99% به حرفی که زدم مطمئنم.چون یک مورد رو که به چشمم دیدم(دوست صمیمیم بود) و چندین مورد هم شنیدم که معادلسازی نکردن!شما در دفتر گروهتون از کی پرسیدی؟کارشناس گروه؟اگر از کارشناس گروه پرسیدی اصلا به حرفش اعتماد نکن چون اکثر مواقع به خاطر اطلاعات کمشون،دانشجویان رو گمراه می کنند.حداقل از معاونت آموزشی یا رییس اداره ی آموزش دانشگاهتون می پرسیدی بهتر بود.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من هم كاملا مطمئن بودم چون چندين مورد رو ديدم كه معادل سازي كردن ، و خودم هم ميخوام تابستون از دانشگاه ازاد ترم تابستوني بردارم و بعد تطبيق بدم ، دانشگاه هم گفت مشكلي نداره .

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم كاملا مطمئن بودم چون چندين مورد رو ديدم كه معادل سازي كردن ، و خودم هم ميخوام تابستون از دانشگاه ازاد ترم تابستوني بردارم و بعد تطبيق بدم ، دانشگاه هم گفت مشكلي نداره .
    عجب!!!یعنی شما دانشگاه دولتی (مثلا دانشگاه تهران) درس می خونی می خوای ترم تابستان رو در دانشگاه آزاد بر داری؟؟!!!!اصلا همچین چیزی امکان نداره!!!

بعدشم مهمان شدن(در دانشگاه آزاد به آزاد رو عرض می کنم) اصلا هیچ ربطی به معادلسازی نداره و از ضوابط معادلسازی پیروی نمی کنه و نمرات دانشجویان مهمان به واحد مبدا ارسال میشه و مستقیما (بدون هیج گونه تطبیق و معادلسازی )وارد کارنامه ی دانشجو می شه.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مملکت فیلتر شده !!!

پيش فرض

به نظر من که اصلا این کار رو نکن و دوباره کنکور نده چون:
    شما سال 90 بخوای کنکور بدی موقع اعلام نتایجش ترم 4 رو تموم کردی و اگر قبول شده باشی و بخوای انصراف بدی هزینه بسیار سنگینی رو بابت انصراف باید به دانشگاه آزاد بپردازی.(دانشجویان فقط تا پایان ترم دوم بهشون هزینه ی انصراف تعلق نمی گیره.)
    من 99% به حرفی که زدم مطمئنم.چون یک مورد رو که به چشمم دیدم(دوست صمیمیم بود) و چندین مورد هم شنیدم که معادلسازی نکردن!شما در دفتر گروهتون از کی پرسیدی؟کارشناس گروه؟اگر از کارشناس گروه پرسیدی اصلا به حرفش اعتماد نکن چون اکثر مواقع به خاطر اطلاعات کمشون،دانشجویان رو گمراه می کنند.حداقل از معاونت آموزشی یا رییس اداره ی آموزش دانشگاهتون می پرسیدی بهتر بود.
    هزینه ی انصراف چقدر هستش به نظرت ؟؟؟ یعنی اینقدر هست که به دانشگاه دولتی قبول شدن نمی ارزه ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

عجب!!!یعنی شما دانشگاه دولتی (مثلا دانشگاه تهران) درس می خونی می خوای ترم تابستان رو در دانشگاه آزاد بر داری؟؟!!!!اصلا همچین چیزی امکان نداره!!!

بعدشم مهمان شدن(در دانشگاه آزاد به آزاد رو عرض می کنم) اصلا هیچ ربطی به معادلسازی نداره و از ضوابط معادلسازی پیروی نمی کنه و نمرات دانشجویان مهمان به واحد مبدا ارسال میشه و مستقیما (بدون هیج گونه تطبیق و معادلسازی )وارد کارنامه ی دانشجو می شه.

عزيز من دروغ كه نميگم ، در مورد معادل سازي ازاد تو دولتي نمونه هاش رو ديدم .
    مثلا يكي از همكلاسيام از تغذيه ازاد اومده ، دولتي

]

منم دولتيم و چون دانشگاه ترم تابستوني نداشت ، گفت عمومي ها رو تو ازاد ميتوني برداري .
    حالا ديگه باور ميكني يا نه با خودت
    Last edited by Macushla; 14-05-2011 at 20:10.

14. 2 کاربر از Macushla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •