منظورت اینه که این عکسی که گذاشتم شبیه اونی که میخوای نشده یا فایل PSD؟ یخورده بیشتر توضیح بده ببینم ایراداش کجاست؟
اینم عکس هر دوتاش:
(راستشو بخوای من تفاوت چندانی نمی بینم؛ در ثانی من که گفتم به خوبی طرح اصلی نمی شه. حالا بگو تا ببینم چی میشه.)
منظورت اینه که این عکسی که گذاشتم شبیه اونی که میخوای نشده یا فایل PSD؟ یخورده بیشتر توضیح بده ببینم ایراداش کجاست؟
اینم عکس هر دوتاش:
(راستشو بخوای من تفاوت چندانی نمی بینم؛ در ثانی من که گفتم به خوبی طرح اصلی نمی شه. حالا بگو تا ببینم چی میشه.)
Last edited by pcnondaily; 22-06-2010 at 07:37.
بیا من یه ویرایش دیگه هم روش کردم. اما دیگه بیشتر از این نمی تونم واسش وقت بزارم، شرمنده. امیدوارم به درد بخور باشه:
(این پیش نمایش هایی که من میزام، JPEG شده فایل PSD هست، نمی دونم منظورت از "اصلا شبیه فایل اورجینال نشدهحتی شبیه پیشنمایشی که گذاشتی هم نشده" چیه؟!)
نمونه:
مقایسه:
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی اون آموزشش خیلی حجیم بود، بیخیالش شدم!
من وقتی PSD شما رو باز می کردم یک سوال می پرسید که بعضی از لایه ها نیاز به آپدیت دارند ، آیا آپدیت شوند ؟منظورت اینه که این عکسی که گذاشتم شبیه اونی که میخوای نشده یا فایل PSD؟ یخورده بیشتر توضیح بده ببینم ایراداش کجاست؟
من هم وقتی آپدیت رو زدم PSD رو این طوری نمایش داد :
اما وقتی رو NO کلیک می کنم درست نشون میده ، به هر حال مشکل از من بود ببخشید .
خیلی ممنون از زحمتی که کشیدی ، انشا الله موفق و پیروز باشی .![]()
احتمالا به خاطر نسخه های متفاوت فوتوشاپ باشه. من توی CS4 کارکردم.
![]()
من هم توی CS4 باز کردماحتمالا به خاطر نسخه های متفاوت فوتوشاپ باشه. من توی CS4 کارکردم.![]()
نمی دونم! این خطا معمولا وقتی پیش میاد که یه فونت نصب نباشه یا تنظیمات یه لایه پشتیبانی نشه یا همچین چیزایی...
به هر حال، بیخیال!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)