جو چیه دادا .همون رئال که خیلی بیشتر از رونالدو می خواست مسیو بخره. حالا قیمت بازیکنا خیلی مهمه؟
شما هم الکی جو نده.![]()
حرف شما درسته ولی منظور من قیمت معنوی بازیکن بود.
تو تاپیک پرتغال یه سری بزنید ببینید چه خبره؟! منظور من میاد دستتون
جو چیه دادا .همون رئال که خیلی بیشتر از رونالدو می خواست مسیو بخره. حالا قیمت بازیکنا خیلی مهمه؟
شما هم الکی جو نده.![]()
حرف شما درسته ولی منظور من قیمت معنوی بازیکن بود.
تو تاپیک پرتغال یه سری بزنید ببینید چه خبره؟! منظور من میاد دستتون
دوستان تاپیک داره منحرف میشه لطفا الکی پست ندین
Last edited by sakura; 22-06-2010 at 15:51.
به روی چشم
مارادونا تيمش را کانديداي قهرماني نميداند
سر مربي تيم ملي آرژانتين امروز در گفتگو با خبرنگاران با خط زدن روياي بالا بردن جام جهاني فوتبال توسط تيم ملي آرژانتين در ذهن طرفدارانش اعلام کرد "ما کانديداي قهرماني نيستيم."
آرژانتین که در دو مسابقه اول گروهی شگفت انگیز ظاهر شده است، انتظارات فراوانی را در میان تماشاچیان و طرفداران تیم آبی و سفید آرژانتین برانگیخته و بسیاری از آنها از هم اکنون این تیم را به عنوان قهرمان جام جهانی فوتبال آفریقای جنوبی انتخاب کرده اند.
با این همه مارادونا در کنفرانسی مطبوعاتی و با اشاره به این نکته که یک اشتباه یا یک بازی قوی از جانب حریف می تواند همه چیز را به نابودی بکشاند، تلاش کرد این انتظارات را مهار یا خنثی کند.
مارادونا در گفتگو با خبرنگاران گفت: "ما اینجا هستیم تا برای قهرمانی جام جهانی مبارزه کنیم، و من چیزهایی از شدت انتظاراتی که از تیم ما دارند شنیده ام. من دوست ندارم قبل یا طی مسابقات کاندیدای قهرمانی شده باشم." با این همه وی تایید کرد از عملکرد تیمش در بازی های نخستین رقابتهای جام جهانی رضایت دارد.
بر اساس گزارش سایت گل، مارادونا به خبرنگاران گفت:" من از عملکردی که از جانب تیمم می بینم راضی هستم. ما خط دفاع یکپارچه ای داریم و به طور دائم حمله می کنیم. اما مسابقات تازه آغاز شده است. این درست مانند رقابتهای اتومبیلرانی است و ما تازه در مرحله گرم کردن موتورها هستیم."
کد خبر : 20713 زمان ارسال خبر : سهشنبه 01/04/1389 ساعت : 17:26
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نمیدونم این گزارشگرا چجوری از این جمله مارادونا این نتیجه رو گرفتن ؟!مارادونا در گفتگو با خبرنگاران گفت: "ما اینجا هستیم تا برای قهرمانی جام جهانی مبارزه کنیم، و من چیزهایی از شدت انتظاراتی که از تیم ما دارند شنیده ام. من دوست ندارم قبل یا طی مسابقات کاندیدای قهرمانی شده باشم."
منظورش این بوده که از الان نگید آرژانتین قهرمانه و باید دید چه اتفاقی میفتهاین جمله عین سیاست و تواضع هست
با این وضعی که هست ( آفریقا - فرانسه : 2-1 و اروگوئه - مکزیک : 1-0 « البته فعلا » ) و اگه آرژانتین توی گروهش سر گروه بشه ( احتمالش زیاده ) توی مرحله بعد به مکزیک میکنیم
حالا باید ادامه بازی رو ببینیم.
به مکزیک میخوریم (نه میکنیم )
کاش جایه مسی رو مارادونا عوض میکرد میزاشتش بال راست همون پستی که تو بارسلونا بازی میکنه![]()
مسی همه جا بازی می کنه. توانایی داره ماشالاکاش جایه مسی رو مارادونا عوض میکرد میزاشتش بال راست همون پستی که تو بارسلونا بازی میکنه![]()
![]()
دوستان داره گریم میگیره از حذف آفریقا
امیدوارم آرژانتین امشب برد پر گلی داشته باشه و بازی بعد این مکزیکیای کثیف رو لوله کنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)