تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 83

نام تاپيک: GPRS

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوست عزیز من الان دارم با 30 کیلوبایت دانلود میکنم ...پینگ هم معمولا بین 500 میچرخه....فوق العاده هست....اصلا این شرکت های adsl باید جمع کنند یا ارزون کنند...خوبیکه این داره هر جا باشی میتونی کانکت بشی.
    محدودیت هم که نداره...در واقع الان من با 10 هزار اینترنت 256 کیلوبیت خریدم....

راستی کینگ عزیز شما میتونی 1 بلوتوث بخری با اون کانکت بشی...2 تومنه بلوتوث....من که نوکیا دارم با بلوتوث کانکت میشم...
    آقا یه جا در مورد این اتصال با بلوتوث خونده بودم حدود 6-7ماه پیش بود داستانش چیه ؟
    چون الان رفتم بازار نزدیک خونمون تو تجریش میگه کابل سامسونگ تموم کردیم یا برو فردا بیا یا برو از جمهوری بگیر که دیگه میخوام فردا برم جمهوری علاالدین بخرم آخه موبایلم فقطبا کابل خودش ساپورت میشه
    قیمتش هم 3 تومنه ولی این بلوتوثی که شما میگی 2 تومن میدونم از همین ناخنی هاست و بهتر هم هستش میشه به همه گوشیها وصل کرد و بهتر از اینه که ما یک گوشی داشته باشیم ولی فقط یه نوع خاص گوشی رو ساپورت کنه اگر این بلوتوث کار ما رو راه بندازه که اولویت با همین بلوتوث هست چون دیگه میتونم برای لپتاپم هم اینترنت بفرستم ....هورا !!!

ولی دقیق نمیدونم داستانش چیه میشه یه توضیح بدی ؟
    دمت گرم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ببین اگر گوشیت یک برنامه جانبی مثل p30 suite تو نوکیا داشته باشه می تونی راحت کانکت بشی اونجا که می خوای وصل بشی به جای کابل باید بلوتوس رو انتخاب کنید. من امتحان کردم فایده نداشت تو منطقه ما .اگر سرویست راه افتاد خوب یک تست از speedtest بگیر تا ما هم ببینیم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا یه جا در مورد این اتصال با بلوتوث خونده بودم حدود 6-7ماه پیش بود داستانش چیه ؟
    چون الان رفتم بازار نزدیک خونمون تو تجریش میگه کابل سامسونگ تموم کردیم یا برو فردا بیا یا برو از جمهوری بگیر که دیگه میخوام فردا برم جمهوری علاالدین بخرم آخه موبایلم فقطبا کابل خودش ساپورت میشه
    قیمتش هم 3 تومنه ولی این بلوتوثی که شما میگی 2 تومن میدونم از همین ناخنی هاست و بهتر هم هستش میشه به همه گوشیها وصل کرد و بهتر از اینه که ما یک گوشی داشته باشیم ولی فقط یه نوع خاص گوشی رو ساپورت کنه اگر این بلوتوث کار ما رو راه بندازه که اولویت با همین بلوتوث هست چون دیگه میتونم برای لپتاپم هم اینترنت بفرستم ....هورا !!!

ولی دقیق نمیدونم داستانش چیه میشه یه توضیح بدی ؟
    دمت گرم.
    بلوتوث قطع و وصلش زیاده

چی رو دقیق نمیدونی؟؟
    درایور بلوتوث رو که نصب کنی ، باید توی ساختن کانکشن دیال آپ به جای مودمت ، بلوتوث رو انتخاب کنی
    البته بعد از نصب برنامه های جانبی بلوتوث و درایورش ، احتمالا یه کانکشن هم ساخته میشه!

4. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

خوب مهدی جان این مهمه که موبایل بتونه از بلوتوث به جای سیم بهره بگیره مشکل سر اینه که موبایل اینو میتونه تشخیص بده ؟
    یا صرفا فقط یه کانکشن بین کامپیوترم و موبایلم زده میشه و فقط فایل جابجا میشه ؟
    اگر قرار باشه فایل جابجا بشه که اصلا نیمخوام
    در ضمن گوشی من E251 هستش که مدل جدید شده ی E250 هستش
    احتمالا منظور شما اینه که در گوشیهای پاکت پی سی همچین اتفاقی بیفته ؟
    داش مهدی اصلا خودت تا حالا اینجوری کانکت شدی ؟ اگه با بلتوث بشه خدایی خیلی خوبه . هم ارزوئنتره هم بهتره خیلی هم بهتره
    خوب فعلا

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

استاد می خواد شما گومره نشید و پول الکی ندید .

این نکته هم حائز اهمیته اگر Edge تو منطقه شما فعال نیست بیخیال بشید بهتره البته نمی دونم MTN این رو فعال کرده یا نه:

به نقل از موبنا- مدیرکل بهینه سازی شبکه ارتباطات سیار ماکزیمم سرعت فناوری edge را 240کیلوبیت در ثانیه عنوان کرد و گفت: حدود 70 درصد شبکه تلفن همراه تحت پوشش نسل edge است.

مجید مختارنیا در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: سال گذشته در شبکه همراه اول gprs را با سرعت ماکزیمم 48 کیلوبیت در ثانیه فعال کردیم و پس از آن متناسب با تقاضا برای این سرویس ، شبکه را به edge ارتقا داده ایم که در زمان حاضر تقریبا در 70 درصد شبکه تهران این فناوری فعال است.
    وی گفت: بستر gprs به طور کامل در شبکه فعال شده و هر جا که احساس شود تقاضا برای gprs بالا است edge را فعال خواهیم کرد.
    مختارنیا با بیان اینکه دلیلی وجود نخواهد داشت که بدون وجود تقاضا بخواهیم شبکه را به edge ارتقا دهیم ، افزود: کماکان شبکه را مانیتور می کنیم و هر جایی که این نیاز و تقاضا برای افزایش سرعت وجود داشته باشد آن را ارتقا خواهیم داد.
    مدیرکل بهینه سازی شبکه ارتباطات سیار ، ماکزیمم سرعت فناوری edge را 240کیلوبیت در ثانیه عنوان کرد و گفت: این سرعت در حال حاضر قابل دسترسی است که البته فعلا محدودیت گوشی ها باعث شده است که مشترکان به راحتی نتوانند از این سرعت استفاده کنند.
    وی با بیان اینکه پوشش gprs در 100درصد استان تهران فعال است ، گفت: Gprs در تمام شبکه همراه اول فعال است اما edge سرویسی است که gprs را کامل می کند و سرویس بعد از آن است و تنها تفاوت آن روی سرعت است که در نقاطی که تقاضا برای gprs زیاد است edge را فعال می کنیم.
    مختارنیا ادامه داد: سرعت 240 کیلوبیت در ثانیه برای سرویس edge بسته به تقاضا به صورت مشترک برای کاربران قابل ارائه است.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خوب مهدی جان این مهمه که موبایل بتونه از بلوتوث به جای سیم بهره بگیره مشکل سر اینه که موبایل اینو میتونه تشخیص بده ؟
    یا صرفا فقط یه کانکشن بین کامپیوترم و موبایلم زده میشه و فقط فایل جابجا میشه ؟
    اگر قرار باشه فایل جابجا بشه که اصلا نیمخوام
    در ضمن گوشی من E251 هستش که مدل جدید شده ی E250 هستش
    احتمالا منظور شما اینه که در گوشیهای پاکت پی سی همچین اتفاقی بیفته ؟
    داش مهدی اصلا خودت تا حالا اینجوری کانکت شدی ؟ اگه با بلتوث بشه خدایی خیلی خوبه . هم ارزوئنتره هم بهتره خیلی هم بهتره
    خوب فعلا
    برادر تایپیکی به اون عظمت براش داریم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته این برای pc suite هست
    ولی بله ، خودم با بلوتوث وصل شدم ، هم از طرف کامپیوتر و هم از طرف گوشی به طور مقابل از اینترنتشون استفاده کردم
    البته بذار بررسی کنم ببینم کامپیوتر بلوتوثو به عنوان مودم میشناسه یا گوشی رو؟

ضمن اینکه موقعی که گوشی به عنوان مودم شناخته میشه (چه با کابل چه با بلوتوث) ، اون سرعتی که توی status کانکشن هست ، حداکثر سرعت ارتباط بین گوشی و کامپیوتر هست ، نه سرعت اینترنت!! ، که همیشه هم ثابته!!
    Last edited by Mahdi.p30; 22-06-2010 at 16:54.

8. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یکی توضیح بده این
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سرعت 460 چیه؟ یعنی ما هم Edge کلاس 10 داریم ولی با نهایت 6 کیلو بایت در ثانیه دانلود می کنیم ؟ خوبه دکل ایرانسل 300 متر با دید مستقیم از ما فاصله داره .

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

دوستان من نوکیا 5800 دارم . edge گوشیم هم کلاس 32 . کلاس بالاییم دیگه حالا از کجا میشه فهمید که منطقمون edge ساپورت میکنه یا نه ؟ دوستان حالا از کجا میدونید این سرویسی که ایرانسل داره ارئه میده edge ? توی سایتش زده <<< بسته های افزایشی GPRS نامحدود ایرانسل...! >>>>

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من نوکیا 5800 دارم . edge گوشیم هم کلاس 32 . کلاس بالاییم دیگه حالا از کجا میشه فهمید که منطقمون edge ساپورت میکنه یا نه ؟ دوستان حالا از کجا میدونید این سرویسی که ایرانسل داره ارئه میده edge ? توی سایتش زده <<< بسته های افزایشی GPRS نامحدود ایرانسل...! >>>>
    برای شما رو ساپورت میکنه
    وقتی روی گوشیت هست ، یعنی ساپورت میکنه
    ولی ملاک این نیست که edge فعال باشه یا نه ، ملاک سرعتیه که شما عملا دارید با اون سرعت دریافت میکنید

به دلیل اینکه ایرانسل توی بعضی از جاها edge رو فعال نکرده و ضمنا بعضی از گوشیها فقط GPRS دارن ، نمیتونه بگه که بسته های edge
    ضمن اینکه بسته های gprs هم اشتباهه ، بسته های اینترنت!!
    Last edited by Mahdi.p30; 22-06-2010 at 17:01.

12. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

جالبه من تویه اصفهان تویه یه منطقه سرعت دانم 5 یا 6 کیلو هست اما تویه منطقه دیگه حدود 14 یا 15 فک کنم اگه خوب بگردم مناطقی با سرعت بیشتر هم پیدا میکنم

---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------

راستی بسته 24 ساعتی محدودیت 1 گیگابایت داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •