سلام.
اين لينك منابعو كامل توضيح داده. بچه هاي طلاي امسال هم نوشتنش. فكر مي كنم به دردت بخوره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
اين لينك منابعو كامل توضيح داده. بچه هاي طلاي امسال هم نوشتنش. فكر مي كنم به دردت بخوره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام یه سوال دارم می خواستم بدونم که به 40 نفری که مرحله دوم ریاضی قبول می شن کیا درس می دن؟
سلام.
يه سوال. اگه كسي تو يه شهري ثبت نام كرده باشه. بعد بخواد بره يه شهر ديگه و بخواد اونجا آزمون بده بايد چي كار كنه؟؟
امروز المپیاد شیمی بر گزار شد ...
غلط تایپی خیلی داشت!
البته دا کنه حذف نکنن چون من با توجه به غلط بودن جواب واقعی خواسته شده رو زدم و اگه حذف شه نامردیه!
سلام
من دانشجو معماری ام!
اون موقع ها که المپیاد می دادم هم کتاب خاصی نخوندم راستش!!!
(به خاطر همین هم سال دوم و سوم دبیرستان فقط مرحله اول المپیاد ریاضی رو میاوردم) (چشمک)
سوالات المپیاد رو گذاشتین اینجا؟
اگه نه من 2 نسخه از سوالات هم مرحله اول و هم مرحله دوم رو دارم. مال سال 83-84 هست تقریبا!!!
salam manam olampiadiam reshtam riazie olampiade adabi ghabul shodam![]()
سلام، من سمیرام از فرزانگان... المپیاد زیستیم، یعنی ایشالا تا 2،3 ماه بعد می شم، دعا کنید برااااااااام!
راستی سایتتون خیلی سوت و کوره، اگه کسی پیدا شدو منبع خوب سراغ داشت برا بیولوژی ممنون می شم اگه بگه!![]()
سایتیه سایت عالی برای همه ی المپیادی ها.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. شب بخیر!
یه سوال داشتم. کسانی که در المپیاد شرکت می کنن و مدال میارن می تونن از دانشگاه هاروارد هم بورسیه بگیرن.
سلام دوستان می خواستم اگه میشه منو راهنمایی کنید...
من مصطفی.ک هستیم از مشهد...
راستش سال اولو تموم کردم دارم می خواستم المپیاد فیزیک بخونم...
دوستان می تونید راهنماییم کنید که چی بخونم!؟
اصلا بخونم یا نخونم با این شرایطی که دارید می گید!
ممنون میشم جواب بدین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)