تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 156 اولاول ... 155561626364656667686975115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1557

نام تاپيک: سوتی ها و اشتباهات گزارشگران و کارشناسان

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

چجوری میشه با صدا وسیما تماس بگیریم و بهشون بگیم تورا به جون هر کی دوست دارید این خیال بانی(خیابانی میگم)نگذارید گزارشگری بکنه.
    دیروز توی بازی اسپانیا یه دفعه گفت که بله نستا هم زوج ژاوی در بازی نیست.من توش موندم که خدایا این نستا ایتالیا را میگه.
    بعدش فهمیدم که منظورش اینیستا هست.
    خدایا شر این گزارشگر,که به تاریخ پیوسته را از سر ما دور کن.

2. 3 کاربر از jyjy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خدایی اینو گفت، ترکیدم از خنده!
    آقا یه سوال!
    این وبلاگ و ایمیل واسه استاد خیابانیه؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    یاعلی
    وبلاگش هم مثل خودش فیلمه ! آرشیو : بهمن ۸٤ --- فروردین 87 !

احتمالآ سال 90 دوباره آپ میکنه !

4. 4 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

بازي اسپانيا-هندوراس 1لحظه اين راموس اومد جلو تو حمله شركت كرد 1هو گفت:حالا مربي تصميم ميگيره كه راموس هم بياد و جلو بازي كنه و سيستم و تغيير ميده.
    حالا نگو كرنر بود و راموس فقط اومده بود سر بزنه

6. 4 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه بابا منظورش بازی FIFA World cup 2010 ـه که برای EA Sports هست . چون تو اسمش کلمه ی فیفا داره جناب جاودانی فکر کرده بازی برای فیفاست!
    حق امتیاز این بازیها رو خود فیفا به الکترونیک آرتز داده و بنا به سفارش فیفا ساخته میشن
    من فقط موندم چرا تو هرچی پست میدی تعداد پستات همیشه عدد یک رو نشون میده!!! از سال 2007 تا الان یعنی عضو این سایتی هرچی پست میدی آمارت زیاد نمیشه؟ بمیرم.
    در این انجمن و انجمن اخبار ورزشی پستها شمارش نمیشه فک میکنم : دی
    اینو مثل اینکه کسی نگفته:
    مزدک ، بازی برزیل - ساحل عاج : حدود 40 % بازیکنای جام جهانی این کفش ها رو به تن میکنند
    این رو حدود 20صفحه پیش گفتن! 4بار : دی
    نه عزیز. ویا و تورس رو گفت. قشنگ عین جمله یادمه
    Last edited by aRThaS_08; 22-06-2010 at 14:02.

8. این کاربر از aRThaS_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه frontlines's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینم همون سوتی مزدک ( کفشها رو به تن میکنند ):
    کد:

10. این کاربر از frontlines بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

اقا این خیابانی علاوه بر دست کردن تو دماغ بعضی اوقات انگار داره غذا می خوره و گزارش می کنه و چند دقه حرف نمی زنه انگار دنبال گوشت می گرده.
    یه حسی بهم میگه عرق گیر تنشه با بیجامه ،
    ولی کلا من نمیفهمم چرا تصمیم نمیگیره وقتی دستش تو دماغشه حرف نزنه؟ شایدم از قصد اینکارو میکنه افکت صوتی بده هیجان بره بالا

(میگم بچه ها ما یعنی داریم غیبت میکنیم؟)

12. 2 کاربر از EhsanEricsson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه salazarsnape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ولی خداییش گزارشگر باحالیه اگه نبود ما الان به کی میخندیدیم؟
    و به نظر من فقط عادل و مزدک و یوسفی از خیابانی بهترن
    بالاخره مجبورن بعضی از بازی ها رو بدن خیابانی دیگه!

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

امیر قادری (یکی از بهترین منتقدای سینمامون) دو سه سال پیش بعد از اینکه گزارش دربی رو دادن به جواد! ، یه نامه ی انتقادی نوشت که خوندنش خالی از لطف نیست!! : دی البته چندان نتونسته به سوتی هاش بپردازه!! بیش تر رو هدف دار بودن گزارش هاشه این نقد! : دی

محتوای مخفی: نامه ی امیر قادری به عزت الله ضرغامی 
    سینمای ما - امیر قادری: 1- جناب آقای عزت‌ا... ضرغامی رئیس محترم سازمان صدا و سیما سلام. ببخشید وقت‌تان را می‌گیرم. کمی به ما وقت بدهید. ارزش‌اش را دارد. دو سه روز پیش پرسپولیس و استقلال از تلویزیون شما پخش شد. سلسله مراتب را می‌دانیم اما متاسفانه از مسیرهای دیگری که رفته‌ایم حرف‌مان به هیچ جا نرسیده است. کسی توجه نکرده است. حرفی که می‌خواهم بزنم شاید در نگاه اول موضوع کم‌اهمیتی به نظر برسد. ولی باور کنید در دراز مدت ما را به عنوان «تماشاگران ارجمند» تلویزیون‌تان به جنون رسانده است. به هر حال در طول مدت زمان مدیریت شما بر سازمان صدا و سیما تلاش‌های گاه و بی‌گاه شما را برای ارتقای کیفیت برنامه‌های سیما و افزایش دامنه مخاطب‌های‌تان و همچنین عبور نرم از خط قرمزهای بی‌دلیل و دست و پاگیر را دیده‌ایم. خیلی چیزهای ناجور و ناگوار هم که می‌دانیم ارتباط چندانی به مدیریت سازمان ندارد. پس تقصیر شما نیست. اما در مورد مشکلی که امروز می‌خواهم با شما صحبت کنم این مورد صدق نمی‌کند. به نظرم می‌توانید مشکل ما را حل کنید. می‌خواهم درباره آقای جواد خیابانی با شما حرف بزنم. این آقا سال‌هاست که مجری برنامه‌های اغلب ورزشی صدا و سیماست. خصلت اصلی و اساسی‌اش این است که وقتی پشت تریبون قرار می‌گیرد جوری رفتار می‌کند که انگار مدیر روابط عمومی و بلندگوی سیاست‌های نظام است. نمی‌دانم هست یا نیست ولی یک بلندگوی خوب معمولا می‌داند که این کار را نباید طوری انجام بدهد که این قدر رو باشد. این قدر به نظر برسد. البته این جوری نیست که انتقاد نکند یا بکند. مشکل این جاست که هر کاری می‌کند را جوری انجام می‌دهد که انگار بفرموده است. مثلا حالا باید از تیم ملی حمایت کند. حالا باید انتقاد کند حالا باید برای پیروزی یک تیم حنجره‌اش را پاره کند حالا باید دوستی و برابری و برادری را بین بازیکن‌های دو تیم تبلیغ کند حالا باید مروج ارزش‌ها باشد حالا باید شکست‌ها را به رخ بکشد. حالا باید شکست‌ها را توجیه کند. باور کنید حتی میزان بالا و پایین بردن صدایش هم کنترل شده است. بستگی دارد که چه تصمیمی قبل از آن گرفته باشد.
    2- این البته اتفاق عجیبی نیست. به هر حال مجری سازمانی مثل صدا و سیما باید حواس‌اش به هزار و یک نکته باشد. حتما قبل از هر برنامه هماهنگی‌هایی صورت می‌گیرد. اما مشکل این جاست که در مورد آقای جواد خیابانی به نظر می‌رسد که هیچ چیز از هیجان‌اش نظرهایش حرف‌هایش از خودش نیست. یعنی آگاهی و اشتیاق دو عنصر اصلی لازم برای درست و موثر انجام دادن هر کاری در مورد آقای خیابانی وجود ندارد. این وقتی معلوم می‌شود که دارد فوتبال خارجی گزارش می‌کند. کم پیش می‌آید که واقعا از شوت و پاس و گل خوب هیجان زده شود. انگار تصمیم می‌گیرد که چه قدر صدایش را بالا یا پایین ببرد. هیجان را بیش‌تر وقتی در صدایش می‌بینیم که دارد از مدیری مسئولی چیزی دعوت می‌کند بیاید روی سن. فکرش را بکنید لیونل مسی دارد از میان سه بازیکن حریف رد می‌شود و ما صدای کلیک موس آقای خیابانی را می‌شنویم که دارد در لب تاب‌اش دنبال چیزی می‌گردد. اصلا حواس‌اش نیست. اشتیاق وقتی حقیقی نباشد؛ همین می‌شود و باور کنید آقای ضرغامی موقع دعوت کردن از فلان مدیر و مسئول به روی سن یا روحیه دادن به بازیکنان ملی‌پوش هم لابد این اشتیاق واقعا وجود ندارد که شنیدن صدای آقای خیابانی این بلا را سر اعصاب ما می‌آورد.
    3- گفتم که سلسله مراتب سرمان می‌شود. از آن بدتر از آدم فروشی بدم می‌آید. این که بیاییم خبرچینی کسی را پیش رئیس‌اش بکنیم. ولی در مورد جواد خیابانی باور کنید من و دوستان‌ام هزار بار نوشته‌ایم. حسین معززی‌نیا هم می‌گفت در ستون پس فردایش می‌خواهد در همین باره بنویسد. ببینید مجری‌تان چه به سر ما آورده است. رادیو و تلویزیون خصوصی هم نداریم که بگویید مال بد بیخ ریش صاحب‌اش. سر بازی پرسپولیس استقلال همین چند روز پیش دیوانه‌مان کرد. این آقا یا پرسپولیسی است و برای این که رد گم کند این قدر استقلالی گزارش می‌کند یا واقعا استقلالی است. البته باور کنید از همین میزان اشتیاق استقبال می‌کنیم. همین قدر که بدانیم چیزی در دنیا وجود دارد که آقای خیابانی «واقعا» دوست‌اش دارد. ولی باور کنید شنیدن گزارشی این قدر یک طرفه آدم را دیوانه می‌کند در شرایطی که برای تماشای بازی نمی‌شود به هیچ شبکه دیگری پناه برد. مشکل ما را درک کنید آقای ضرغامی. بی‌خیال از کنارش عبور نکنید. نمی‌دانید شنیدن گزارش‌های این ادم در این چند ساله چه بلایی به سر ما آورده است. همین هفته عوض این که بخواهم وقت شما را بگیرم. می‌خواستم درباره دو فیلم مهم اکران شده در عید فطر بنویسم. مثلا این که اواز گنجشک‌ها را دیدم و بیش‌تر خوش‌ام آمد و این که دعوت؛ با وجود این که ضعیف‌ترین فیلم حاتمی‌کیاست؛ اما حداقل این که بار دیگر – و پس از به نام پدر – با ابراهیم حاتمی‌کیا به عنوان یک فیلمساز صادق و مشتاق برای ارتباط با مخاطب و همگام شدن با جو زمانه و (این بار زنانه!) طرفیم. اما این حرف‌ها بماند برای بد. فعلا همین که بتوانیم مشکل آقای خیابانی را حل کنیم برای نسل ما یک موفقیت واقعی است!

منبع خبر : اعتماد خدا بیامرز! : دی

اما عجیب و جالب تر از این نامه ، پاسخ خود جواد خیابانی به این یادداشته!!! : دی
    باورتون نمیشه این جوابیه ی چند بندی رو کسی مثل جواد نوشته باشه!! 
    جواد و اینگمار برگمن؟!!! 

محتوای مخفی: پاسخ جواد خیابانی به نامه ی امیر قادری 
    دوست ناديده، آقاي امير قادري درباره گزارش من روي مسابقه جمعه گذشته پرسپوليس و استقلال، به نکاتي اشاره کرده اند که بعضاً جاي توضيح دارد؛

1- تجربه هاي شخصي گزارشگران ورزشي و از جمله بنده نشان مي دهد در سطوح مختلف جامعه و از جمله در سطوحي که حتماً هم شأن آقاي قادري نيست اين کنجکاوي نسبت به قرمز يا آبي بودن گزارشگر، عموميت داشته و تمامي ندارد. به نگهبان هر پارکينگي که سلام مي گويم، از کنار هر بساطي گوشه پياده رو که مي گذرم، پايان هر مجلس عزا يا عروسي که بالاخره چند نفر آدم دورتر از آشنايانم در جمع هست، اين کنجکاوي را مي بينم و مي شنوم. کساني که جسارت بيشتري دارند يا کنجکاويشان از بقيه بيشتر است، جلو مي آيند و حدس شان را هم مي گويند. معمولاً هم مثل آقاي قادري با اطمينان مي گويند. گاه که دو سه نفر و با هم اند يکي شان مي گويد با گزارش فلان روز خيلي تابلو بود که استقلالي هستي، آن يکي جواب او را مي دهد که چطور فلان بازي را نديدي؟ چطور متوجه نشدي که خياباني پرسپوليسي دوآتشه است؟ و من که هم دوره استقلالي داشته ام و هم دوره پرسپوليسي و حالا سال هاست «طرفدار» هيچ کدام شان نيستم اما هر دو را دوست دارم يا در واقع به سرنوشت هر دو اهميت مي دهم، مي خندم و مي مانم که چه جالب، ديگران اينقدر بيشتر از خودم از نظر و علاقه من اطلاع دارند و درباره آن مطمئن هستند. اگر آقاي قادري اين «نه قرمز و نه آبي» بودن مرا هم به سياست هاي نظام تشبيه نکنند، بايد بگويم در همين چند روز که از آخرين بازي دو تيم مي گذرد، هم عين واکنش آقاي قادري را از پرسپوليسي هاي زيادي ديده ام و در کمال تعجب، هم عکس العمل معکوسي را از سوي کلي استقلالي شاهد بوده ام که چرا اينقدر آشکار از دو ضربه قرمزها به تير دروازه هيجان زده شدي و اينقدر از علي کريمي تعريف کردي و خلاصه خودت را لو دادي که قرمز هستي؟ در واقع همسويي آنچه در گزارش روز جمعه مورد توجه آقاي قادري قرار گرفته -و پيشتر در مطلب ديگري به همين مناسبت مورد اشاره قرار گرفته بود- با آن جلوه يي از کار ما که واکنش عوامانه ترين سليقه ها را به دنبال دارد، برايم حيرت انگيز بود.

2- آقاي قادري گفته اند خياباني پشت تريبون طوري رفتار مي کند که انگار مدير روابط عمومي و بلندگوي سياست هاي نظام است. البته هيچ نظام حکومتي در هيچ جاي دنيا سمتي تحت عنوان مدير روابط عمومي حکومت ندارد ولي اگر درست فهميده باشم، منظور ايشان اين است که من با لحني آمرانه يا با نوعي ادعاي عقل کلي مي خواهم همه ارزش هاي رسمي را، بسته به دستورات، ترويج کنم و در اين مورد هم بسيار اغراق مي کنم. تا جايي که مي دانم ايشان بيش از فعاليت هاي ديگرشان، منتقد سينما هستند و بايد به مسائل مربوط به صدا و بيان هم توجه داشته باشند. حسي که به شنونده دست مي دهد و اينکه چقدر حرف مرا با تاکيد برداشت مي کند و حرف مشابه همکار ديگرم را با تاکيد کم، به تن صداي ما هم مربوط مي شود. طبعاً من نبايد درباره صداي خودم توضيح بدهم اما حتماً عادت به شمرده گفتن کلمات و حالت صدا هم در اين حس اثر دارد. اما اين جالب تر است که ايشان بدون ذکر دليل و معياري مرا متهم مي کند که خودم را نماينده نظام مي دانم، در حالي که خودشان به طور صريح به نمايندگي از نسل شان حرف زده اند. من هيچ وقت اين نمايندگي را ادعاي خودم ندانسته ام و اين نظر ايشان است ولي خودشان در انتهاي مطلب ذکر کرده اند اگر مشکل مرا حل کنند براي «نسل»شان يک موفقيت واقعي است. خب طبيعي است و حتماً خود ايشان هم مي دانند که در همين نسل خيلي ها به کار بنده علاقه هاي کم و زيادي دارند و مسلماً نظر يک يا چند نفر نمي تواند همه نظرات يک نسل را نمايندگي کند. اما مشکل اصلي اين است که اگر نفس ادعاي نمايندگي را مشکل من مي دانند، چطور خودشان دچار وسوسه همين ادعا مي شوند؟ سر زدن به نظرات منعکس شده درباره مصاحبه مجله چلچراغ يا بنده که در سايت fardanews.com نقل شده، مي تواند نشانه کوچکي از نظرات نسلي باشد که آقاي قادري ادعاي نمايندگي اش را دارند.

3- دقيق حرف زدن در امر نقد نکته يي ضروري است. وقتي ايشان اشاره مي کنند خياباني هيچ وقت به هيچ چيزي علاقه نشان نمي دهد (موضوعي که مطرح کردنش با اين اطمينان قاعدتاً به سال ها همنشيني در زندگي شخصي بستگي دارد)، بايد بدانند لحظه هاي زيادي از گزارش ها و اجراهاي همين دو ماه اخير بنده موجود است که به راحتي خلاف اين را ثابت مي کند. وقتي به شکل نامشخصي مي گويند مسي از بين سه بازيکن رد مي شود و خياباني دارد ماوس را کليک مي کند، بايد بگويند اين اتفاق کي و کجا و سر کدام بازي بوده و بدانند خيلي از اعضاي نسل شان ديده اند که لپ تاپ هاي کنار گزارشگران و لپ تاپ من ماوس فينگرتاچ دارد و کليک کردنش صدا نمي دهد. اين بخش از هم نسلان ايشان زود و راحت به سستي يا قوت نقد پي خواهند برد. وقتي نظرات مختلف رسمي و غيررسمي درباره چند گزارش بنده در جام ملت هاي اروپا (از جمله در مورد گزارش بازي آلمان- لهستان) از اطلاعات کامل و جامع ارائه شده در گزارش خبر مي دهند، نمي شود بدون هيچ مثال دقيق و نقل قول مشخصي وجود دو عنصر آگاهي و اشتياق را در کل گزارش هاي يک نفر نفي کرد. نادقيق بودن نقد مي تواند کسي مثل بنده را به يادآوري همه استاديوم رفتن هاي سال هاي دور، همه آلبوم هاي طاق و جفت عکس هاي قديمي، همه حنجره پاره کردن هاي خيلي قبل از گزارشگري و همه مرارت ها و تلاش هايي که باعث افتخارم هستند و هيچ وقت از يادآوري شان خجالت نکشيده ام، وادارد. نقد نادقيق و کلي گويي بدون مثال زدن جا را براي هر واکنشي از سوي من يا هر خواننده ديگر ستون آقاي قادري بازمي گذارد. يکي از اين واکنش ها مي تواند اطمينان در مورد پيشداوري و بدبيني ايشان نسبت به موضوع مورد نقدشان باشد.

4- در آموزه هاي زرتشت چنين آمده است؛ «هر چه را مرد يا زني درست و خوب و شايسته دانست، بايد از روي روشن بيني به جاي آورد و به ديگران نيز بياموزد تا همه آن را به درستي انجام دهند.» و آيا واقعاً شما به آموزه هاي خود به عنوان يک ايمان قلبي پايبنديد؟ يا باز هم خواسته ايد شخص ديگري را با نقد خود دراز کنيد؟ و اين چه تصويري است که از انسان ها در ذهن خود مي سازيد، در حالي که حتي نمي دانيد او عاشق حرکات پرشور ليونل مسي و هر فوتباليست خلاق و فانتزي ديگري مثل گارينشا، جرزينيو، کرايف، برونو کونتي و مارادونا در نسل قديم و توتي، رونالدينيو، لمپارد، کريس رونالدو، لوکا توني و فابرگاس در نسل جديد و حتي دوستدار حرکات جادوگرانه بازيکناني مثل ايرج دانايي فرد، علي پروين، حسن روشن، ناصر محمدخاني، عبدالعلي چنگيز، خداداد عزيزي، علي کريمي، مهدي شيري و مجتبي جباري بوده و هست؟

5- به قول شخصيت فيلم فاني و الکساندر از برگمن ؛ «وقتي من بچه بودم/ پدر و مادرها دلرحم نبودند/ پسرهاي شيطون به شيوه عبرت انگيز اما محبت آميزي تنبيه مي شدند/ با ترکه، شعارشون هم اين بود/ ترکه را فراموش کني بچه را از دست مي دهي / وسيله ديگري هم داشتند که واقعاً موثر بود/ روغن کرچک، که اگرچه چند جرعه آن را مي خورديم حسابي سر به راه مي شديم / و اگر هيچ يک کارساز نبود روش هاي وحشيانه ديگري را به کار مي بستند / در دخمه يي به نام سوراخ شيطان مي انداختن مان تا چند ساعتي در تاريکي مطلق بنشينيم و موش هاي کوچولوي زير شيرواني صورت مان را ببوسند،» و من نمي دانم آيا شما نقش کشيش ادوارد را براي تربيت الکساندر بازي مي کنيد و اگر مرا نماينده حاکميت مي دانيد خودتان را هم نماينده مردم مي پنداريد و با چه حکمي؟

6- نويسنده محترم... شما با نوشته هاي خود توانايي شخص مورد عتاب را نقد مي کنيد يا در پستوي خود نقبي به کينه نامشخص و بي دليلي مي زنيد که بگوييد راه گفتمان ادبي و ايجاد انديشه هاي سالم همين است که شما مي کنيد؟ منتقدي که با کم دانشي به زعم خود به بي دانشي ديگران خرده مي گيرد، چه هدفي دارد؟ آنکه مي داند و مي داند که مي داند باز هم در پي دانش بيشتر و کسب سواد است ولي آنکه نمي داند و نمي داند که نمي داند تا ابدالدهر در اين جهل بماند.

15. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دیروز توی بازی اسپانیا یه دفعه گفت که بله نستا هم زوج ژاوی در بازی نیست.من توش موندم که خدایا این نستا ایتالیا را میگه.
    بعدش فهمیدم که منظورش اینیستا هست.
    آره من هم این طور شنیدم.فکر کنم وقتی دستش رو می کنه تو دماغش به صداش "اکو"میده.

17. این کاربر از P.1052 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

من در کل خیابانی و با همه ی سوتیهاش و رژه رفتن رو اعصاب تا حدودی دوسش دارم ، مثل نهنگ میمونه تو دلش چیزی نیست

19. 7 کاربر از EhsanEricsson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •