تو این تاپیک آموزش ادیت و ویرایش بازی mortal kombat رو میزاریم. امیدوارم شما هم کمک کنید.
خوب یکی شروع کنه دیگه.![]()
تو این تاپیک آموزش ادیت و ویرایش بازی mortal kombat رو میزاریم. امیدوارم شما هم کمک کنید.
خوب یکی شروع کنه دیگه.![]()
خوب لطفا از MK 4 مال PC یا UMK3 شروع کن![]()
چشم حتما. یه برنامه ی دست ساز دارم باهاش همه چی مورتال چهار رو میشه ادیت کرد. فقط مسئله آپلوده که با اینترنت ما نمیشه.![]()
همون طور که میدونید مورتال کامبت چهار (راستی چرا مردم میگن کومبات؟) یه فایل داره به نام filesys.dat که تمام فایل های بازی تو اونن مثل تکسچر و .... با این برنامه میتونید این فایل هارو میرایش کنید. لینک:
بعدا نحوه ی کارش رو میگم. یه مد خودم ساختم کیا قیافه و شکل شخصیتا به کل عوض شده. حجمش یه خورده بالاست ولی سعی میکنم هرچه زودتر آپ کنم. برای استفاده باید اون فایل رو جای فایل filesys.dat خودش ریپلیس کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا تا بعد![]()
رفتم دانلود ببینم چی میشه
---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------
من که از این برنامه هیچی حالیم نشد همش ارور میده میگه readme رو بخون
اینو یادم رفت بگم. برا استفاده حتما باید تو محل نصب بازی فایلا رو بریزی.
شما readme رو بخون راحت متوجه میشی. نشدی خودم توضیح میدم.
یه چند تا عکس مدل ها رو ادیت کردم اما حالا موندم چطوری انتقال بدم به فایل اصلی
منم دان کردم
ولی نتونستم ادیت کنم
لطفا سریع تر توضیح بدید
ای به چشم
همون تور که دیدید حتما فایل های تکسچر رو دید. (انشای ضعیف رو حال اومدین)
تو فولدر view تکسچرا وجود داره. تکسچرو فک کنم بدونید دیگه چیه.
تو فولدر raw مدل ها هستند. البته منم نتونستم مدلا رو ادیت کنم. نمیدونم با چی وا کنم فایلاش رو.
تو فولدر wav هم صدا ها هست.
شما اول فایل begin.dat رو اجرا کنید بعد برید با هرچی خواستید محتویات فایل هارو ویرایش کنید. هر تغییری میدید فایل continu رو هم اجرا کنید. (این فایل ها برنامه های bat هستند. یه جور فرمت داسه خود برنامه اجرا میشه کارا رو انجام میده بسته میشه) آخر سرهم فایل compile رو اجرا کنید.
براتون یه فایل filesys.bat میسازه. چون گفتم باید تو محل نصب برنامه باشه بنابرین فایل خود بازی میره. قبلش بهتره ازش یه جایی دیگه کپی بگیرید.
خوب دیگه اگه سوالی هست بگید.
خوب قبلا گفتم خودم یه مود ساختم. بفرمایی حجمش 12 مگه. خودم بهش میگم تبدیل mk4 به mka. برید فیضش رو ببرید. برای استفاده باید با filesys.dat خهود بازی عوضش کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)