اونوخ این مندوزا چه نسبتی با انریکه داره؟
اونوخ این مندوزا چه نسبتی با انریکه داره؟
خب بچه ها سلام ! امکان حذف ما زیاده من دیشب برای بار اول فوتبال رو از شبکه 3 نیگا کردم و فقط نیمه دوم رو ،از شما میخوام به نکاتی که برداشت کردم یک نگاه اجمالی بکنین
نیمه دوم:
1- اطلاعات بسیار ارزنده ای که جناب آقای خیابانی میداد (تلویزیون قیافه عثمان چاوز رو نشون میداد و خیابانی میگفت عثمان چاوز مدافع سیاهپوست تیم هندوراس ) مثلا میخواست اطلاعات بده !
2- 100 باز تو بازی گفت ممکنه انیستا یا فابراگس یا کاپدویا کاندیدای تعویض باشن به غیر از فابرگاس که خیابانی گفت به احتمال زیاد بجای ناواس که آخرم به جای ژاوی اومد هیچ کدوم تعویض نشدن
3- بعد گفت اگه ویا این پنالتی رو گل کنه اولین کسیه که تو این جام هتریک کرده بود این خرس گنده نمیدونه هیگوآین هم بازی با کره هتریک کرده بود ؟؟؟
4- از دقیقه 45 تا 90 همش گفت اسپانیا 10 تا موقعیت مسلم گل زنی داشت این هم برای من جالب بود
5- بازی بد اسپانیا رو توجیح میکنه میگه اسپانیا نیازی نداره گل بزنه
6- دلم برا پیکه سوخت-- خیابانی 100 بار گفت دندونش شکسته آخر فهمیدیم لبش بود
![]()
7- من اصلا نفهمیدم خیابانی طرفدار اسپانیاست تو این جام !![]()
اسپانیا دیروز عالی بود
میتونس 6 تا گل بزنه به هندوراس
ایول به هندوراسیا که 2 تا بیشتر نخوردین
حالا دیگه میتونین تاپیکتونو پاک کنین![]()
نه واقعا این خوک احمق ، جواد خیابانی چی فکر کرده ؟ اسپانیا بلد نیست گل بزنه این داره به هندوراس ناسزا میگه! میگه این تیم کوچک ثابت کرده که ضعیف ترین تیم جام جهانیست ، بدون شک اگر اسپانیا نصف فرصت های مسلم گل خودش رو گل می کرد الان 3-4 تا گل بیشتر از پرتغال زده بود و از این چرت و پرتا ...
من حدس زدم اگه هندوراس تو اون هاگیر واگیر نیمه دوم یه گل میزد خیابانی خواهر و مادر هندوراس و پرتغال و نلسون ماندلا و هرکی به فکرش میرسید رو میدوخت بهم ... نه واقعا این خوک بی سر و پا چی از گزارشگری حالیش میشه ؟ مرتیکه تهوع !
- - - - - - - - - - - - - - - -
خوب هندوراس حذف شد و وقتشه که تیم مورد علاقه رو عوض کنیم، خیلی از اسپانیا خوشم میومد ولی عمرا طرفدار تیمی بشم که جواد خیابانی هم طرفدارش باشه . فکر کنم شیلی سزاوار طرفداران بیشتری باشه.
خوب ...
بازی دیروز رو دیدم ! بازی زیبایی بود ! من واقعا لذت بردم ازین همه اخلاق ورزشکاری در تیم خوشگلم هندوراس !
بله دوستان ... دلسرد نشید ! دیشب خود رئدا به من زنگ زد گفت سلام ممد ما قراره این بازیو ببازیم بعدا ازمون ناراحت نشیا ! بش گفتم رونی ؟! چرا ؟ شما که راحت این اسپانیا رو سوراخ میکنید !؟ بعد گفت آخه میدونی ... اینام زن و بچه دارن ... بچه های تیممون دلشون نمیخواد اسپانیا اینقدر ضایع بشه همه مسخرش کنن ... واس همین ما تصمیم گرفتیم این بازی رو ببازیم تا این طفلیا حداقل مرحله ی اولو صعود کنن .
اینجا دیگه من از شدت این همه جوونمردی و اخلاق ورزشکاری گریم گرفت گوشیو قطع کردم !
بله دوستان ! قدر تیمتونو بدونید ... بدونید که ما رو آخرش به عنوان مظهر اخلاق توی این جام انتخاب میکنن از رونی جون هم یه مجسمع میسازن میچسبونن سردر فیفا !
![]()
به نظر من هندوراس خیلی خوب دفاع کرد
تو دیگه چه جور موجودی هستی
بنده ی خدا...دیشب چه شب بدی داشت.مورد حمله ی توپ قرار گرفته بود از همه طرف : ))6- دلم برا پیکه سوخت -- خیابانی 100 بار گفت دندونش شکسته آخر فهمیدیم لبش بود
در نهایت هندوراس شگفتی خلق کرد ...راستش ما خیلی استرس داشتیم که نکنه 7 تا بخوریم از اسپانیا بسا بیشتر !
اما دفاع خوب هندوراس نشون داد که هندوراس خیلی بالاتر از کره قرار داره
حداقل 5 تا گل عالی رو رو خط برگردوندن و این خیلی خوبه
این تیم هنوز جوونه و کم تجربه (کم تجربگیشون رو میشد در ضد حمله ها و دستپاچه شدن هاشون به وضوح دید )...امیدواریم در جام های بعدی خودشو بیشتر نشون بده
با آرزوی روزهای شاد برای همه ی مردم زحمتکش هندوراس
![]()
هنوز یک ذره امید داریم ....خوب هندوراس حذف شد و وقتشه که تیم مورد علاقه رو عوض کنیم، خیلی از اسپانیا خوشم میومد ولی عمرا طرفدار تیمی بشم که جواد خیابانی هم طرفدارش باشه . فکر کنم شیلی سزاوار طرفداران بیشتری باشه.
شیلی بتونه اسپانیا رو بزنه ...
ما هم بتونیم سوئیس رو با اختلاف چند گل بزنیم که تفاضلمون از اسپانیا بهتر بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)