ديشب بعد بازي برزيل-ساحل عاج وقتي دوربين جاوداني رو نشون داد و كمي تصوير عقب رفت معلوم شد تصوير بردار محترم سر آقا رضا رو بين دولنگ لوگوي جام جهاني قرار داده بودن![]()
ديشب بعد بازي برزيل-ساحل عاج وقتي دوربين جاوداني رو نشون داد و كمي تصوير عقب رفت معلوم شد تصوير بردار محترم سر آقا رضا رو بين دولنگ لوگوي جام جهاني قرار داده بودن![]()
Last edited by sar be hava; 21-06-2010 at 10:54.
عالی بود
اینو باید تو روزنامه چاپ کنند
اتفاقا ترکیب سیاه و آبی خیلی هم مدرنه
به نظر من دکور برنامه هر جوری هم بود باز هم کسانی هستن انتقاد کنن![]()
عزيز من رنگهاي دكور هر برنامه
معمولا بايد با رنگهاي اصلي جام جهاني هماهنگ باشه
رنگهاي امسال قرمز سبز و زرد هستن و تركيب اينا با سياه
يكي از دوستان زحمت كشيد و عكسايي از دكوراي كشوراي ديگه گذاشتن
لطفا اونارو ببينيد
این انصاری فر انگار نون نخورده بود.نمی دونم چرا ایننقدر بی حالن.اصلا حس هیجان ورزشی تو خیلی هاشون نیست.
صدر خوبه، حاج رضایی و محصص هم بد نیستن.
دكور كه مسخره ترين دكوري بود كه تا حالا ديده بودم ، مخصوصا قسمت آبيش كه ادم حالش به هم ميخوره .
آقاي صدر رو هم كم ميارن تو برنامه ، بهترين كارشناس فوتبال اين دكتر صدر
هر وقت دکور رو می بینم فکر می کنم یکی از روزهای شهادته . اینقدر دکور فضای گرفته ، تیره ، و مبهمی داره که نه تنها هیچ حس و حالی در اوج رقابت های فوتبالی برای ما فوتبال دوستان ایجاد نمی کنه بلکه دلزدگی هم میاره .
دکور سیاه در برنامه ورزشی ؟ واقعا روی چه معیاری ؟ این برنامه از برنامه 4 سال پیشش فقط اسمش باقی مانده . اگر عکسی از برنامه 4 سال پیش موجود بود کاملا مشخص می شد که اون برنامه کجا و این کجا . 4 سال قبل برای من آشنایی با حمیدرضا صدر بود . آن موقع بیشتر می آمد و شور و هیجان چند برابری بوجود می آورد . بعد از آن بود که وقتی صدر می آمد با دقت بیشتری نگاه می کردم و هم شروع کردم یافتن مطالب سینمایی - ورزشی اش را و کتاب هایش را .
برنامه ای از شبکه جام جم پخش میشه به نام یک دنیا یک جام ؛ دوستان اگه شد ببینن ، دکور بسیار خوش آب و رنگ تر و دلپذیرتر و رنگ های روشن تری داره و مجری هایش هم متنوع هست . یوسفی ، میرزایی ، خیابانی و ... نه اینکه همش جاودانی ...
با دیدن جاودانی بیشتر یاد برنامه های دایره طلایی ، قوی ترین مردان و ... می افتیم تا این برنامه های فوتبال . واقعا چرا اجرا فقط جاودانی ؟ یوسفی مگر اشکالی داشت ؟ در همین برنامه قبلی که صدر و حاج رضایی بودن و بحث تیم های قوی و ضعیف بود یک بار دیگه مشخص شد که همه عمق نگاه جاودانی چقدر است . صدر آن همه توضیح می داد که الجزایر ، انگلستان پر ادعا را متوقف کرده اما جاودانی چون می خواست یه چیزی گفته باشه مثال کره شمالی را می زد .
دوستان ایمیل برنامه را که داریم پس همه میل بزنیم و از دکور و جاودانی و ... انتقاد کنیم .
کلا هر چی به جلو میره بدتر میشه
جاودانی هم که انگار رو شبکه 3 اشانتیون هست!همه جا باید باشه!!
ولی در کل میشه گفت بد نیستن
تو کارشناسا هم آقای صدر عالیه فقط بعضی وقتها جو گیر میشه حرفهای عجیب و غریب میزنه
واقعا
چند روز پيش بود كه شهادت امام نهم بود
فضاي شهادت عجيب با دكور همخوني داشت
انگار براي همچين فضايي ساخته بودنش
آره جام جم يك ميزاره خيلي قشنگتره و اجرا هم بهتر و شادتره
من كه خيلي وقته ايميلمو زدم
كلي هم ايراد گرفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)