معذرت خواهی در حد تیم ملی آرژانتینبرادر شما باید یکم در باره نحوه صحبت کردنتون تجدید نظر کنید![]()
بابا چرا ناراحند میشی داداش؟؟؟
بچه های خودمونیم اینجا ... شوخی کردن با بروبچس خودمون!!!
بابا آدم باید جنبه شوخی داشته باشه
معذرت خواهی در حد تیم ملی آرژانتینبرادر شما باید یکم در باره نحوه صحبت کردنتون تجدید نظر کنید![]()
بابا چرا ناراحند میشی داداش؟؟؟
بچه های خودمونیم اینجا ... شوخی کردن با بروبچس خودمون!!!
بابا آدم باید جنبه شوخی داشته باشه
ورووووون.کی باید گل بسازه اونوقت؟!!!
البته مسی رو نشنیدم بخواد بزاره بیرون.
مسی بازی کنه چند تا گل بزنه.![]()
به احتمال 80% آرژانتین قهرمان میشه![]()
تا اینجا بهترین بازی که دیدم مال آرژانتین بود . البته برزیل هم بد بازی نکرد
از الان زوده برای قهرمانی حرف بزنیم هواداران آرژانتین منطقی هستن و پله پله بالا میرن.
این حرفا چیه؟؟؟؟
آرژانتین قهههههههههرمانه شک نکنید![]()
بی خیال. ما قهرمانی می خوایم. پله پله هم سرمون نمی شه. پرواز می کنیم.از الان زوده برای قهرمانی حرف بزنیم هواداران آرژانتین منطقی هستن و پله پله بالا میرن.![]()
سلام.
من طرفدار ایتالیا هستم اما نمیتونم آرژانتین رو دوست نداشته باشم.مارادونا و مسی رو نمیشه دوست نداشت.
اما واقعا مسی طلاست,فوتبال که استثنایی بازی میکنه هیچی آخه چقدر خاکیه,با احترام به هواداران پرتغال و کریس رونالدو اما اون خیلی مغروره,اما مسی از فوتبال داره لذت میبره و به فکر تحقیر نیست.این دو تا رو مقایسه کردم چون در حال حاضر با هم مقایسه میشن.
البته این نظر منه و اصراری بر درست بودنش نیست.
موفق باشید.
درسته راه رسیدن به قهرمانی سخته ولی آرژانتین پتانسیلش رو داره.
از هر نظر.
هم از نظر روحی و روانی
هم از نظر آب و هوایی
و هم از نظر غنای بازیکن
آه اینم درست صحبت کردن ... خوب شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی بازی داریم این بچه مچه ها خیلی دور برداشتن به کره 7 تا زدن فکر میکنن خیلی شاخن(یک sms بدم به مارادونا بگم بازیه بعدی بده بچه ها دروازه رو پاره پوره کنن)
Only۞Argentina
فردا ساعت 11 .کی بازی داریم این بچه مچه ها خیلی دور برداشتن به کره 7 تا زدن فکر میکنن خیلی شاخن(یک sms بدم به مارادونا بگم بازیه بعدی بده بچه ها دروازه رو پاره پوره کنن)
من بازی پرتقالو ندیدم. رونالدو یکی زد؟
مسی باید کلشو بخوابونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)