مجله AS امروز صبح نوشته:
دل بسکه : هندوراس بدترین شکست سال را تجربه خواهد کرد!
ویا: نظر مربیست از ابتدا بازی نمی کنم.!![]()
مجله AS امروز صبح نوشته:
دل بسکه : هندوراس بدترین شکست سال را تجربه خواهد کرد!
ویا: نظر مربیست از ابتدا بازی نمی کنم.!![]()
خیلی بد شد !ویا: نظر مربیست از ابتدا بازی نمی کنم.!![]()
من از این ویا خیلی خوشم میومد ...
دل بوسکه میدونید چه جوری بازی کنان رو روحیه داده همه ی بازيكنان را در كلاس توجيهي جمع كرد ه و بهشون گفته: همانطور كه ميدانيد شما اكنون در يك كلاس روان شناسي هستيد
بازيكنانش که خیلی خسته بودن از شنيدن اين خبر خیلی جا خوردن و ناراحت شدند اما سخنان بعدي دلبوسكه تيم خسته اسپانيا را به بمبي از خنده تبديل كرد.
دلبوسكه گفت: فرض كنيد من براي يك ساعت در مورد نقش روح و روان در فوتبال صحبت كردهام، فكرش را بكنيد چقدر اكنون شما به خود آمدهايد و انگيزه داريد، نه؟
وي سپس گفت: فرض كنيد طوري حرف زدهام كه اشك از چشمانتان سرازير شده است. خيلي خوب براي امروز كافي است، ميتوانيد برويد
دیوونه شده بوده اینا میگن می خواسته روحیه بده اینو همین الان توی سایتی خوندم
خیلی این دل بوسکه گاگوله بابا!
اصلا قیافش پایه خندست...
خواهشادوستان دیگه از این بحثا نکنید که ممکنه دوباره تاپیک رو ببندن.
پویول مشتاق دیدار با هندوراسخشم سرخ قصد دارد اوضاع را سامان بدهد...
سایت گل – کارلس پویول مدافع اسپانیا گفته تیمش مشتاقانه منتظر بازی با هندوراس است. این بازیکن کهنهکار بارسلونا گفته قهرمان اروپا انتظار دارد هندوراس تیم سرسختی باشد و کسب سه امتیاز از آنها مهم است.
او میگوید: «تیم پس از لغزش مقابل سوییس بیصبرانه منتظر این دیدار است. انتظار بازی سختی را داریم، اما تلاش خواهیم کرد هر چه سریعتر گل بزنیم. نمیدانیم آنها چطور با ما مقابله خواهند کرد اما سبک بازی ما روشن است. باید به آن وفادار بمانیم و توپ را حفظ کنیم. پیروزی حیاتی است. میدانیم این بازی مانند یک فینال است. باید به حریف احترام بگذاریم، اما میدانیم چطور خوب بازی کنیم و ببریم.»
بیه لسا: اسپانیا بخت اول صدرنشینی گروه استشکست مقابل سوییس مدعی بودن آنها را تغییر نداده...
سایت گل – مارسلو بیه لسا مربی شیلی گفته اسپانیا هنوز بخت اول صدرنشینی در گروه اچ است. پس از آن که اوتمار هیتسفلد گفت شیلیاییها میتوانند سوییس را ببرند و به رتبه اول برسند، بیه لسا گفته همچنان اسپانیا بخت اول شدن در این گروه را بیش از بقیه تیمها دارند.
او میگوید: «شایستگی یک تیم به این سرعت از دست نمیرود. اسپانیا به عنوان بهترین تیم دنیا پا به جام جهانی گذاشت و آنها شایسته این عنوان بودند. در حالی که پیروزی سوییس ارزشمند بود، اما این بیشتر به قدرت تیم سوییس برمیگشت تا ضعف اسپانیا.»
بیه لسا هچنین گفته صرف نظر از نتیجه تیمش مقابل سوییس آنها به دنبال شکست دادن اسپانیا خواهند بود: «برای ما پیروزی و تساوی در بازی مقابل سوییس اوضاع مقابل اسپانیا را تغییر نخواهد داد. البته به نظرم سوییس را ببریم بهتر است!»
دوستان ببخشید دخالت می کم! ولی اسپانیا در یک صورت موفق می شه که بحث رئال و بارسا رو به تیم ملی نکشونن!
بدون شک بهترین بازیکن های جهان تو تیم اسپانیا جمع شدن...
امیدوارم امشب بازی قابل قبولی انجام بده با یه پیروزی پر گل
نه رفیق از چی می ترسی.امشب هندوراس رو به توپ می بندیم.با این نتایجی که تیم ها دارند می گیرند، می ترسم ما هم امشب یه گندی بزنیم!امیدوارم یک پیروزی پر گل داشته باشیم، تا روحیه بشه واسه بازی بعدی که به مراتب سختر از این بازی و بازی قبل خواهد بود.
ای کاش این دل بسکه مربی نبود![]()
مطمئن باش.
بازی اول رو هم که دیدی خیلی خوب بازی کردیم اما نشد توپ سوئیس شانسی رفت تو گل
مهم نیست امسال قهرمانیم
هندوراس رو که راحت میبره اسپانیا ، همینطور شیلی
من بهش امیدوارم![]()
دلبوسکه مربی خوبیه بچه ها انقد نگید تقصیر مربیه
چه شود امشب؟هندوراس رو ميبريم بدجور![]()
بازی اسپانیا واقعا زیباست حتی اگه گل نزنه.
حق قهرمانی با اسپانیاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)