مجتبی جان من متوجه نشدم الانو مصدومیتش شدیده یا نه؟
مصدومیت الانو جدی نیست
کادر پزشکی تیم ملی برزیل از میزان مصدومیت الانو خبر می دهد
سایت گل- خوسه لوئیس رونکو، پزشک تیم ملی برزیل در صحبتهایی اعلام کرد که مصدومیت الانو جدی نیست. این ستاره در جریان دیدار دیشب تیمش مقابل ساحل عاج دردقیقه 67 و به دلیل برخوردی که میان او و تیوته به وجود آمد مصدوم و مجبور به ترک زمین مسابقه با برانکارد شد.
رونکو درپایان این دیدار که با برتری 1-3 زردپوشان همراه بود، گفت:« مصدومیت الانو جدی نیست. البته ما شرایط او را زیر نظر داریم و تا دوشنبه با استفاده از کیسه یخ در صدد کاهش تورم پای او خواهیم بود.»
طبق اعلام کادر پزشکی برزیل، ستاره برزیلی به دلیل ضربه سختی که به ساق و قوزک پای چپش وارد شد، مجبور به ترک زمین مسابقه شد.او سومین گل تیمش در جریان این دیدار را به ثمر رساند
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
اریکسون:این برزیل می تواند به فینال برسد
سرمربی سوئدی ساحل عاج در صحبتهایی به آنالیز تیم حریف پرداخته است.
سایت گل- سون گوران اریکسون، سرمربی تیم ملی ساحل عاج از عملکرد تیم ملی برزیل پس از پیروزی 1-3 این تیم مقابل شاگردانش تعریف و تمجید کرد.
اریکسون در پایان دیدار دیشب گفت:« فکر می کنم که برزیل می تواند تا فینال رقابتها پیش برود.آنها به خوبی دفاع می کنند و حمله فوق العاده ای نیز دارند.کسب نتیجه پیروزی مقابل آنها بسیار دشوار است. برزیلی ها بسیار منسجم هستند و به ویژه در خط دفاعی فوق العاده ظاهر می شوند.ما یکشنبه چند اشتباه داشتیم و آنها به بهترین نحو از این اشتباهات بهره بردند..برزیلی ها خیلی خیلی خوب هستند.»
این مربی سوئدی بخش بیشتری از صحبتهایش را به تمجید از شاگردان دونگا پرداخت.اریکسون ادامه داد:«آنها چهار بازیکن رو به جلوی خوب به نامهای کاکا، روبینیو،فابیانو و الانو دارند و مایکون، مدافع راست آنها نیز غیرقابل مهار است. برزیلی ها کیفیت فوق العاده ای دارند و در خط دفاعی بسیار منسجم هتسند و ضد حمله برروی دروازه این تیم فوق العاده دشوار است.ولی ما فرصتهای خوبی خلق کردیم..»
او در ادامه در مورد عملکرد بازیکنانش در این دیدار گفت:« واقعا متاسفم..به نظر من ، تیم ما بسیار منسجم بود، اگر به یاد داشته باشید، مقابل پرتغال هم از نظر دفاعی، خیلی خوب کارکردیم ولی مقابل برزیل باید بازی کاملی را به نمایش بگذاری.وقتی بازی 0-3 بود، ما می بایست به گل می رسیدیم و در آن زمان فرصت به ثمر رساندن دو گل را داشتیم.در 5 روز آینده دیدار دیگری خواهیم داشت و در آنجاست که شاید تفاضل گل به کارمان بیاید.»
اریکسون در بخش پایانی صحبتهایش با اشاره به اخراج کاکا گفت:« به نظر من عادلانه بود.آنچه من در تصاویر تلویزیونی دیدم، کارت زرد دوم کاکا به خاطر هل دادن بازیکن ما بود...نمی دانم چرا ولی او بازیکن ما را هل داد.»
==========================
دونگا:اگر جای داور بودم، امروز خداحافظی می کردم
مربی تیم ملی برزیل از پیروزی تیمش بسیار خوشحال است ولی از تصمیمات تیم داوری به شدت معترض
سایت گل- تیم ملی برزیل یکشنبه شب با نتیجه 1-3 مقابل ساحل عاج به پیروزی رسید و کارلوس دونگا از این بابت کاملا راضی است ولی اعتراض او به عملکرد تیم داوری این دیدار و به ویژه استفان لانوی ، داور فرانسوی این دیدار بود، چرا که دونگا خواهان مراقبت بیشتری ازستاره هایش است.
دونگا در کنفرانس خبری پایانی این دیدار گفت:« بازی بسیار پیچیده و پرانرژی ای بود و قدرت فیزیکی بالایی را می طلبید و خطاهای زیادی داشت.همه ماهایی که فوتبال را دوست داریم به دنبال فوتبال تماشایی هستیم ولی افرادی که فوتبال را کنترل می کنند باید بدانند که این فوتبال نبود.»
دونگا با اعتراض به نحوه داوری این دیدار و اخراج کاکا در دقایق پایانی بازی گفت:« اگر من جای داور بودم، همین امروز دست از قضاوت می کشیدم.ما سه گل زدیم و بازی خوبی را ارائه کردیم و بدون آنکه خطای خشنی را انجام دهیم، حتی بیشتر از بازیکنان حریف کارت گرفتیم.دیگر چه کار باید می کردیم.؟ اخراج کاکا هم که کاملا ناعادلانه بود.»
مربی برزیل با ابراز رضایت از نتیجه بازی گفت:« پیروزی خوبی مقابل تیمی قوی و سرعتی داشتیم و از عملکرد تمام بازیکنانم به ویژه لوئیس فابیانو راضی هستم.باید از تیم حریف هم صحبت کنم.ساحل عاج تیمی از نظر فیزیکی قدرتمند است »
=====================================
دروگبا: لوییس فابیانو تفاوت را رقم زد
مهاجم چلسی از عملکرد همتایش ستایش کرده است...
سایت گل – دیدیه دروگبا مهاجم ساحل عاج بر این باور است که لوییس فابیانو تفاوت اصلی برزیل و ساحل عاج بود. برزیل با دو گل فابیانو، سه بر یک ساحل عاج را برد.
ساحل عاج همچنان به صعود امیدوار است، هر چند که دروگبا میگوید همه چیز بستگی به نتیجه دیدار کره شمالی و پرتغال دارد: «نکته کلیدی مسابقه ما و برزیل لوییس فابیانو بود. او دو گل رویایی زد، اگر چه یکی از گلها کاملا صحیح نبود. ما به او فضای زیادی دادیم و تاوانش را هم پرداختیم. میدانستیم دیدار سختی داریم. برزیل بهترین تیم دنیاست. ما هم فرصتهای خود را داشتیم، اما بختهای آنها برای گل زنی بهتر بود. اکنون سرنوشت صعود ما بستگی به بازی پرتغال و کره شمالی دارد.»