عزیزم
Rating رو کسی میده که با مادربورد کار کرده باشه .
بد شانسی اینه که طبق حرفهای خودت هم عمل نمی کنی ...
خوش باشی .
خداحافظ .
عزیزم
Rating رو کسی میده که با مادربورد کار کرده باشه .
بد شانسی اینه که طبق حرفهای خودت هم عمل نمی کنی ...
خوش باشی .
خداحافظ .
Last edited by Gabana; 07-08-2006 at 19:34.
عزيز خوب شد ويرايش كردي وگرنه من هم شايد جوش مي اوردم ...
آخه اين چه حرفيه من چي مي گم تو چي ميگي اصلا چه ربطي داره ؟
علي جان دوست خوبم نگاه كن ببين من چي ميگم بعد پست بده نه كسي نگفته ريتينگ را كسي ميدم كه با مادربورد كار كرده باشه پس پستا را درست بخون گفتم چي ؟ گفتم با توجه به قيمت و امكانات ...
قربانت شهريار
خواستم با خوشي با اين فروم خداحافظي كنم /
خلاصه اميدوارم همه موفق باشن .
شهريار جان شما هم از بچه ها ي با حال اين فرومي .
اميدوارم هميشه موفق باشي ....
يادت باشه تو اين فروم خيلي ها هستن كه واسه منافع شخصيشون پست مي دن !!
خودت مي دوني ...
منم نتونستم با اين ( بچه ها !! ) كنار بيام .
موفق باشید همه مرد هاي این فروم .
خدا حافظ
Last edited by Gabana; 07-08-2006 at 22:05.
چشم علي جون مشكلي با سنم ندارم چون مي دونم شعور و عقل و درك و فهم و حتي اطلاعات به سن نيست ... من خيلي خوشحالم كه با اين سن مي تونم اين كار را بكنم ولي بعضيا البته اصلا شما را نميگم با سن بيشتر هم قادر به اين كار نيستند ..ضمنا حسن جان اين را حرف به من زد نگو بعضيا باشه ...
اين موضوع را هم تموم كن علي جون ...
قربانت شهريار
اصلا علي جون من كوتاه ميام من ببخشيد ...خوبه ؟نوشته شده توسط Gabana
![]()
1- اینجارو با Chatroom اشتباه نگیرید
2- شهریار جان چرا بیچاره کیانوش رو میندازی تو چاه آخه؟؟؟ واسه چی بره 939 بگیره ؟؟؟ پولش حروم میشه خوب
با این پول اگر یک مادربورد خوب بخره خیلی براش بهتره برای آیندشم خوبه چون 939 دیگه هیچ جا دستی نداره اونوقت که این کاربر بخواد سیستمش رو ارتقا بده مارو نفرین میکنه....
الان آینده نگرانه اینه که یک کاربر سیستم اینتلی خودش رو فقط مادربوردشو ارتقا بده تا بتونه با Conroe هایی که میاد حسابی حال کنه
چشم عزيزم ...نوشته شده توسط Vampire Viper
كيانوش هم بابا من باهاش تلفي حرف ميزنم باهاش در ارتباطم گفتم كه با توجه به شرايط ايشون گفتم ... عزيز تو كه نمي دوني شرايطش را كه ... اون كيسش نو هست و نبايد درش را باز كنه و ... خيلي مشكل داريم...
قربانت شهريار![]()
عزيز من با تو خيلي كنجار رفتم ولي انگار علي راضي نشدي ؟ چرا آخه ؟ البته مي دونم چه مشكلاتي داري...نوشته شده توسط Gabana
درسته عزيز من هم مي دونم چه كسايي هستند ... يكي و دو تا هم نيستند ولي من سعي مي كنم هيچ وقت حرف حقي را كه بايد بزنم را پنهان نكنم....
ولي عزيز حالا اگه شد هفته اي يكبار بيا خوشحال ميشيم ببينيمت...
شاد و پيروز باشي شهريار![]()
با سلام
بسيار ممنونم از آقا شهريار بزرگوار وآقا گابريل عزيز در مورد راهنمايي بستن سيستم صفحه ي130
بي نهايت خوشحالم كردين اميدوارم هميشه موفق باشيدوروزگار به كامتان
در پي اينكه به دليل مشكلات كاري و شخصي زياد جنا گابانا علي عزيزم ديگر قادر به همراهي ما به صورت متداوم نيست و بايد برود بسيار ناراحتم ولي ايشون يكي از افرادي بودند كه نسل جديد سخت افزار اين بخش و پي سي ورد را ساختند و خيلي از كارها بدون علي امكان پذير نبود ...
در پي خدمت هاي ايشون به اين بخش و حل مشكل بسياري از بچه هاي و بالا بردن سطح سوادي بچه ها در اينجا مي خوام از ايشون به عنوان يكي از پايه گذار هاي اين بخش در نسل جديد كاربرها تشكر و قدر داني مي كنم...
شاد و پيروزباشي علي جان
شهريار![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)