تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: سوال در مورد پاک کردن سیستم توسط باد پنچرگیری

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض سوال در مورد پاک کردن سیستم توسط باد پنچرگیری

سلام دوستان کیس من خیلی زود به زود پر خاک میشه راستش سر کوچمون یه پنچر گیری هستش میخواستم بدونم که این بادی که برای تایر ها استفاده میشه با اون سرعت مشکلی برای سیستم و قطعات ایجاد نمیکنه
    یا برم کامپیوتری ها اونجا از اون دستگاه ها استفاده کنم اسمشو نمیدونم D: خیلی ممنون فقط نخندید

اگه نباشه جاش خالی می مونه AIRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

پیشنهاد می کنم این کار رو نکرنی سیستم منم زیاد خاک می گیره ولی با با دپاکش نمی کنم
    بهتره یه قلم مو نو که استفاده نشده بخری و با دقت و حوصله خاک های سیستم رو پاک کنی و جمع کنی
    برای اینکه قلت الکتریسیته ی ساکن نداشته باشه بهرته اونو به بدنه ی کیس بمالی

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

پیشنهاد می کنم این کار رو نکرنی سیستم منم زیاد خاک می گیره ولی با با دپاکش نمی کنم
    بهتره یه قلم مو نو که استفاده نشده بخری و با دقت و حوصله خاک های سیستم رو پاک کنی و جمع کنی
    برای اینکه قلت الکتریسیته ی ساکن نداشته باشه بهرته اونو به بدنه ی کیس بمالی
    سلام دوست عزیز ممنون از پاسخت راستی نظرتون رو درباره این وسیله ای که در کامپیوتریها گذاشتن با باد پاک میکنن چیه در مورد روش خودتون یه مقدار توضیح بیشتر بدید بخصوص قلت الکتریسیته
    ممنون

داره خودمونی میشه Corvette Racing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    دنيا

پيش فرض

شما مي تونين از جهت معكوس جارو برقي استفاده كني.
    ميزان بادش خوبه وبه سيستم آسيبي نميزنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhs_837's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    MaSHad

پيش فرض

چه مشکلی پیش میاد اگه با باد پر فشار سیستم رو خاک گیری کنیم؟من خودم حدس می زنم اگه باد رو مستقیم به فن بزنیم باعث میشه با سرعت زیاد بچرخه و مانند یک مولد برق ایجاد الکتریسیته بکنه که وارد قطعات مادربرد بشه.نمی دونم درسته یا نه؟دوستان خواهشن راهنمایی بفرمایید و اشکالات اینکار رو توضیح بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

چه مشکلی پیش میاد اگه با باد پر فشار سیستم رو خاک گیری کنیم؟من خودم حدس می زنم اگه باد رو مستقیم به فن بزنیم باعث میشه با سرعت زیاد بچرخه و مانند یک مولد برق ایجاد الکتریسیته بکنه که وارد قطعات مادربرد بشه.نمی دونم درسته یا نه؟دوستان خواهشن راهنمایی بفرمایید و اشکالات اینکار رو توضیح بدین
    حرفتون درسته
    بهتره موقع بادگرفتن با یه دستمون ازچرخیدن پره فنا جلوگیری کنیم

7. این کاربر از seemps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m.m010011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نه اینکار باعث چرخش فن با سرعت بالا و سوختن موتور ان می شود

---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------

بله درسته علاوه بر این مسئله موجب اسیب دیدن موتور به علت چرخش با سرعت میشود

9. 2 کاربر از m.m010011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اگر منظورتون همین پمپ باد های معروف هست باید بگم که د رهوای این خروجیشون مقداری روغن هست که که با این کاری که شما میکنید در واقع مقداری هم روغن به خورد قطعات میدین البته بسیار ناچیز که قابل روئیت نیست ولی همون مقدار باعث گرفتن گرد خاک بیشتر میشه

موفق باشید

11. 2 کاربر از iriali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hmdfgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    www.wfiltration.com

پيش فرض

اگر منظورتون همین پمپ باد های معروف هست باید بگم که د رهوای این خروجیشون مقداری روغن هست که که با این کاری که شما میکنید در واقع مقداری هم روغن به خورد قطعات میدین البته بسیار ناچیز که قابل روئیت نیست ولی همون مقدار باعث گرفتن گرد خاک بیشتر میشه
    درسته .دستگاه های مولد باد که دارای موتور کمپرس باد هستند ، همراه هوای خروجی مقداری روغن هم خارج می کنند مگر آنکه از در قسمت خروجی از فیلتر هوا استفاده کنند (معمولا استفاده نمی شود)
    اما به شخصه استفاده از قلم مو یا شبیه آن را هم پیشنهاد نمی کنم. کارساز نیست و غباری که روی قطعات باقی می ماند مثل عایق عمل کرده و ضمن افزایش دما به مرور از کارایی آنها می کاهد .
    استفاده از مولد های باد برقی با فشار کم ، مثل همان دستگاه هایی که در فروشگاه های کامپیوتر استفاده می شود را پیشنهاد می کنم.
    هیچ وسیله ای را زیاد نزدیک قطعات نکنید و فاصله 20 سانتی را رعایت کنید.

13. این کاربر از hmdfgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز * SadeGh *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران زمین

پيش فرض

سلام
    اسمش Blower است،هم دمنده است هم مکنده!البته مکندش زیاد قوی نیست،اما دمنده خیلی خوبی داره و عالی است.یه زمانی 17 تومن بود!
    اگه با پمپ بادهم خواستی باد بگیری شلنگشو دولا کن و تو دستت نگهدار اینطوری میتونی سرعت بادشو کنترل کنی! همچنین میتونی انگشتتو با فاصله کم جلو خروجی باد بگیری تا جلو ورود روغن را بگیری.
    من تا یه مدت زیادی از این روش استفاده میکردم مشکلی پیش نیامد فقط یه فن CPU پره هاش شکست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •