تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 117 اولاول ... 115157585960616263646571111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 1166

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی انگلیس

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

قدرت بدنی امیل هسکی فوق العاده هست .. می بینید رو توپای هوایی خیلی قویه و راحت بالا سر هر بازیکنی می پره و توپ رو کنترل می کنه ... ولی نمی تونه کار دیگه ای رو انجام بده ... تو بازی با الجزایر یه موقعیت عالی بود که خودش می تونست بزنه اما تصمیم گرفت پاس بده و موقعیت خراب شد ... در هر حال به نظرم باید با یک 1 مهاجم بازی کنیم .

2. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

امیل هسکی دقیقا فقط قدرت بدنی داره ! منم نظرم استفاده از یک مهاجم هست ، انگلیس هافبک های گلزنی داره که هر کدومشون به اندازه ی یه مهاجم کارا هستند ! من نمی دونم کاپلو داره چکار می کنه !!!

4. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به نظر من
    انگلیس یه فوروارد می خواد مثل فاولر یه توپ پخش کن می خواد مثل جرارد در لیورپول و یه گوش کلاسیک می خواد مثل مک منمن

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

بكام بهانه‌اي براي آشتي

به نظر مي‌رسد نقش اصلي ديويد بکام جدا از چهره فتوژنيک او آشتي مردم با تيم و ايجاد فضايي آرام باشد.

ديويد بکام که روي نيمکت تيم فوتبال انگليس نقش خاصي را ايفا نمي‌کند، روز گذشته در پاسخ به سؤال خبرنگاران مبني بر مسئوليت اصلي خود گفت: من اينجا هستم تا به همه بازيکنان روحيه بدهم و تجربياتم را در اختيار آنها بگذارم.

وي افزود: ‌از همه روزنامه‌هاي انگليسي مي‌خواهم که به خاطر من هم که شده اين روزها دست از جوسازي بردارند و اجازه بدهند کاروان فوتبال انگليس در آرامش به کار خود ادامه دهند.

در کنفرانس خبري روز گذشته کاپلو، نيز يکي از خبرنگاران با سؤال‌هاي اهانت‌آميز خود خطاب به کاپلو قصد برهم زدن فضاي آرام خبري را داشت که ديويد بکام بلافاصله با حرکت به سمت وي او را به آرامش دعوت کرد و خبرنگار مذکور به خاطر بکام آرام گرفت و از همه عذرخواهي کرد.

7. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------

9. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

درسته ...
    اما تیمی مثل انگلیس اونم در بزرگترین میدان فوتبالی باید اینقدر بزرگ و با روحیه باشه که بتونه حتی اگه 2 گل هم عقب افتاد جبران کن ! این همون چیزیه که باعث میشه یه تیم شخصیت قهرمانی داشته باشه و تا فتح جام پیش بره ...
    تیم هایی که ستاره زیاد دارن چیدن این ستاره ها کنار هم یه مربی بزرگ و آگاه می خواد که متاسفانه کاپلو تا الانش ناموفق بوده ... اینکه چرا مرحله انتخابی رو اینقدر خوب پشت سر گذاشتن و اینجا اینطورین هم بر می گرده به همون مسایل روانی به نظر من و اینکه تاکتیک تیم مناسب روح تیم نیست ...
    دقيقا. همونطور که تو 2007 تونست با رئال بدون بکام و نيستلروي، بازي 0-1 باخته رو 1-3 ببره، به نظر من اينبار هم مي‌تونه با چند تغيير ساده براحتي تا حتي نيمه نهايي بره. (البته اسلووني قويتر از الجزايره ولي تيمهاي گروه 4 فقط يه آلمان توشون اسم و رسم داره.)

11. این کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلامبه نظر من یک مربی ایتالیایی به درد تیم ملی انگلیس نمیخورهسبک فوتبال ایتالیا کجا فوتبال انگلیس کجادر ضمن انگلیس فاقد یه مهاجم خوبهرونی کم فروشی میکنه هسکی هم از نظر من اصلا مهاجم نیست بهتره دفاع وسط بازی کنه

داره خودمونی میشه H.P1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برد برابر اسلووني به خاطر رويارويي انگليس با آلمان

وزنامه هرالد نوشت: مردان فابيو كاپلو پيش از شروع جام‌جهاني اظهارات زيادي براي بازي احتمالي با تيم ملي آلمان در مرحله يك هشتم نهايي اين پيكارها داشتند. آنها آرزو مي‌كردند تا با اين حريف ديرينه در مرحله حذفي رقابت كرده و تلافي باخت سال 1990 را بكنند.

اين نشريه ادامه داد: در روزهاي سپري شده اين بازي‌ها نيز انگليسي ها مرتب از اين آرزو سخن مي‌گويند. بدين خاطر مي‌توان حس كرد انگيزه اصلي براي كسب نتيجه آنان در بازي آخر مقابل اسلووني، كسب برد بخاطر ملاقات با ژرمن‌ها است. البته اين امر منوط به اين نكته است كه تيم تحت رهبري يواخيم لو، روز چهارشنبه بتواند از پس غنا برآمده و بخت صعود بيابد.همچنين تيم فابيو كاپلو هم از بحران كنوني عبور كند و به مرحله بعدي برسد.

براساس جدول تنظيم تيم‌هاي اول و دوم گروه‌هاي سوم و چهارم بصورت ضربدري در يك هشتم نهايي با هم ملاقات مي‌كنند. انگليس در گروه سوم در كنار آمريكا، الجزاير و اسلووني است و آلمان در گروه چهارم همراه با استراليا، غنا و صربستان است.

14. 3 کاربر از H.P1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلامبه نظر من یک مربی ایتالیایی به درد تیم ملی انگلیس نمیخورهسبک فوتبال ایتالیا کجا فوتبال انگلیس کجادر ضمن انگلیس فاقد یه مهاجم خوبهرونی کم فروشی میکنه هسکی هم از نظر من اصلا مهاجم نیست بهتره دفاع وسط بازی کنه
    ببخشید آنچلوتی کجایی بود که تونست چلسی رو با سبک انگلیسی قهرمان کنه؟

دقيقا. همونطور که تو 2007 تونست با رئال بدون بکام و نيستلروي، بازي 0-1 باخته رو 1-3 ببره، به نظر من اينبار هم مي‌تونه با چند تغيير ساده براحتي تا حتي نيمه نهايي بره. (البته اسلووني قويتر از الجزايره ولي تيمهاي گروه 4 فقط يه آلمان توشون اسم و رسم داره.)

این حرف رو نزن
    گروه آلمان به نظر من بعد از گروه برزیل (گروه G ) سخت ترین گروهه. صربستان واقعا تین قوی ایه. تو مرحله ی مقدماتی تو گروه فرانسه با اقتدار به عنوان صدرنشین سعود کردن. غنا هم که مثلا قراره ضعیفترین تیم این گروه باشه الآن صدرنشین گروهشه. حالا استرالیا اونجوری شده نمیدونم چرا ولی جزء معدود تیماییه که بدون باخت به جام جهانی رسید.

16. 2 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

دلم براي فدراسيون فوتبال انگليس ميسوزه كه با 9 ميليون و 900 هزار يورو براي گرفتن كاپلو تيمشون تا اينجا اينجوري كار كرده.

گرونترين مربي رو دارن ولي فعلا كه به جايي نرسيدن .

به هر حال بازي بعد همه چيو مشخص ميكنه...

18. این کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •