من که فقط طرفدار پرتغال و آرزانتین هستم والسلام
حالا اینجت آرژانتین
من که فقط طرفدار پرتغال و آرزانتین هستم والسلام
حالا اینجت آرژانتین
من یه زمانی طرفدار پرتغال بودم
فقط به خاطر بازیکن محبوبم: لوییز فیگو
اما الان از این تیم خوشم نمیاد
مخصوصا که پیراهن فیگوی عزیز رو تو تن این بچه پر رو که اصلا ازش خوشم نمیاد میبینم
یکی از اسطوره های زندگی من لوئیس فیگو هست!من یه زمانی طرفدار پرتغال بودم
فقط به خاطر بازیکن محبوبم: لوییز فیگو
اما الان از این تیم خوشم نمیاد
مخصوصا که پیراهن فیگوی عزیز رو تو تن این بچه پر رو که اصلا ازش خوشم نمیاد میبینم
و از یورو 2000 عاشق فوتبال لوئیس فیگو و پرتغال اون دوره شدم!و الان و تا ابد هم عاشق فوتبال پرتغال خواهم بود!و پرتغال را به خاطر کریس رونالدو دوست ندارم به خاطر خودش دوست دارم!به خاطر بازیکنهای تکنیکی به خاطر بازی زیبا..............
و به نظر من بهترین کسی که میتوانه پیراهن شماره 7 این تیم را بر تن کنه همون کریس رونالدو هست!
چه بخوایم چه نخوایم باید قبول کنیم این بچه پررو تو سن 25 سالگی افتخارات و عناوین بیشتری از کل دوران فوتبال فیگو بدست اورده و بازیکن بهتری هم هست.
فکر کنم بدونید که من چقدر پرتغال و رونالدو را دوست دارم!ولی این که رونالدو از فیگو بهتر باشه به نظر من اینطور نیست!چه بخوایم چه نخوایم باید قبول کنیم این بچه پررو تو سن 25 سالگی افتخارات و عناوین بیشتری از کل دوران فوتبال فیگو بدست اورده و بازیکن بهتری هم هست
شما فقط یورو 2000 را یادتون بیاندازین هر وقت رونالدو توانست مثل اون موقع فیگو به درد پرتغال بخوره و همه را به حیرت و داره اونوقت این صحبت را میشه کرد!
هنوز گل فیگو به انگلستان را به یاد دارم!اون درخشش!ولی رونالدو کجا به درد پرتغال خورده........خواهشا اشتباه برداشت نکنید من عاشق پرتغال و رونالدو هستم....
بحث من تیم ملی نیست. بحث خود بازیکنه. گرچه تو تیم ملی هم فیگو زیاد مفید نبوده واسه پرتغال. پرتغال زمانی به عنوان یه مدعی مطرح شد که کریس رونالدو اومد وگرنه قبلش همش حذف میشدن.
پرتغال بعد از یورو 2000 همیشه مدعی بوده!نسل طلایی پرتغال باعث این شد و البته قهرمانی جوانان جهان اگه اشتباه نکنم
با حضور روئی کاستا لوئیس فیگو و نونو گومژ و پائولتا و ژائو پینتو فرناندو کوتو و .........
اینکه همش حذف میشن که ربطی به یک بازیکن نداره مشکل تیم ملی پرتغال اینه که حذف میشن!در حالی که خیلی عالی بازی میکنن!
فیگو اسطوره پرتغال بوده!(بهترین بازیکن تاریخ پرتغال)اینو تنها من نمیگم خیلی ها میگن!باید دید رونالدو که راه زیادی پیش رو داره چکار میکنه!
رونالدو همین الانش بهترین بازیکن تاریخ پرتغال هست. البته قصد بحث ندارم هرکی یه نظری داره و نظرش محترمه ولی من فکر میکنم یکم بیش از حد فیگو رو بزرگ کردین.
فیگو بعد از ترک بارسلون هیچوقت نتونست اون بازیکن توانا و فوق العاده باشه.
البته هر کس نظری داره ولی بنده هر کسی را دیدم گفته فیگو بهترین بازیکن تاریخ پرتغال هست اینجا هم میتونین نظرسنجی کنین.......بعد شما دوره ای که فیگو با رونالدو همسن بوده را مقایسه کنید!
به هر حال بی خیال جو بازیها یک جور شده که دیگه آدم از تیمهای کوچیک هم میترسه.............امیدوارم فردا برای پرتغال مشکلی پیش نیاد!
دوستان تبریک میگم ... واقعا مردونه بازی کردید همشه ته قلبم از پرتغال خوشم میومد ! ... بله و با نتیجه 8 بر صفر ترکوند!
گل رونالدو هم واقعا خنده بود
خلاصه اینکه زدید کره رو سرویس کردید ! ... تبریک میگم واقعا لذت بردم از این بازی ! ...
امیدوارم با قدرت بتونن مثل دوره قبل تو 4 تیم برتر قرار بگیرند ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)