عجب ضد حالی بود دیشب! حالا بازی اول همه چیو سر گرین شکستن ولی این بازی چی؟
نمیدونم چرا این فوق ستاره ها کنار هم نمیتونن خوب بازی کنن !
بازی آخر هم شد بازی مرگ و زندگی! برد=صعود و نبردن= حذف!
عجب ضد حالی بود دیشب! حالا بازی اول همه چیو سر گرین شکستن ولی این بازی چی؟
نمیدونم چرا این فوق ستاره ها کنار هم نمیتونن خوب بازی کنن !
بازی آخر هم شد بازی مرگ و زندگی! برد=صعود و نبردن= حذف!
به نظر من چند تا تغییر اساسی باید واسه بازی سوم بده :
1 - با سه تا مهاجم بازی کنه رونی - کراچ - هسکی
2 - به جای لمپارد از کریک استفاده کنه .
3 - به لنون بازی نده ، درسته که رایت فلیپس هم خیلی خوب نبود ولی از لنون بهتر بود .
4 - به هارت بیشتر از جیمز میشه اعتماد کرد .
ترکیب :
------------------هارت------------------
اشلی کول--تری --داوسون--جانسون
جرارد-------کریک--------رایت فیلیپس
رونی-------کراچ----------هسکی
دقیقا همین نظر رو دارم .
من از همون بچگی طرفدار انگلیس بودم و هستم و خواهم بود و نمیدونم چرا تو جام های جهانی اینطوری بازی میکنه . گاهی اوقات اینقدر حرصم میگیره ازش که با این همه ستاره نمیتونه خوب کار کنه . اوج ناراحتیم برای سال 2002 و بازی با برزیل بود که خیلی بد باخت . ولی من هنوز که هنوزه برای بازی بعد امید دارم و انگلیس اگر متحد بشه هیچ کسی جلودارش نیست.
بازی دیشب واقعا نمیدونم بازیکنا چشون بود .از همون دقیقه اول انگار همه خسته و کوفته بودند مخصوصا وین رونی...
ديشب پيرواني ميگفت بازيکنهاي انگليس محافظهکارانه بازي ميکنند تا مبادا مصدوم شوند و باشگاهشان را از دست بدهند. به نظر من اگر اين درست بود، بايد درمورد خيلي تيمهاي ديگر صدق ميکرد. بازي در تيمهاي بزرگ فقط صفت بازيکنهاي انگليس نيست.
از طرفي ديگر خيليها عقيده دارند فشار مطبوعات انگلستان زياد است. بايد يادآور شوم که اسپانيا، تحت فشار مشابهي قرار دارد و دو سال پيش قهرمان اروپا شد.
به نظر من عاملي که باعث افت انکارنشدني بازيکنهاي انگليس در دو بازيشان شد، که کاملا هم برخلاف عملکردشان در مقدماتي بود را ميتوان در روانشناسي جستجو کرد. انگليسيها به طرز مشهودي اضطراب داشتند. بارها به جاي پاس دادن - که حتما گوشزد کاپلو به آنهاست - دريبل ميزدند. در جايگيري هم اصلا موفق نبودند. دليل اين فشار رواني - که با اثر منفي قاطع همراه است - را ميتوان در يک چيز جستجو کرد:
در بازي اول انگليس با اعتماد به نفس و اميد فوق العادهاي مقابل آمريکا به ميدان آمد. همان اعتماد به نفسي که موجب شد جرارد گل بزند. ولي وقتي اشتباه مسخره رابرت گرين بازي را 1-1 کرد، قلعه اعتماد به نفسشان به يکباره فرو ريخت. پاسهايشان به وضوح عجولانه و بيدقت شد. چيزي که اگر کاپلو به آن توجه نکند، و سعي نکند با وارد کردن بازيکنان جديد روحي تازه در تيم بدمد، باتوجه به فشار چندبرابر بازي آخر، مسلما نقطه سياهي در کارنامه کاپلو باقي خواهد ماند.
در ادامه ميخواهم بگويم به نظر ميرسد اين خودباختن رواني فوتباليستهاي انگليسي، ظاهرا چيز تازهاي نيست. به نظر من بيدليل نيست که پس از قهرماني در 1966، انگليس حتي در جمع 4 تيم برتر هم نبوده؛ با آنهمه ستاره و مربيان بزرگي چون بابي رابسون و کوين کيگان.
![]()
درسته ...
اما تیمی مثل انگلیس اونم در بزرگترین میدان فوتبالی باید اینقدر بزرگ و با روحیه باشه که بتونه حتی اگه 2 گل هم عقب افتاد جبران کن ! این همون چیزیه که باعث میشه یه تیم شخصیت قهرمانی داشته باشه و تا فتح جام پیش بره ...
تیم هایی که ستاره زیاد دارن چیدن این ستاره ها کنار هم یه مربی بزرگ و آگاه می خواد که متاسفانه کاپلو تا الانش ناموفق بوده ... اینکه چرا مرحله انتخابی رو اینقدر خوب پشت سر گذاشتن و اینجا اینطورین هم بر می گرده به همون مسایل روانی به نظر من و اینکه تاکتیک تیم مناسب روح تیم نیست ...
به نظر من کلا سبک تیم انگلیس با تفکرات مربیش تناقض داره .
تیم انگلیس تشنه است.
وقتی بازی های تیم ملی انگلیس رونگاه میکنم،بی اختیار به یاد شیرخشمگینی می افتم که میخواهد حریف خود راتکه تکه کند.
انگلیس داری باکلاس ترین،مرغوبترین،فنی ترین،و..........بازیکن های جهان است.این درحالیه که فابیوکاپلو مربی آنهاست.باید از انگلستان ترسید.این حقایق رو بازیکنهای انگلیسی میدونن ومیدنن که شایسته قهرمانی هستن........پس با حرارات300درجه وارد زمین شده وشروع به بازی میکنن.
این دقیقا مشکل کار انگلیسه....برخلاف تصور همگان بازیکنان دراوج آمادگی بسر میبرن!!....اما نه برای بازی های دور مقدماتی...بلکه برای بازیهای حذفی وفینال...بازیهای گروهی نیاز به آرامش وموقعیت سنجی دارد نه حمله وحمله وحمله وحمله...بازیکنهای انگلیس وقتی صاحب توپ میشدند فقط بفکر حرکت سمت دروازه حریف بودند....نه بازیسازی،نه کار باتوپی ونه...........مطمئن باشید درصورت صعود،که احتمالش هم زیاداست،قطعا فینالیست خواهدشد.اونوقته که کاپلو برگ برنده خود را رو خواهد کرد.!!!
حالا این برگ برنده چیست خدا میداند ومربی ایتالیای شیرهای خشمگین...
من نمی دانم چرا این کاپلو ازجوکول استفاده نمی کنه الان این همه تیم دنبالشن اون وقت؟؟؟؟!!!!!!!!!!
چیدن بازیکنان بر می گرده به سلیقه مربی ... چرا جو کول نه ؟ چرا بازی اول گرین ؟ چرا دفو نه ؟چرا ها فعلا زیاده ! !
امیدوارم بازی آخر متفاوت باشیم !
اون امیل هسکی سن ماموت رو داره به چه امیدی دعوتش کرده . دیوید بکهام مصدوم رو میذاشت تو زمین بهتر از اون بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)