تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 218 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من یه میخواستم یه هارد اکسترنال بخرم . مخیواستم ببینم فرق My Passport و My Book در مارک وسترن چیه ؟

و فرق Free Agent Go و Free Agent Desk در مارک سیگیت چیه ؟ دوستان یه چیز دیگه من الان هارد اینترنالم 160 گیگ الان

کامل پر شده . شبا دانلود میکنم حدود 1 گیگ ولی هر شب نه !!. گاهی اوقات هم بازی نصب میکنم . الان هم که هاردم پر شده

بیشتر توش فیلم و موزیک . به نظر شما هارد اکسترنال بگریم یا اینترنال ؟ نظر خودم روی اکسترنال . میخواستم نظر شما رو هم

بدونم . فضای هارد هم یا 500 گیگ میگیرم یا 1 ترا . ممنون .
    My Passport و Free Agent Go کوچیک تر هستند. قیمتشون با ضرفیت برابر حدودا دو برابره و برقشون رو از USB می گیرن پس قابل حمل ترند
    My Book و Free Agent Desk بزرگترند .قیمتشون نصف مدل های قبلیه و برقشون با آداپتور جداست

اگه اکسترنال USB بگیرید سرعتش حدودا ۱/۴ اینترنال هست ... ولی اگه Firewire یا External SATA باشه قضیه فرق می کنه ولی گرون تره

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    من می خوام برای پلیر مالتی مدیام یه هارد 1 ترا بخرم. این دستگاه من هم از تی وی ضبط می کنه هم می تونه فایلهای با کیفیت و حجم خیلی بالا رو پخش کنه از طرفی مدت زیادی هم روشن می مونه. (اینو گفتم شاید ربطی داشته باشه به نوع هاردش) . هارد 3.5 ساتا هم داخلش می خوره.
    حالا دوستان چی پیشنهاد می کنند که هم عمر بالایی داشته باشه هم کارم رو راه بندازه برای آرشیو اطلاعات.
    ممنون
    Last edited by lordsaber; 08-06-2010 at 10:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام ،
    تفاوت هاردهای 2.5 اینچ و 3.5 اینچ در چیست ؟

با تشکر
    حمید رضا

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام ،
    تفاوت هاردهای 2.5 اینچ و 3.5 اینچ در چیست ؟

با تشکر
    حمید رضا
    اندازه
    و البته ۲.۵ اینچی ها گرون ترند (حدود دو برابر قیمت )

لپ تاپ ها ۲.۵ اینچ و دسکتاپ ها ۳.۵ اینچ لازم دارند
    در مورد اکسترنال ها هم معمولا ۲.۵ اینچ ها برقشونو می تونن از usb بگیرن ولی ۳.۵ اینچی ها آداپتور دارند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

وسترن گرین یکی از شاهکارهای وسترن دیجیتاله که از زمان معرفیش سازنده های دیگه هم رو به ساخت این نمونه از هارها اوردن
    نمونش از سیگیت که سری lp رو معرفی کرد و ...
    این هارد کسی نمیگه ضعیفه ایراد داره یا فلانه
    وسترن گرین بمنظور استفاده بهینه در مورد مصرف انرژی و استفاده اتوماتیک و مناسب در چرخش هد برای خواندن و نوشتن اطلاعات طراحی شده
    اینکه تو فروم های ایرانی بعلت اینکه اطلاعات افراد ناقصه یا اینکه از دیگران جسته گریخته مطالبی رو میشنون میان و راهنماییهای غلط ارائه میدن
    وسترن گرین نمونه یه هارد با طول عمر و کارایی بالاست که دلیلش هم سرعت چرخش اتومات هد هستش
    مصرف این نمونه هاردها خیلی هم کمتره
    نصب سیستم عامل روی اونها نه تنها بلا مانعه بلکه برای کسانی که سیستمشون تو طول روز ساعتهای بیشتری مورد استفاده س توصیه میشه
    ما هیچ هاردی نداریم که کاربریش تنها برای یه مقصود خاص مثل آرشیو باشه
    اینکه وسترن گرین کاربری عمده ش برای آرشیوه یه اشتباه کاملا محضه که قبلا بهش اشاره کردم
    سیستمهایی مورد نیازن که بایستی 24 ساعت شبانه روز روشن باشن اینجاست که وسترن گرین با توجه به کم مصرف بودن و انتخاب سرعت چرخش خودکار بهترین گزینه ست
    دوست گرامی ، در سایت سیگیت ،هاردهای ال پی رو که سرعت پایینی-5900 -دارند رو برای کاربر خانگی و هاردهای سریعتر -7200-رو مخصوص Workstations و High-end PCs معرفی میکنه (ظاهرا بر خلاف قول شما)
    و نیز عمر هاردهای سریع رو 700 هزار ساعت بیان می کنه اما اشاره ای به عمر هارد های ال پی نمی کنه و فقط میگه حرارت و مصرف کمتر در این هاردها در نهایت دوام و صرفه جویی رو در بر داره.
    یه سوال! تا اونجایی که من جستجو کردم ظاهرا هارهای 1.5 ترابایت ورژن 7200.12 ندارند و فقط در ورژن 7200.11 هستند.کسی از کیفیت این هاردها اطلاع داره؟
    Last edited by mhdt199; 19-06-2010 at 14:03.

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست گرامی ، در سایت سیگیت ،هاردهای ال پی رو که سرعت پایینی-5900 -دارند رو برای کاربر خانگی و هاردهای سریعتر -7200-رو مخصوص Workstations و High-end PCs معرفی میکنه (ظاهرا بر خلاف قول شما)
    و نیز عمر هاردهای سریع رو 700 هزار ساعت بیان می کنه اما اشاره ای به عمر هارد های ال پی نمی کنه و فقط میگه حرارت و مصرف کمتر در این هاردها در نهایت دوام و صرفه جویی رو در بر داره.
    یه سوال! تا اونجایی که من جستجو کردم ظاهرا هارهای 1.5 ترابایت ورژن 7200.12 ندارند و فقط در ورژن 7200.11 هستند.کسی از کیفیت این هاردها اطلاع داره؟
    درک شما چی میگه؟
    حالا تو سایتش مطرح نشده که عمر هاردهای LP چقدره خود شما چی فکر میکنید؟
    اصلا نیازی نیست به ساعات عمر هاردهای LP اشاره کنه
    آیا هاردهای سریعتر مصرف انرژیشون بالاتر نیست؟
    آیا عمر هاردهای سرور که سرعت و گرما و ساعات استفاده بیشتری دارن از عمر هاردهای سری های جدید از کمپانی های مختلف( LP , CAVIAR GREEN ,ECO GREEN , ....) کمتر نیست؟
    با اینوجود خود شما چی فکر میکنید؟
    این که میگید خلاف قول شما این خلاف قول رو برام روشن کنید؟!
    میدونید داستان چیه اصلا؟
    هاردهای سری گرین از کمپانی های مختلف (که گاها با اسامی مختلف شناخته میشه) جزء دسته هاردهای کم مصرفی هستن که برای یه کاربر خانگی و مصرف بالا کاملا مناسبه
    شما این قضیه رو با هاردهای سرور و ... اشتباه گرفتی عزیز
    Last edited by alpha007; 19-06-2010 at 19:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درک شما چی میگه؟
    حالا تو سایتش مطرح نشده که عمر هاردهای LP چقدره خود شما چی فکر میکنید؟
    اصلا نیازی نیست به ساعات عمر هاردهای LP اشاره کنه
    آیا هاردهای سریعتر مصرف انرژیشون بالاتر نیست؟
    آیا عمر هاردهای سرور که سرعت و گرما و ساعات استفاده بیشتری دارن از عمر هاردهای سری های جدید از کمپانی های مختلف( LP , CAVIAR GREEN ,ECO GREEN , ....) کمتر نیست؟
    با اینوجود خود شما چی فکر میکنید؟
    این که میگید خلاف قول شما این خلاف قول رو برام روشن کنید؟!
    میدونید داستان چیه اصلا؟
    هاردهای سری گرین از کمپانی های مختلف (که گاها با اسامی مختلف شناخته میشه) جزء دسته هاردهای کم مصرفی هستن که برای یه کاربر خانگی و مصرف بالا کاملا مناسبه
    شما این قضیه رو با هاردهای سرور و ... اشتباه گرفتی عزیز
    با تشكر
    شما 'گفتید که که هاردهای کم مصرف برای کا ر طولانی در شبانه روز است در حالی که در سایت سیگیت برای ورک استیشن و ایستگاههای کاری هاردهای غیر ال پی رو پیشنهاد می کنه.
    تا اونجایی که تجربه من کمک می کنه ، شرکتهای سخت افزاری اگه قابلیت ارزشمندی در محصولشون باشه ،به اون تصریح می کنن والا سربسته ازش می گذرند و عدم تصریح به عمر هاردهای ال پی جای سوال داره در حالی که در هاردهای غیر ال پی عمری برابر با 750000 تا 1میلیون ساعت ذکر شده.فکر نمی کنید هاردهای ال پی به نوعی هاردهای ارزان قیمت تر سیگیت هستند مانند پردازند ه های سلرون،به هر حال هیچ ارزانی بی دلیل نیست.
    من خودم چون قصد خرید دارم کمی در این مورد پرس و جو می کنم و دچار تردید شده ام
    برای شخص خود من ،دوام هارد از کمی سرعت اضافه مهمتره و الان هم اگه شما منبع معتبری دارید که هاردهای ال پی واقعا دوام بیشتری دارند ممنون میشم ارائه کنید.
    Last edited by mhdt199; 20-06-2010 at 07:51.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با تشكر
    شما 'گفتید که که هاردهای کم مصرف برای کا ر طولانی در شبانه روز است در حالی که در سایت سیگیت برای ورک استیشن و ایستگاههای کاری هاردهای غیر ال پی رو پیشنهاد می کنه.
    تا اونجایی که تجربه من کمک می کنه ، شرکتهای سخت افزاری اگه قابلیت ارزشمندی در محصولشون باشه ،به اون تصریح می کنن والا سربسته ازش می گذرند و عدم تصریح به عمر هاردهای ال پی جای سوال داره در حالی که در هاردهای غیر ال پی عمری برابر با 750000 تا 1میلیون ساعت ذکر شده.فکر نمی کنید هاردهای ال پی به نوعی هاردهای ارزان قیمت تر سیگیت هستند مانند پردازند ه های سلرون،به هر حال هیچ ارزانی بی دلیل نیست.
    برای شخص خود من ،دوام هارد از کمی سرعت اضافه مهمتره و الان هم اگه شما منبع معتبری دارید که هاردهای ال پی واقعا دوام بیشتری دارند ممنون میشم ارائه کنید.
    سلام

۱. اگه سیگیت هارد دیسک های سریع رو برای ایستگاه های کار یپیشنهاد می کنه به خاطر اینه که سرعت زیادی لازم دارند و مساله اصلی اینجا دوام نیست
    ۲.گرما باعث کم شدن عمر هارد دیسک نمیشه . طبق بررسی که شرکت گوگل چند سال پیش روی هزاران هارد دیسک خودش انجام داد، مشخص کرد که دمای بالا از عمر هارد دیسک کم نمی کنه
    ۳.اگه نیازی به سرعت بالا ندارید هارد دیسک های Green بخرید تا هم در مصرف برق صرفه چویی بشه و هم بیخودی فضای داخل کیس رو گرم نکنید و هم کیس ساکت تری داشته باشید

در مورد خرابی هم من تا به حال نکته ای ندیدم که بشه بر اساسش تصمیم گیری کرد.هر برندی از خودش تعریف می کنه. فقط می تونم توصیه کنم هاردتون رو از برند قابل اعتمادی تهیه کنید

موفق باشید
    Last edited by rostamiani; 20-06-2010 at 09:23.

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشكر
    تو فروم های داخلی معمولا اعتقاد به پیشنهاد سریعترین و پیشرفته ترین و معمولا گرونترین قطعات از یه سیستم بیشتر وجود داره تا پیشنهاد قطعات کاربردی!
    داستان هاردهای سرور فرق میکنه (که نیاز به سرعت هم دارن) من واردش نمیشم
    حرف من درمورد سیستم خونگیه
    اگه از یه سیستم خونگی ساعات استفاده تون زیاده هاردی که مصرفش بهینه شده ست مسلما انتخاب خوبیه
    وگرنه هاردهای با تعداد دور بالا هم کم نیست
    تو فروم هایی که اشاره کردم تا یه بنده خدایی میاد و میگه من یه هارد خوب میخوام بدون اینکه کاربرد خودشو مشخص کنه(که بعضا هم همینطوره،طرف خودش هم نمیدونه که از یه سیستم چی میخواد و کاربردش چیه) یه عده سریعترین و گرونترین هارد رو پیشنهاد میدن
    در حالیکه سریعترین هارد درسته که از جهاتی خوبه ولی نه برای همه نوع کاربرد
    اگه اینطور بود که شرکتهای سازنده چرا انواع و اقسام هارد تولید میکنن؟ خب همه تولیداتشون از نوع هارد پر سرعت 10000 و 7200 دور بود تموم میشد دیگه!!!
    برای سیستم خونگی پر مصرف هاردهای مصرف کننده توان پایین اکیدا توصیه میشه

10. 2 کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من یک لپ تاپ 1510 دارم که پورتUSB و1394 (Firework) نیز دارد.
    نظر شما در مورد هاردهای زیر چه می باشد:
    Transcend - StoreJet 35T – 1TB – 3.5

Transcend - StoreJet 35T – 1.5TB – 3.5

با تشکر

حمیدرضا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •