من به شخصه موافق 13 سهميه براي اروپا نيستم
دانمارك يونان اسلوني حتي بعضي از تيمهاي بزرگ اروپايي
ديگه توان مبارزه با قاره هاي ديگه رو ندارن
من به شخصه موافق 13 سهميه براي اروپا نيستم
دانمارك يونان اسلوني حتي بعضي از تيمهاي بزرگ اروپايي
ديگه توان مبارزه با قاره هاي ديگه رو ندارن
Last edited by گرافيكار; 19-06-2010 at 17:31.
ای بابا هرچی میشه یه تاپیک باز میکنید واسه هر موضوعی !
خب اصلا فلسفه زدن تايپيك مگه جز اين ميگه
من علاقه مندم ببينم كه نظر دوستان در اين مورد چيه
وقتي هيچ تايپيكي در اين مورد نيست اين يعني اينكه ميشه در اين مورد يه تايپيك جديد زد
حالا كه اومدي كاش نظرتم ميگفتي
دوست عزیز تیمهایه بزرگ اروپایی الان خیلی خستن بعد از اتمام لیگایه داخلیه کشورشون به سرعت به این مسابقات اومدن ،با کمترین استراحت ممکنه
علت دوم رو من نوع توپ این بازیها میدونم
خوب زیاد بودن سهمیه یه قاره100%به پیشرفت فوتبال اون کمک میکنه.این یک واقعیت است.
اروپا نیز باتوجه به نفوذی که در فیفا دارد اجازه کم شدن این سهمیه رونمیداد.!!!
اما پیشرفت قابل توجه تیم های دیگر قاره ها میتواند این معادله روبهم بزنه!!!
آیا این اتفاق خواهد افتاد؟
این سوالیه که باید منتظر جوابش بعداز جام ماند.
مطمئن باشد این تیما اگه با استراحت کامل به این مسابقات میومدن این سطح از بازی رو ارائه نمیدادن
در ثانی فکر میکنید این تیم ها به راحتی تونستن بیان که شما دوست دارین سهمیه شون کم بشه؟
مثلا کم شد اون موقع به چه قاره ای اضافه بشه ؟؟
تیمایه امریکایه شمالی براحتی میان تو جام جهانی امریکایه جنوبی هم همینطور فقط قاره آفریقا میمونه و آسیا
آفریقا که تیماشون رو دیدیم همین سهمیه ای هم که واسشون گذاشتن از سرشونم زیاده مگه چند تا تیم درست حسابی داره
میمونه آسیا که همگیشون رو اوردن به بازیه تدافعی که بتونن حداقل یه امتیاز رو بگیرن
هموشون از تاکتیک خوزه مورینیو تقلید کردن و بازی رو بستن
اگه من مسئول بودم به جایه کم کردن سهمیه کاری میکردم تیم ها مجبور باشن حمله کنن الان تمام تیم ها دارن 9-1 کار میکنن
بی استعدادترین فوتبالیستایی که دیدم انگلیسی ها هستن ، آلمانها هم دست کمی ندارن. فرانسه هم با وجود عاریه گرفتن بازیکن از تمام دنیا حرفی برای گفتن نداره، حتی پرتغال و اسپانیا هم نشون دادن تیم های بزرگی نیستن. میمونه هلند که همیشه ازش خوشم اومده ولی فراز و نشیب زیاد داره
ولی واقعا انگلیسی ها خیلی خشک و ماشینی فوتبال می کنن
دوست عزیز خوب بود یک نظرسنجی هم اضافه میکردی. به نظر من که اصلا عادلانه نیست خصوصا آفریقا و آمریکای شمالی! آمریکای شمالی نون وجود آمریکا رو میخوره! آسیا واقعا سهمیش کمه. همه چیز سطح تیمها نیست آسیا تعداد کشورهای خیلی زیادی داره. البته توی همین سطح هم تفاوت زیادی بین آسیا با قاره های مثل آمریکای شمالی و آفریقا و اقیانوسیه ندیدیم! حتی میشه گفت آسیایی ها بهتر هم بودن!! آسیا 5 سهمیه حقشه!
دوست من
موضوع سر سهمیه های جام جهانیه نه استعداد انگلیس وآلمان!!!!!
لطف کن تاپیک رومنحرف نکن.
ممنون.
یعنی اگه آسیا 5 تا سهمیه داشته باشه میریم جام جهانی؟
نور به قبرش بباره، سال 78 در حالی ایران رفت جام جهانی که با اقیانوسیه مشترکا یه سهمیه داشتیم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)