تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1562 از 3195 اولاول ... 562106214621512155215581559156015611562156315641565156615721612166220622562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,611 به 15,620 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای dogtag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مرز غربی تهران بزرگ! ایمیل: goodboy.php@gmail.com اسپم ها: 2,200!!! :دی

پيش فرض

یه سوالی پیش میاد:
    من اگه الان این اکانت Goldم تموم بشه، رسماً دیگه هـــــــــــیـــــــــــچ کاری تو Live نمی تونم بکنم؟
    حتی آپدیت کردن Profileم؟

مرسی

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

من یه جوی پد برای pc دارم .چطوری میتونم به x360 وصلش کنم و باهاش بازی کنم؟؟؟ممنون

یه سوال دیگه:
    اگه دسته 2 رو اول روشن کنیم میشه player1.چیکار کنم با روشن کردن دسته 2 بشه همون player2???
    Last edited by aha2012; 19-06-2010 at 22:02.

پروفشنال anf-b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    R@sht

پيش فرض

به نظر دوستان قیمت Kinect بعد از ورود به ایران چقدی هست؟
    با توجه به حدس و گمان ها برای قیمتش در امریکا بر روی 150$ ، قاعدتا" باید در تهران این دستگاه رو تا 200.000 تومان بشه گیر آورد

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

ناعوذ بالله !!! چه هاردی 10 تا 15 تومنه ؟؟؟ !!!
    نه منظورم هارد بود و نه درایو.منظورم لنز بود که اگه به سوال دقت میکردید میدیدید.

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان من چند تا سوال داشتم در مورد xbox اول اینکه تاریخ ساخت دستگاه و fw ش رو از کجا میتونم بفهمم ؟
    دوم اینکه من بازی rdr رو قیل از اینکه عرضه بشه بازی کردم و سیوهاش قبل از عرضه رسمی هست این میتونه مشکلی برای لایو و بن شدن باشه ؟ راه حلش چیه ؟
    سومم اینکه این اکانت گلدی که میگن برای اولین بار وصل شدن به live به صورت فری هست برای آرکید هم هست ؟ چجوریه ؟ یوزر و پس داره ؟

ممنون

تنکس
    Last edited by aliani; 19-06-2010 at 19:21.

داره خودمونی میشه Rush1911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض Kinect ready!!?

اگه دقت کرده باشید تو سایت xbox.com اون ایکس باکس جدیدش که 250گیگ هارد داره و 2 ماه دیگه عرضه میشه / جایی که تفاوتهای این ایکس باکس رو با قدیمی ترا نوشته یه جاش عنوان شده kinect ready کسی میدونه منظورش چیه؟

داره خودمونی میشه adook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ممنون از شما دوستان که منو چپو راستم کردین ولی بچه ها اینجا تاپیکه بحث و سوال هست درسته ؟ پس لطفا حمله نکنید و بیایید به نظر هم احترام بگزازیم من هیچوقت نگفتم که گرافیک حرف اولو میزنه ولی منظوزم این بود که بازیهایی با گرافیک رئال فکر نکنم براش تولید بشه به نظر من فقط بدن انسان کافی نیست تا ما بتونیم تو یه بازیه تمام عیار تمام کارهارو راحت انجام بدیم مثل بازیه cod تازه تاخیر زمانی هم بماند خودتون انصافا دیدین که چقدر تاخیر داشت و توی کنفرانس ماکروسافت هم دیدین که چقدر تاکید داشتن که این وسیله فقط واسه بازی نیست ( به نظر من میحواستن ضعف این وسیله رو تو بازی یه جوری پوشش بدن ) لطفا اگه کسی منبع موسخ داره که کینکت و موو از چه بازی هایی قراره پشتیبانی کنن بزاره ببینیم چند مرده حلاجن اینم بگم وقتی kinect بیاد تو بازار اولین نفری که میخردش خودمم البته بعد از sonixas بلاخره شما دستت زودتر میرسه بهش

---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------

اگه دقت کرده باشید تو سایت xbox.com اون ایکس باکس جدیدش که 250گیگ هارد داره و 2 ماه دیگه عرضه میشه / جایی که تفاوتهای این ایکس باکس رو با قدیمی ترا نوشته یه جاش عنوان شده kinect ready کسی میدونه منظورش چیه؟
    یعنی واسش سوکتی تعبیه شده که کینکت بهش وصل میشه و دیگه نیازی به منبه تغذیه اضافی نداره تو ایکس باکس قدیمی کینکت به یو اس بی وصل میشه و نیاز داره که جداگونه با یه آداپتور دیگه به برق هم زده بشه

8. 2 کاربر از adook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان من بازی جام جهانی آفریقا رو دارم
    ولی یه مشکلی دارم . این که new game میزنم و وارد بازی جام جهانی میشم
    و سیو میکنم وقتی بازی رو انجام دادم خارج میکنم
    و بعدا که میخوام بازی رو دوباره اجرات کنم دوباره باید new game بزنم
    نمیدونم چشه آخه سو قبلی میپره و البته فقط تو بازی جام جهانی آفریقا این مشکل
    وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بچه ها من خودم xbox دارم ولی اگه بخوام منصف باشم باید بگم حالم از kinect بهم میخوره در مقایسه با move هیجی نیست قبول دارم واقعا یه انقلاب توی دنیای دیجیتاله ولی بدرد بازی کردن نمیخوره بچه 10 ساله هم حاضر نیست star wars بازی کنه باهاش گرافیکای مسخره حرکات مسخره حتی ماشین سواریشم حال نمیده چون ادم خسته میشه دستشو مثلا واسه 15 دقیقه بخواد همینجوری نگه داره نمیدونم چی بگم به نظرم ماکروسافت باید سریع یه وسیله جانبی واسه تکمیلش بیرون بده یه چیزی که تو دستت باشه و باعث بشه طیف بازیهای مربوط به kinect وسیعتر بشه
    اگه سرباز نبودم خودم میرفتم e3 حالیشون میکردم یه ایکس باکس مفتی هم گیرم میومد تو همایش ماکروسافت به همه حضار یه ایکس باکس مدل جدید هدیه دادن
    ببين دوست عزيز
    بهتره يكم منصف باشيم
    من نميخوام بگم Kinect خوبه يا Move بده
    هر وسيله اي كه ساخته ميشه يه هدف خاص داره
    و همين طور مخاطب هايي هم داره
    و بهتره وسيله اي رو كه امتحان نكرديم با وسيله ي ديگه اي مقايسش نكنيم
    به نظر من Move هم يه وسيله ي جالبه و براي بازي هاي مثل Star Wars و بازي هاي ورزشي مثل پينگ پنگ كاربرد داره
    ولي گستردگي Kinect بيشتره
    چون Kinect حركات بدن رو اسكن ميكنه و امكانات بيشتري رو فراهم ميكنه
    علاوه بر اين Kinect احتياج نداره وسيله ي خاصي رو دستتون بگيريد
    مثلا شما ميتونيد با Kinect فوتبال بازي كنيد
    يا با حركات زرمي به دشمنتون بزنيد
    و اگه جنبه ي بازي كردن با اين وسيله رو كنار بزاريم ميتونيم واسه كارها ي ديگه ازش بهره ببريم
    مثلا ميتونيد با اين وسيله ورزش كنيد
    يا با حركت دستتون توي منو ها حركت كنيد
    يا مثلا با گفتن كلماتي مثل: Xbox play,Xbox pause,Xbox stop,Xbox music,... پلير رو كنترل كنيد
    توي دموي بازي فورزا كه گذاشتم ميتونيد جذابيت اين وسيله رو ببينيد
    مثلا توي بازي فورزا ميتونيد با حركت دستتون در ماشين رو باز و با با به چپ و راست رفتن ذور ماشين بچرخيد
    و يا با عقب و جلو رفتن از ماشين دور يا نزديكشيد
    همون طور كه گفتم هر وسيله اي كاربرد خودشو داره
    ولي كاربرد هاي Kinect خيلي بيشتر از Move و يا كنترلر هاي ديگس

11. 2 کاربر از XGAME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من الآن داشتم modern warfare2 را بازی میکردم دیدم چراغهای دسته دارن به نوبت روشن میشن یعنی 1 با 4 بعد 2 با 3.حالت چرخشی روشن میشدن.نگاه کردم دیدم یه دونه از شارژ باطری دسته کم شده اما مدام این روشن شدنها بود.من هم ترسیدم و کنسول را خاموش کردم.
    مشکل از چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •