تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 117 اولاول ... 74753545556575859606167107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1166

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی انگلیس

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم چی بگم
    بازیشون اصلا خوب نبود

زیاد هم امید ندارم بازی بعدی جبران کنن، بنظرم انگلیسی ها وقتی تحت فشار روحی(نگرانی حذف) باشن بدتر هم بازی میکنن

2. 2 کاربر از Gita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

قبلا هم گفتم ، سایر تیم ها چاره ای جز پیش گرفتن شیوه دفاع و ضد حمله ندارن چون واقعا زورشون به تیم های بزرگ نمی رسه ... بجای اینکه بیان از لحاظ تاکتیکی و تکنیکی خودشون رو بالا بکشن میان رویه این شیوه کارم ی کنند شاید نتیجه بگیرن ... یه جواریی نسخه موقت ! در مقابل تیم های بزرگ هم باید با حوصله و تغییر تاکتیک و بازیکن راهی به دروازه پیدا کنه که متاسفانه این قدر بازیکنان نا آماده نشون میدن یا به هر دلیلی بد بازی می کنند که بجای اینکه راهی به دروازه پیدا کنند با گذشت زمان خسته و عصبی تر میشن ... مسلما اسلوونی هم همین شیوه رو پیش می گیره و آخرین بازی انگلیس سخت ترینشه چون اونا روحیه خیلی خوبی هم دارن ... اما باز هم اگه انگلیس ، انگلیس واقعی باشه با اختلاف 3 گل میشه برد ! حیف که همش باید بگیم اگر ...

4. 4 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

بالاره بازی بعد بازی موندن یا نموندنه...

که کل تیم باید با یه ترکیب خوب و به نظر من با هماهنگی بیشتر بازکنای انگلیس باشه که اتفاقی که دیشب افتاد دو باره نیوفته...

نمیدونم اگر بکام بود هنوز همین جوری بود؟؟؟

6. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

به نظر من انگلیس با 5 تا هافبک بازی کنه بهتره ... بری هم دیشب خیلی بد بود کریک بهتره !
    گلن جانسون هم افتضاح بود ... حیف جاش بازیکن درست و حسابی نداریم ...
    ولی من هنوز امیدوارم به بازی آخر

8. 3 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

شما هی مسی مسی می کردید چیکار کرد ؟... در ضمن تپل اون دیگو ـه ... :|
    ...
    دوستان بازی آخر رو باید ببریم تا صعود کنیم همین !
    و من نمی دونم دن فابیو چه گیری داده به 2-4-4 کلاسیک و امیل هسکی ...:-؟
    فرگوسن با اون بازیکنا تو منچستر این فصل از یه ترکیب فوق العاده کاربردی به نام 1-5-4 استفاده کرد تو بازی ها مهم و نتیجه گرفت ...
    انگلیس هم با این ترکیب بهتر بازی می کنه

جیمز
    کول-تری-داوسون-گلن جانسون
    بری/کریک
    جو کول-جرارد-لمپارد-لنون/فیلیپس
    رونی

البته کراوچ هم می تونه نوک بازی کنه به جای رونی و رونی می تونه جای جو کول رو بگیره !
    به نظر من بهترین شیوه 4-2-3-1 هست ! ابزارشم داریم ! امیدوارم کاپلو یه حرکت مثبتی انجام بده !
    انگار بازیکنان از لحاظ روحی هم در سطح خیلی پایینی هستن ... شوت های ضعیف لمپارد و پاس های ضعیف جرارد رو که یادم میاد این حس بهم القا میشه !!

---------- Post added at 10:20 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------

نمیدونم اگر بکام بود هنوز همین جوری بود؟؟؟
    اگه بکام بود تویه کل 90 دقیقه با این وضع بازی و تیم حداقل 2 تا سانتر درست می کرد که از اون 2 تا هم رونی بالاخره یکی رو گل می کرد !
    تویه چنین شرایطی یکی از راه های فرار بازیکنان خلاق هستند که متاسفانه خلاقیت بازیکنان هم از بین رفته ...

10. 4 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

چی فکر می کردم... چی شد!!
    واقعا انگلیس بازی دیشب ناامیدم کرد!! متاسفانه در درجه اول ناهماهنگی تو تیم موج میزد! تو بعضی از دقایق تعداد پاس های پیاپی انگلیس به دو سه تا نمی رسید! جرارد و لمپارد بیشتر شبیه مدافع بودند تا هافبک! از مدافعی مثل جان تری انتظار میره که مثل پیکه تو اسپانیا عمل کنه و توانایی پاسوری و بازی سازی رو داشته باشه! اما در کمال تعجب میدیدیم که تو دقایقی تو کار های دفاعی با کرگر هم بسیار ناهماهنگ عمل می کردند! خط حمله هم فجیع بود! وقتی هسکی مهاجم تارگت هستش که نباید در خدمت تیم باشه! باید توپ رو بزنه به دربازه! به نظر من رونی هم بسیار ضعیف تر از بازی آمریکا بود! البته خوب کار نکردن هافبک ها و توپ های خوب ندادن به رونی هم مزید بر علت بود! در کل وقتی یه تیمی تو میانه میدان قدرتمند نباشه، همین میشه! عجیبه... من انتظار داشتم کریک برای تقویت میانه میدان بیاد تو زمین، اونم تو نیمه دوم! اما کاپلو همون قدر که به جوکول اعتقاد نداره، به کریک هم توجهی نداره!
    در درجه دوم عجیبه که انگلیس چرا تو سیستمش (4-4-2) انعطاف نداره! چرا مثل خیلی از تیم ها نمیتونه این سیستم رو به (4-2-3-1) تغییر بده؟!
    نکته سوم هم اینکه واقعا انگلستانی که هر کرنر رو یه نصف گل میدونه، باید اینقدر تو کرنر ها ضعیف کار کنه؟؟ سر زن های مثل تری، لمپارد و خود رونی واقعا تو کرنرا چی کار می کردند و کلا انگلستان برای ضربات شروع مجددی مثل کرنر برنامه ای داشته؟؟؟
    در کل بازی با اسلوونی عیار تیم انگلیس رو می سنجه (علاوه بر اینکه صعود یا عدم صعودش رو مشخص می کنه)
    ضمن اینکه انگلیس باید اون بازی رو با اختلاف گل ببره تا با رقابت با آمریکا در اول دوم شدن در گروه کم نشده!
    امیدوارم بازی روز آخر رو ببریم! چون دیگه چیزی برای از دست دادن نداریم!
    یاعلی

12. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من کاپلو اگه میخواد صعود کنه باید رونی رو بزاره تک مهاجم و از بین جرارد و لمپارد هم یکیشونو بزاره رو نیمکت
    این2تا کنار هم نمیتونن خوب بازی کنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از این انگلیس هیچ کس نمیترسه!!
    از اون انگلیس چی؟حتماخیلی می ترسی.

15. 2 کاربر از shayan3001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------

چی فکر می کردم... چی شد!!
    واقعا انگلیس بازی دیشب ناامیدم کرد!! متاسفانه در درجه اول ناهماهنگی تو تیم موج میزد! تو بعضی از دقایق تعداد پاس های پیاپی انگلیس به دو سه تا نمی رسید! جرارد و لمپارد بیشتر شبیه مدافع بودند تا هافبک! از مدافعی مثل جان تری انتظار میره که مثل پیکه تو اسپانیا عمل کنه و توانایی پاسوری و بازی سازی رو داشته باشه! اما در کمال تعجب میدیدیم که تو دقایقی تو کار های دفاعی با کرگر هم بسیار ناهماهنگ عمل می کردند! خط حمله هم فجیع بود! وقتی هسکی مهاجم تارگت هستش که نباید در خدمت تیم باشه! باید توپ رو بزنه به دربازه! به نظر من رونی هم بسیار ضعیف تر از بازی آمریکا بود! البته خوب کار نکردن هافبک ها و توپ های خوب ندادن به رونی هم مزید بر علت بود! در کل وقتی یه تیمی تو میانه میدان قدرتمند نباشه، همین میشه! عجیبه... من انتظار داشتم کریک برای تقویت میانه میدان بیاد تو زمین، اونم تو نیمه دوم! اما کاپلو همون قدر که به جوکول اعتقاد نداره، به کریک هم توجهی نداره!
    در درجه دوم عجیبه که انگلیس چرا تو سیستمش (4-4-2) انعطاف نداره! چرا مثل خیلی از تیم ها نمیتونه این سیستم رو به (4-2-3-1) تغییر بده؟!
    نکته سوم هم اینکه واقعا انگلستانی که هر کرنر رو یه نصف گل میدونه، باید اینقدر تو کرنر ها ضعیف کار کنه؟؟ سر زن های مثل تری، لمپارد و خود رونی واقعا تو کرنرا چی کار می کردند و کلا انگلستان برای ضربات شروع مجددی مثل کرنر برنامه ای داشته؟؟؟
    در کل بازی با اسلوونی عیار تیم انگلیس رو می سنجه (علاوه بر اینکه صعود یا عدم صعودش رو مشخص می کنه)
    ضمن اینکه انگلیس باید اون بازی رو با اختلاف گل ببره تا با رقابت با آمریکا در اول دوم شدن در گروه کم نشده!
    امیدوارم بازی روز آخر رو ببریم! چون دیگه چیزی برای از دست دادن نداریم!
    یاعلی
    کاملا درسته !

وقتی خط هافبک ضعیف باشه مهاجمین مجبور میشن بیان عقب توپ بگیرن ! یا مثل رونی اعصابشون خورد میشه تا خط دفاعی عقب می کشن ! هر بار که رونی پاس داد و فرار کرد هیچوقت پاس بعد به خودش ختم نشد ! امیدوارم بازی آخر انگلیس واقعی رو ببینیم ...

17. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه ملاک از اون انگلیس بدید لطفا

یورو 2000؟
    جام جهانی 2002؟
    یورو 2004؟
    جام جهانی 2006؟
    یورو 2008؟(که اصلا نیومدن)
    یا این جام جهانی که طبق روال اکثر تیمای بزرگ نتیجه نگرفتن؟

لطفا به تک بازی و این صوبتا رفرنس ندید
    به تورنومنت رو بگید که انگلیس توش واقعا قوی ظاهر شده باشه

به هر حال امیدوارم انگلیس بیاد بالا چون واقعا مزخرفه که تیمی مثل الجزایر یا اسلوونی به جاش بیان بالا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •